Ahoj,no mam problem.
Dosla mi grafika od typka,zapojil som ju (prv bez napetia,som si nevsimol ze tie nova sa napajaju aj zo zdroja)
no a potom som si to vsimol a napravil to..
Nainstaloval ovladace a huraa idem otestovat hru...
Zistil som ze mi (nestiha) ani na titan quest..
Vsetky ovladace su v pohode(vsetko som pre istotu preinstaloval) a ako pissem seka mi aj dost staru hru..
(mam cpu-2,9gh* pretakovany na 3,4gh a grafiku asus 8800 gt512mb + 4 giga ram)
fakt neviem vcom je problem a nemam tu nikoho ku komu by som zaniesol pc a otestoval to po castiach aby som pisiel nato vcom je problem...
pls pomozte mi(poradte)
A este jedna vec moj "bocny"disk kde som mal vsetku hudbu a filmy(asi 300giga) je zrazu necitatelny ale vo vlastnostiach mam ze zariadenie pracuje spravne tak fakt neviem co stym lebo sa vobec nan nedostanem(win ho "nevidi") a zatial jedina moznost co mi nuka je previest ho na zakladnu jednotku(bol dinamicky)
zostava nestiha aj ked nema preco
zostava nestiha aj ked nema preco
Naposledy upravil/-a vodo v So 15. Nov, 2008, 19:26, upravené celkom 1 krát.
Re: zostava nestiha aj ked nema preco
napis aky mas pc, nie iba takty...
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
neviem co presne chces vediet.tomas2893 napísal:napis aky mas pc, nie iba takty...
Vsetko co tam mam?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
ad1: nauč sa písať, a správne popísať problémy .. + menej smajlov by nezaškodilo
ad2: áno, vhodné by bolo popísať aké komponenty máš
ad3: z toho mála informácií čo si poskytol .. akú si mal predtým GK ? odinštaloval si korektne ovládače? aké ovládače si nahodil ? ..
takisto si skontroluj kabeláž, teploty na cpu/gpu ..ZDROJ ?
ad3: z toho mála informácií čo si poskytol .. akú si mal predtým GK ? odinštaloval si korektne ovládače? aké ovládače si nahodil ? ..
Takze,snad som to opisal dobre.zachary napísal:ad1: nauč sa písať, a správne popísať problémy .. + menej smajlov by nezaškodilo
Nestiha ani 4 roky stare hry a nema preco..Teda neviem preco nestiha.(seka)
Takze komponenty
byvala grafika-http://www.asus.com/products.aspx?l1=2& ... odelmenu=1
mb- http://tw.giga-byte.com/Products/Mother ... 945GCM-S2L" onclick="window.open(this.href);return false;
Procak -CPU Socket LGA775 Intel Celeron D 341+ 2,93GHz FSB 533 Cache 256K Box
Ram 2*2Gb
1Hd-320 gb WD
2HD-segate-500gb(tento je necitatelny)
Teraz mam gk-http://www.pointofview-online.com/defau ... ent_id=317 +ac s1+noctua p12.
Zdroj 500w.
A ano napadlo ma to stou kabelazou takze idem kupit nove kable na disk to je jedine co mozem spravit ohladom hw.
Co sa tyka ovladacou daval som ovladace z cd a pri instalacii mi rovno odinstalovalo stare(aj ekd boli novsie-http://www.nvidia.com/object/winxp_178.24_whql.html)no sekalo tak som skusil dat tie co boli na cd k gk ale stale nepomohlo...
Teploty su-cpu-45-max 55-60c
gk-40c-pri hrach sa nejak nezahrievala(inac zostava bola ok kym som nedal novu grafiku,tak neviem kde som spravil chybu)
Takze teplotou to asi nebude...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
so single-core procesorom, dokonca este celeronom je vykon tej karty degradovany az neskutocne a preto to nestiha. kup si novy CPU pravdepodobne aj s doskou. neviem, ci mas dosku s nejakym normalnym chipsetom a podporou DDR2... to si tu nenapisal(ale asi hej, ked mas 2x2GB RAM)
pripadne to predaj, lebo tebe sa to zda sa moc nehodi...
neviem presne co znamena z normalnym cipsetom...M1ch4l napísal:so single-core procesorom, dokonca este celeronom je vykon tej karty degradovany az neskutocne a preto to nestiha. kup si novy CPU pravdepodobne aj s doskou. neviem, ci mas dosku s nejakym normalnym chipsetom a podporou DDR2... to si tu nenapisal(ale asi hej, ked mas 2x2GB RAM)
ano su tam ddr2.
a optimum pre tq je CPU 3 GHz, 1 GB RAM, VGA 128 MB (GF 6800/R X800 alebo výkonnejšia), XFi zvuková karta
alebo mass efect Windows XP / Vista
2.4 GHz CPU
2 GB RAM
co v pohode mam....
Takze neviem doteraz som sa "babral"z diskom(ten co ide) a no par hodinach som skusil tq a nic...
+ vobec neviem co spravim stym diskom co vidi aj bios aj win len mi win pise ze je necitatelny,ano ja viem da sa sformatovat alebo previest do zakladneho ale to o vsetko nanom pridem...
Takze fakt neviem kde je chyba-inac ano novy procak je v poradi...(len teraz som bez penazí)
takze fakt neviem co stym...
Inac co sa tyka zostavy je viac menej vynovena,ostala len skrina,procak,mechanika...
vsetko ostatne je nove...
grafika pouzivana ale o grafike to nieje...
čo sa týka titan quest, tak na to reagovať neviem, ale čo sa týka mass effect, tak to "nestíhanie" je aj procesorom aj grafikou. moja zostava tú hru nestíhala pri 1680x1050 a plných detailoch.
i5-3570
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246
16GB RAM
SSD + veľa veľa HDD
zobrazovadlo nVidia
pozeradlo Asus PA246
NIesom pri pc a teraz si nepametam ake mam rozlisenie ale dnes tuto informaciu doplnim(mass effect).Q-Axis napísal:čo sa týka titan quest, tak na to reagovať neviem, ale čo sa týka mass effect, tak to "nestíhanie" je aj procesorom aj grafikou. moja zostava tú hru nestíhala pri 1680x1050 a plných detailoch.
tq mam 1280 na 1024.