Far Cry 2
Re: Far Cry 2
Jednotka sa imho preto zdá lepšia, lebo bola svojho času "revolučná", bolo to niečo nové, ohromné(voľné priestranstvá, málo skriptov a pod.)...od dvojky mnoho ľudí veľa čakalo a ono sa až tak dopredu posúvať nedá, veď načo aj...pravdupovediac, ešte som nehral, ale teším sa na to...
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Pre mna dost sklamanie. Dal by som tomu nazov skor Farcry: Carbon. Cele dni nic nerobim len sa ako debil vozim na aute po afrike a dookola zabijam vojakov na tych istych lokaciach. Pre mna je to len dalsia tuctova hra v poradi na ktoru zabudnem po dvoch tyzdnoch...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Podľa mňa má len jediný problém, ktorý ju degraduje. Odídem z križovatky na 500 m idem okamžite naspäť a sú tam zasa tí sedláci. Proste je to dosť stereotyp stále ich zabíjať. Keby tu toto nebolo, tak tá hra je úplne v poho.
Spoiler: ukázať
- dalat
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 04. Aug, 2007, 08:00
To respawnovanie sa tu uz spominalo, je to des......tak isto aj tie nocne textury.....ale tvrdit ze grafika je horsia ako FAR CRY (1) je cisty nezmysel. inak tie krizovatky riesim tak, ze ich jednoducho (pokial sa da) obidem a pokracujem na miesto misie. A btw taktiez nemozem suhlasit, ze je to tuctova strielacka. To sa skor da povedat o crysis, nehovoriac o tom, ze crysis bol aj podstatne jednoduchsi
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ked sa dalo tak som vsetky presuny riesil po vode, bolo to vzdy pohodlnejsie.
Far Cry 2 ma vsak dost rychlo prestal bavit, rozhodne su lepsie hry a ako som pisal tento hype deviatkovy co recenzenti rozputali ma z objektivnym hodnotenim malo spolocne, co uz. Peniaze vladnu svetom a nikdy sa na tom nic nezmeni....
Far Cry 2 ma vsak dost rychlo prestal bavit, rozhodne su lepsie hry a ako som pisal tento hype deviatkovy co recenzenti rozputali ma z objektivnym hodnotenim malo spolocne, co uz. Peniaze vladnu svetom a nikdy sa na tom nic nezmeni....
Spoiler: ukázať
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Ja som od toho cakal teda o dost viac v grafike aj pribehu. Na crysis sa grafikou ani nechyta. Nepaci sa mi to moc mohlo to byt krajsie.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 17. Sep, 2008, 17:51
Neviete preco mi to robi take, ze ked loadinguje level 1, tak mi naskoci ta modra obrazovka smrti a potom resetuje PC ?
Skusala som dat najskor max detaily, ako to bude vyzerat, a potom na medium, ci to nahodou neni tym, ale aj tak resetovalo
Oplati sa to preinstalovat? uz neviem co s tym, ale ak mi to padne este raz tak asi koncim s tym ......
Skusala som dat najskor max detaily, ako to bude vyzerat, a potom na medium, ci to nahodou neni tym, ale aj tak resetovalo
Oplati sa to preinstalovat? uz neviem co s tym, ale ak mi to padne este raz tak asi koncim s tym ......
bu
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
tak tato recenzia ako keby aby nebola z toho isteho servera co jej udelil 9/10 vidiet ze to bola len bublina
http://games.tiscali.cz/reviews/farcry2vid/index.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
fakt pekne zhrnute so vsetkym suhlasim hlavne s tym ze optimalizacia umerne s grafickou je paradane podarena
celkovo poslednych 20sec hru perfektne vystihuje
http://games.tiscali.cz/reviews/farcry2vid/index.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
fakt pekne zhrnute so vsetkym suhlasim hlavne s tym ze optimalizacia umerne s grafickou je paradane podarena
celkovo poslednych 20sec hru perfektne vystihuje
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
far cry 1 bola bomba gamesa.... kvoli ktorej sa oplatilo menit komponenty na pc...ale 2ka nic moc.
Asus g751jy....
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nehral som...ale co citam...vravim len skoda ,skoda
Nuda, nuda a nuda... Hlavne to cestovanie
len dufam ze nebudem s nej tak sklamany ako ostatny, este stastie ze tu ma to stoji 50 dolarov
Asus Zenbook Duo Pro
eFatal2ty napísal:Ja som od toho cakal teda o dost viac v grafike aj pribehu. Na crysis sa grafikou ani nechyta. Nepaci sa mi to moc mohlo to byt krajsie.
Hej hej, ale si zabudol ze sa moc ani hardware na crysis nechyta toto je napriek vsetkym neduham aspon normalne hratelne co ma + "co mas z peknej grafiky na crysise ked sa pozeras na slideshow a ked to naladis na plinulu hru tak si zas niekde mimo ...a nie na tek krasnej grafike......... pre mna tak ako crysis aj toto upada do zabudnutia.. co sa tyka pribehu far cry 2 tak je to riadne slabe napad desi zmizol....
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
com ty mas problem ze ti na 260-tke OC nejde Crysis naplno bez AA a AF- sak musi ist na FANATIK aj pod DX10...FEAR napísal:eFatal2ty napísal:Ja som od toho cakal teda o dost viac v grafike aj pribehu. Na crysis sa grafikou ani nechyta. Nepaci sa mi to moc mohlo to byt krajsie.
Hej hej, ale si zabudol ze sa moc ani hardware na crysis nechyta toto je napriek vsetkym neduham aspon normalne hratelne co ma + "co mas z peknej grafiky na crysise ked sa pozeras na slideshow a ked to naladis na plinulu hru tak si zas niekde mimo ...a nie na tek krasnej grafike......... pre mna tak ako crysis aj toto upada do zabudnutia.. co sa tyka pribehu far cry 2 tak je to riadne slabe napad desi zmizol....
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
predstav si ze to hratelne "v mojom ponimani" nieje aj napriek tomu ze mam grafu taktnutu za GTX280 OC ...mozno by niekto iny povedal ze to ide fajn no ja nie ...