Vianočná súťaž ASUS! Pocas vikendu sa NESUTAZI!!!
- pawelino
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Dec, 2008, 18:46
Re: Vianočná súťaž ASUS! Pocas vikendu sa NESUTAZI!!!
,,Prvou doskou ASUS osadenou čipovou sadou X58 v kombinácii s Nvidia® nForce 200 so šiestimi PCI-E x16 slotmi a podporou 3-Way SLI je:´´-ta to máte hošani nejaké pomiešané ne?
CPU: AMD FX-8370 + MSI CORE FROZR L │MB: Asus Crosshair V Formula-Z│RAM: Corsair 16GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance │VGA: MSI R6870 HAWK │HDD: Western Digital Black 1TB │DVD: Asus DRW-2014L1T│PSU: Seasonic M12II-620EVO│LCD: Benq 24" LED│MOUSE: A4TECH XL-750BF + RAZER GOLIATHUS│CASE: Fractal Design Arc Midi R2│FANS: Corsair AF140 white led│Repro: Logitech Speaker System Z333 │ NET: UPC
moje životné motto=> „if it ain‘t broke, don‘t fix it“
moje životné motto=> „if it ain‘t broke, don‘t fix it“
a čo má byť akože pomiešané?
s pozdravom, crux.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
nič nie je pomiešané, len treba zapojiť taký jeden orgán v hlave, občas sa to používa na rozmýšľanie
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
P6T6 WS Revolution je workstation doska , ani by som sa necudoval keby pridali 1 socket na 2. CPU . ... hned z otazky som tusil ze ta doska bude neco nezvycajne , cena plynu stupa ! tak treba vyuzit silu quad sli 9800 GX2
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
- zachary
- Pokročilý používateľ
jaj Syler, však nechaj chlapca potrápiť sa
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
ak viem , rad poradim .... a inac lycan nie sylerzachary napísal:jaj Syler, však nechaj chlapca potrápiť sa
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
- zachary
- Pokročilý používateľ
veď jasné lycan (sylar podľa avataru - inak herec sa volá Zachary Quinto ), ale to už potom nie je súťaž ak sem napíšeš správnu odpoveď v čase, keď sa na zadanú otázku ešte odpovedá .. (= chcel som len chalana nakopnúť, veď tipnúť/vedieť/vyhľadať správnu odpoveď nebolo zatiaľ ani raz náročné)
spravna odpoved na ozazku zo dna 9.12.2008:
7. Prvou doskou ASUS osadenou čipovou sadou X58 v kombinácii s Nvidia® nForce 200 so šiestimi PCI-E x16 slotmi a podporou 3-Way SLI je:
1. Rampage II Extreme
2. P6T WS Professional
3. P6T6 WS Revolution
dôkaz: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=1" onclick="window.open(this.href);return false;
7. Prvou doskou ASUS osadenou čipovou sadou X58 v kombinácii s Nvidia® nForce 200 so šiestimi PCI-E x16 slotmi a podporou 3-Way SLI je:
1. Rampage II Extreme
2. P6T WS Professional
3. P6T6 WS Revolution
dôkaz: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=1" onclick="window.open(this.href);return false;
spravna odpoved na otazku zo dna 10.12.2008:
8. Technológia ASUS Turbo:
1. je jedinečný nástroj pre extrémne pretaktovanie vo veľmi malých krokoch, bez nutnosti reštartovat systém
2. je systém, ktorý zaisťuje efektívny odvod tepla a tiež zníženie celkovej teploty systému
3. zobrazuje aktuálne informácie z internetu o počasí, cene akcií alebo upozornenie na e-mail
8. Technológia ASUS Turbo:
1. je jedinečný nástroj pre extrémne pretaktovanie vo veľmi malých krokoch, bez nutnosti reštartovat systém
2. je systém, ktorý zaisťuje efektívny odvod tepla a tiež zníženie celkovej teploty systému
3. zobrazuje aktuálne informácie z internetu o počasí, cene akcií alebo upozornenie na e-mail
- zachary
- Pokročilý používateľ
nechcem vyrývať sm_oOx^-o, ale presnejšie malo byť v otázke uvedené Asus TurboV namiesto Turbo
ASUS TurboV
New OC Records with Real-Time Super-precise Tunings
Feel the adrenaline rush of real-time OC - now a reality with the ASUS TurboV. This extreme OC tool lets you set new ambitions on the OC stage with an advanced and easy-to-use interface - allowing you to overclock without exiting or rebooting the OS. With micro adjustments of the CPU PLL, NB, NB-PCIe, and DRAM voltages in 0.02v intervals, there are no limits - only extreme results to break new OC records!
Ja by som povedal, ze otazky prichadzaju od sponzora a su iba zverejnovane.
Pravdepodobnost, ze ich vymysla adminKomunita je miziva, ba priam nulova.
A preto upozornovat na nekorektnost otazok je zbytocne ... budme radi, ze vobec nieco ako sutaze existuje
Pravdepodobnost, ze ich vymysla adminKomunita je miziva, ba priam nulova.
A preto upozornovat na nekorektnost otazok je zbytocne ... budme radi, ze vobec nieco ako sutaze existuje
lava, prava, lava, prava ...
- zachary
- Pokročilý používateľ
ale veď ja nevravím že je to nekorektné, len že novinársky/webový škriatok vymazal písmenko V z názvu
neviem kto vymýšľa otázky a možnosti odpovede, ale je to celkom fun
ako som už vyššie napísal, som vďačný za túto súťaž .. chcel som len uviesť veci na správnu mieru (aby tu zas nejaký "odborník" nezačal písať že otázka bola zlá a že gúgeľ mu Asus Turbo nenašiel ale Asus TurboV už áno atď atď) .. tak prečo sa hneď ohradzovať a urážať
neviem kto vymýšľa otázky a možnosti odpovede, ale je to celkom fun
ako som už vyššie napísal, som vďačný za túto súťaž .. chcel som len uviesť veci na správnu mieru (aby tu zas nejaký "odborník" nezačal písať že otázka bola zlá a že gúgeľ mu Asus Turbo nenašiel ale Asus TurboV už áno atď atď) .. tak prečo sa hneď ohradzovať a urážať
otazky sme robili my (prvych sedem)...
posledne tri si dodal ASUS, takze som predpokladal, ze to bude spravne... ale myslim, ze to "V" vas nevyviedlo z konceptu
posledne tri si dodal ASUS, takze som predpokladal, ze to bude spravne... ale myslim, ze to "V" vas nevyviedlo z konceptu
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Odpoved B pisal asi niekto pod vplyvom alkoholu :
zpätne kompatibilných so štandardom SATA) pre dátové rozhranie SAS piamo
zpätne kompatibilných so štandardom SATA) pre dátové rozhranie SAS piamo