nazdar chlapi.
dufam,ze mi niekto pomoze.sestra,alebo foter mi nachytali do compu trojanov a virusy,tak som dal skontrolovat a odstranit cez kaspera a jaksi boli napadnute aj systemove subory v adresari system32 a hned po odstraneni ma odhlasilo z mojho uctu a vyplo comp.teraz sa da zapnut,dostanem sa az po login obrazovku,ale ked zadam heslo,objavi sa mi na max. 5 sekund moj wallpaper a potom ma automaticky odhlasi.to mi robi pri kazdom ucte,aj administratorskom cez nudzovy rezim.tak som nabootoval win z bartpe cd a teraz robim zalohu.len neviem ktore subory z outlooku mam zalohovat,aby tam ostali maily a nastavenia serveru?lebo to pouziva iba foter a ja nemam ani prihlasovacie udaje,aby som mu to potom obnovil.
THX vsetkym za pomoc
office outlook a zaloha
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
office outlook a zaloha
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: office outlook a zaloha
Nieco o zalohovani "postovych" suborov je tu. Samotne nastavenie postovych serverov/siete je vsak mozne zalohovat iba z registrov (ak sa nemylim).
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
thx,uz som aj ja nieco vygooglil.ale tiez iba to o subore .pst,ale nie o nastaveniach serverov...tak foter ma smolu
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Mozno by stalo za skusku otvorit subor registrov z poskodeneho systemu na inom pc. Da sa to cez editor registrov (regedit).
Nasledne treba uz "iba" vyhladat kluc(e), v ktorych su ulozene nastavenia serverov pre outlook.
Nasledne treba uz "iba" vyhladat kluc(e), v ktorych su ulozene nastavenia serverov pre outlook.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.