nejde mi zvuk
nejde mi zvuk
Cawte vsetci mam taky problem mam new comp a nainstaloval som vistu ultimate 64bit vsetko ok nainstaloval som vsetky potrebne ovladace ale mam problem ze mi nejde zvuk uz som zufali neviem vobec preco mam zakladnu dosku ASUS M3A78 s integrovanou zvukovkou realtec. ale ked pustim aj daky zvuk tak ukazuje ze ide ale cez repraky ziadny zvuk nic proste uz som stoho zufali pls pomozte ak neco vas napadne. skusal som vselico ale stale nic
doska:ASUS M3A78//amd phenom 8650 2,3ghz// gainward HD4850 GS// ram:4gb adata 800 mhz //
Re: nejde mi zvuk
Vitaj na fore!
No skusal si pridavat hlasitost softwarovo? alebo skontroloval si si zapojenie repro? ja pouzivam momentalne tiez integrovanu zvukovku zapol som PC nainstalovalo automaticky zvukovku a fical som popripade si pozri v nastaveni prehravacie zatiadenia kolko bitov a Hz mas nastavene...skus dat nizsie ako mas nastavene
No skusal si pridavat hlasitost softwarovo? alebo skontroloval si si zapojenie repro? ja pouzivam momentalne tiez integrovanu zvukovku zapol som PC nainstalovalo automaticky zvukovku a fical som popripade si pozri v nastaveni prehravacie zatiadenia kolko bitov a Hz mas nastavene...skus dat nizsie ako mas nastavene
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
skus ine repraky, skus sa pohrat s nastaveniami visty... raz som to robil a je to tam strasne nahovno a vistu nemam, takze ti neporadim, co a ako.
no a samozrejme treba skontrolovat, ci je vsetko dobre zapojene a ci mas zvukovku povolenu v biose.
nemal si k doske zvukovu kartu(resp. modul)? niektore ASUS to maju(ta tvoja ale asi nie...)
mas korektne nainstalovane ovladace?
no a samozrejme treba skontrolovat, ci je vsetko dobre zapojene a ci mas zvukovku povolenu v biose.
nemal si k doske zvukovu kartu(resp. modul)? niektore ASUS to maju(ta tvoja ale asi nie...)
mas korektne nainstalovane ovladace?
no pravdepodobne to bude asi v ovladacoch aspon bracho mi to hovori ale tak som si myslel ze co bolo cd k doske s ovladacmi tak by malo vsetko frcat a nie taketo problemi mat kua a prezmenu som este pred tym mal aj xp ale to mi preistotu nespoznalo zvukovku a ziadny ovladac som nato nenasiel aby to urobil preto som dal vistu a skusal som uz hocico ale stale nic uz mam nervi nato .
doska:ASUS M3A78//amd phenom 8650 2,3ghz// gainward HD4850 GS// ram:4gb adata 800 mhz //
na tejto stranke som bol uz davno a tiez nic pravdepodobne je zla zvukovka na doske musim dat reklamovat celu dosku kua ma slak trafi