Takze by bolo lepsie, ak by otazky boli tazke? Potom by ste sa zasa "stazovali", ze neviete odpovede. Vam sa "clovek" asi nikdy nezavdaci.Speezeer napísal:mimochodom, takéto otázky to je ako pre sociálne prípady
Vianočná súťaž ASUS! Pocas vikendu sa NESUTAZI!!!
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Vianočná súťaž so spoločnosťou ASUS!
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Ale nie, veď na takomto princípe beží väčšina súťaží...(poslite 5 správnych odpovedí....prvé 4 totálne šajby ľahké, a poslednú nevie ani zadávajúci)
Zase keby boli ťažké tak by bola väčšia šanca výhry
Zase keby boli ťažké tak by bola väčšia šanca výhry
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
Mne sa paci takato odlahcena forma... nie kazdy ma cas pol hodinu googlovat nejaku prkotinu
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
ale potom to vyzerá ako keby to bolo robené pre magorov
CPU: e8600 @ 6006MHZ(LN2) | MB: Asus P5E64 WS Evolution | RAM: 4x1GB DDR3 Kingston HyperX 2000MHz | VGA: GeForce GTX 280 | HDD: Barracuda 7200.10 250GB | PSU: Corsair TX750 | MYŠ: Razer Diamondback Red | Watercooling: Thermalright XWB-01 | Danger Den Maze4 GPU | Nexxxos III rev 2 + Black Ice GTX 120mm rad, všetko chladené magmami | Swiftech MCP355 + XSPC top/res | NTB: Toshiba A300
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz
preco sa debata k sutazi vzdy zvrhne na to, ake su lahke otazky a komu kolko klikov zabralo zistit spravnu odpoved...
zdrzte sa prosim tychto komentarov... dakujem
zdrzte sa prosim tychto komentarov... dakujem
ja som vdacny za kazdu sutaz.......nemusela byt ziadna takze shut up and
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
presne tak, treba byť vďačný za každú súťaž, organizátorov (adminov, modov atď) to stojí nemálo úsilia zorganizovať a menežovať toto celé .. a prestaňte konečne riešiť, či sú to otázky pre sociálne prípady, resp. magorov .. čo keď sa aj z vás niekedy stane "sociálny prípad" ? určite by nebol problém urobiť súťaž s 10 ultra-ťažkými otázkami, kvôli ktorým by sme zabili hodiny na gúgli, ale súťaž je robená pre všetkých, kto má čas a chuť zúčastniť sa, nielen pre IT-skillerov (veď ide predsa aj o istú reklamu a návštevnosť pre pc.sk)
prosím aj ja, držte sa toho, čo napísal sm_oOx-o
prosím aj ja, držte sa toho, čo napísal sm_oOx-o
Tak na dnešnej otázke som sa pobavil. Prečítal som prvú možnosť a vrhol som sa na ďalšiu. Tú som prežil ale posledná je zabiják.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Mam rad sutaze, a zucasnujem sa na kazdej. Skoda ze namam stastie na ten generator vyhercov Bolo by dobre pridat do vyhier este dake drobnosti od sponzorov alebo priamo z pc/pretaktovanie.sk (tricka, pera atd. do 10teho miesta). Take nieco by ma tiez potesilo
Otazky su dobre... nestazujem sa
Otazky su dobre... nestazujem sa
ok, do sutaze pridavame tretiu cenu...
2x pero pc.sk + 2x pero pretaktovanie.sk
2x pero pc.sk + 2x pero pretaktovanie.sk
pani, v sutazi nejde len o nevyhnutne dosiahnutie vysledku.
ja osobne sa zapajam (ked mam moznost) do sutaze, aj s vedomim, ze to nevyhram, nejde o to, za kazdu cenu vyhrat nejaku "vraj-nadupanu" dosku, ale trocha sa do niecoho zapojit.
viem si predstavit, kolko stalo vedenie fora vybavit nejaku sutaz, a k tomu aj nejaku tu vyhru, a vy sa tu hadate o tom kto postol prvy odpoved
kazdemu kto zariadil/vybavil, aby sa na tomto fore robili taketo sutaze (mozno by sa dali spravit aj nejake ankety, kedze tu sm_oOx^ ponuka pera )
som vdacny za kazdu aktivitu, ktorou aspon chvilu mozem zabit cas v robote, ci uz je to sutaz/anketa, aj s vedomim ze nic nevyhram
ja osobne sa zapajam (ked mam moznost) do sutaze, aj s vedomim, ze to nevyhram, nejde o to, za kazdu cenu vyhrat nejaku "vraj-nadupanu" dosku, ale trocha sa do niecoho zapojit.
viem si predstavit, kolko stalo vedenie fora vybavit nejaku sutaz, a k tomu aj nejaku tu vyhru, a vy sa tu hadate o tom kto postol prvy odpoved
kazdemu kto zariadil/vybavil, aby sa na tomto fore robili taketo sutaze (mozno by sa dali spravit aj nejake ankety, kedze tu sm_oOx^ ponuka pera )
som vdacny za kazdu aktivitu, ktorou aspon chvilu mozem zabit cas v robote, ci uz je to sutaz/anketa, aj s vedomim ze nic nevyhram
He who lies dead but dreaming. He who lies waiting under the waters, ever seeking entrance into the world of the living, so The Ancient Ones may rule the Earth once more.
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn."
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn."
spravna odpoved na otazku z 2.12.2008:
2. Základná doska ASUS Rampage II Extreme je primárne určená pre:
1. PC nadšencov a overclockerov („pretaktovávačov“), ktorí chcú zo svojej zostavy vyžmýkať maximum
2. Vrátnikov (tzv. „extrémnych rampážnikov“), pretože obsahuje prídavný bluetooth modul, ktorým sa pohodlne na diaľku ovládajú akékoľvek rampy
3. Cestovateľov a dobrodruhov, nakoľko jej vyhotovenie je prispôsobené tým najextrémnejším podmienkam na planéte (dažďové pralesy, polárne výpravy,...)
dôkaz: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=1" onclick="window.open(this.href);return false;
2. Základná doska ASUS Rampage II Extreme je primárne určená pre:
1. PC nadšencov a overclockerov („pretaktovávačov“), ktorí chcú zo svojej zostavy vyžmýkať maximum
2. Vrátnikov (tzv. „extrémnych rampážnikov“), pretože obsahuje prídavný bluetooth modul, ktorým sa pohodlne na diaľku ovládajú akékoľvek rampy
3. Cestovateľov a dobrodruhov, nakoľko jej vyhotovenie je prispôsobené tým najextrémnejším podmienkam na planéte (dažďové pralesy, polárne výpravy,...)
dôkaz: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=1" onclick="window.open(this.href);return false;
neslo by nahodou tu do menu fora (Hlavná stránka | Staré diskusné fórum | e-shop | Red...) pridat odkaz na sutaz? tak ako tam je napriklad ten OC Sampionat... bol by som velmi vdacny a urcitie nie sam...
Spoiler: ukázať
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Odkaz máš na ľavej strane hneď nad OC Šampionátom.
djk@k@du ! oNLy All
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
xvalky to myslí pridať sem na fórum do lišty pod logom