takze od modu odpadlo, zameral som sa na to pc. zhanal som nejaku lacnu case, kde by som to tam nahadzal. aj som ju zohnal, ale chcel som na nu nejake "ucho" na prepravu. a ked som sa hrabal medzi naradim, padlo mi oko na kufrik. a vtedy sa zrodila myslienka

zacalo planovanie. najprv som potreboval dosku ktora sa na to bude velkostou hodit. to sa mi s 5mm rezervou aj podarilo. zdroj, dvd-rw a hdd samozrejme na druhu polovicu. vsetko vyzeralo ze sadne presne, problem bol ale s grafikou, ktora po zasunuti do slotu trcala zo spodnej polovice asi 3cm. co mi dost vadilo, lebo som chcel "kufor" a "veko" oddelit. (do veka som mal v plane casom zabudovat 19" LCD - akurat by tam sadlo) tak som to vyriesil redukciou do htpc. myslim ze je to od silverstone. dostal som k tomu aj nejake "predlzovacky" na PCI.
MB: Gigabyte GA-945PL-(D)S3P
CPU: C2D E2200
RAM: PQI 2GB
GPU: Gigabyte 8800GT 512 (+zalman)
HDD: WD 320AAKS
PSU: Fortron 400W
nejaka vypalovacka Samsung...
Silverstone PCIe riser card
pohlad z lava, tu vychadzaju konektory z dosky a grafika. a tlacitko reset. (elegantnejsie som nezohnal - chcel som trosku industrialnejsi vzhlad)

pohlad z prava, samozrejme zdroj a mechanika. na jej predny panel som nalepil ten kus co som vyrezaval otvor. tu som akurat tlacitko na otvaranie skazil, ale funguje perfektne. aj sa v nej drzi medium, ak kufor stoji. a power on.

pohlad z predu, tu je iba otvor na 12cm ventilator. najprv som to skusil bez neho, ale grafika hriala az na 80'C. tak ako som predpokladal. s nim uz nepresiahne 55'C a to hram COD4,5, NFSUndercover a tak dalej, v podstate nove hry, 1280x1024 plne detaily.
tie nalepky som dal koli tomu, ze som vyrezal dieru tam, kam som nechcel. chcel som tu dorobit aj nejake USB, ale nejak z toho vzislo...

tu vidiet vlavo dosku, grafiku, cpu, v pravo ten zbytok

a na tomto vidno tu riser kartu

viem ze ten cable managment nieje bohvie co, mozno ani to ostatne spracovanie, bolo to robene trosku narychlo (1 den). a ked som sa odhodlal na "dolestenie" tak som natrafil na HD cinematograph. takze kufor pada a spravim case, kde bude zabudovane 22" LCD, wifi a tak dalej. nieco na styl toho Cinematographu. potom sa podelim. tak budte prosim zhovievavy s kritikou, samozrejme ju ale prijmam. som si vedomy tych chyb, ale je to vlastne iba nudzovka. sranda je, ze som niekde na nete potom natrafil na nieco podobne, dokonca v podobnom, ked nie rovnakom kufri...