Prince of Persia [2008]
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Prince of Persia [2008]
Vyrobca: Ubisoft Montreal
Vydavatel: Ubisoft
Datum vydania: December 2008
http://prince-of-persia.uk.ubi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Par mojich screenov zo zaciatku:
Naposledy upravil/-a Martan v St 10. Dec, 2008, 23:22, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Re: Prince of Persia [2008]
pred par minutami som to dohral, bol som prekvapeny ze na mojej zostave som to vobec pustil, sice na low detailoch a rozliseni 1024x768 to bolo plne hratelne mal som 20-25 fps obcas to padlo na 15fps ale aj tak stale sa to da este hrat
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- Martan
- Používateľ
No na mojich nastaveniach vid. screen sa to hybe 40-60fps.
Dojmy z hry zatial este asi ziadne, dokopy som hral 5min uvodny level.
Neviem preco sa rozhodli pre tu cellshade grafiku postav, pritom okolie vyzera ako z Assassins creedu napr. cize velmi dobre postavy vsak nesedia ako keby ich niekto vystrihol z papiera a nalepil do sceny
Dojmy z hry zatial este asi ziadne, dokopy som hral 5min uvodny level.
Neviem preco sa rozhodli pre tu cellshade grafiku postav, pritom okolie vyzera ako z Assassins creedu napr. cize velmi dobre postavy vsak nesedia ako keby ich niekto vystrihol z papiera a nalepil do sceny
ale ked porovnas tvoju a moju zostavu tak to je rozdiel .
Mne sa ta cellshade grafika postav paci, sice aj ja som hral uvodny level takze taktiez ziadne dojmy nemam
Mne sa ta cellshade grafika postav paci, sice aj ja som hral uvodny level takze taktiez ziadne dojmy nemam
PS4 + OPTOMA HD 141X
- Martan
- Používateľ
JJ sak este skoro hodnotit len si treba na to asi zvyknut, je to proste ine, nieco nove.
Efekty inak fakt velke plus, velmi sa mi paci prevedenie a tiez to okolie ako som spominal...
//EDIT: Update screenov
Efekty inak fakt velke plus, velmi sa mi paci prevedenie a tiez to okolie ako som spominal...
//EDIT: Update screenov
Novy styl grafiky sa mi velmi paci, nie je to nejake tazenie zo znacky ala EA, po trilogii skveleho predchadzajuceho PoP prislo nieco uplne nove a svieze a opat ma to bavi, sice som len kusok od zaciatku ale az dohram TR Underworld tak sa pustim aj do tohto, alebo si to dam na striedacku .
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
tak tento pokus od ubisoftu sa mi velmi velmi paci princ je vacsi sympatak nez kedykolvek predtym subojovy system sam nejak intuitivne nabada k pouzitiu komb po grafickej stranke je to pastva pre oci samozrejme nie kazdemu sadne tato "cellshadova grafika" ci ako sa to vola
pekna hudba a exteriery pri ovladani ani netreba rozmyslat nakolko hra hned vyuzila vsetky tracitka mysi a na klvesnici mackam len WASD + space
jedina taka dilema je nesmrtelnost princa co je na jednu stanu fajn a robi to hrou odpocinkovou ako napr. WOrd of goo ale na druhu stranu je to velmi lahke
inak neviem ako ostatnym ale bez V-sync sa mi hra nenaloaduje
pekna hudba a exteriery pri ovladani ani netreba rozmyslat nakolko hra hned vyuzila vsetky tracitka mysi a na klvesnici mackam len WASD + space
jedina taka dilema je nesmrtelnost princa co je na jednu stanu fajn a robi to hrou odpocinkovou ako napr. WOrd of goo ale na druhu stranu je to velmi lahke
inak neviem ako ostatnym ale bez V-sync sa mi hra nenaloaduje
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Prince of Persia Problém s grafikou [2008] !!!
Problém spočíva v tom, že princ a jeko sexi kolegyňa svietia jak svätojánske mušky a nevidno im pritom vôbec do tváre a nieto ešte na iné čaasti ich tiel. screen v prílohe...PORAĎTE PLS... -VGA ATI HD4850 full detaily - 1440x900
btw nikde sa mi nepodarilo najst nastavenie detailov, dokonca ani rozlisko
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- Martan
- Používateľ
Hned uvodny post....
Staci pozerat.
Inak:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Prince of Persia\Launcher\Launcher.exe
> Settings
Staci pozerat.
Inak:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Prince of Persia\Launcher\Launcher.exe
> Settings
- Memnon
- Pokročilý používateľ
no nevim ti poradit mne hadze taku chybu ze ked bojujem s "alchymistom" tak pri jednom jeho utoku kde treba ujist pomocou skoku mi ostane cierna obrazovka po ukonceni utoku je vsetko v poriadku
skus sa pohrat s nastaveniami grafiky
ak to mas permanent aj pri loade ci novej hre tak to s bohom nevim co s tym
inak zatial uzasna zabava prave skoncil posledny zapocet cize do konca tyzdna isto PoP padne za obet
zatial som zabil (so ctou) Wariora ktory bol z nepriatelov zatial najoriginalnejsi a fakt genialne spracovany
sak
PS: uz ste t niekto presli?
skus sa pohrat s nastaveniami grafiky
ak to mas permanent aj pri loade ci novej hre tak to s bohom nevim co s tym
inak zatial uzasna zabava prave skoncil posledny zapocet cize do konca tyzdna isto PoP padne za obet
zatial som zabil (so ctou) Wariora ktory bol z nepriatelov zatial najoriginalnejsi a fakt genialne spracovany
sak
PS: uz ste t niekto presli?
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Memnon
- Pokročilý používateľ
HOTOVO
celkovo je to paradna hra kde oproti predoslym dielom boli uplne vynechane pasaze ktore cloveka frustrovali
grafika suboje zvuky + 4 odlisne pekne spracovane prostredia
komentare svojskeho princa okorenovali inak jasne citatelny pribeh
celkovo sa mi pacili suboje s hunterom ktore boli najzabavnejsie navyse ked prskol sliz do tvare co sa prejavilo velkou ciernou skvrnou na obrazovke co mi spolocne s princovym plastom na ktory velmi pekne posobila gravitacia prislo ako fajn vychtavka
to sa neda povedat o jednej sile tej zltej Wings of Omazg... ktora mi tam vobec nepasovala
zaver ma prekvapil nie tym co tam bolo ale co som cakal ze tam bude a nebolo to tam.. sak sami uvidite
celkovo je to paradna hra kde oproti predoslym dielom boli uplne vynechane pasaze ktore cloveka frustrovali
grafika suboje zvuky + 4 odlisne pekne spracovane prostredia
komentare svojskeho princa okorenovali inak jasne citatelny pribeh
celkovo sa mi pacili suboje s hunterom ktore boli najzabavnejsie navyse ked prskol sliz do tvare co sa prejavilo velkou ciernou skvrnou na obrazovke co mi spolocne s princovym plastom na ktory velmi pekne posobila gravitacia prislo ako fajn vychtavka
to sa neda povedat o jednej sile tej zltej Wings of Omazg... ktora mi tam vobec nepasovala
zaver ma prekvapil nie tym co tam bolo ale co som cakal ze tam bude a nebolo to tam.. sak sami uvidite
koso... mne sa to velmi paci. na mojom notase to ide jedna radost... az mam pocit, ze to ide prilis rychlo
super hra... len mi chybaju take krvave boje ako na Assassinovi
super hra... len mi chybaju take krvave boje ako na Assassinovi
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
hm, ma dosť prekvapilo, že vsadili na cel shading... ale inak sa im to celkom vydarilo (aspoň podľa screenov)
s pozdravom, crux.
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
jj trosku krvicky tam chyba ale inac super hra
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)