Majstrovstvá SVK v pretaktovaní - diskusia
Re: Majstrovstvá SVK v pretaktovaní - diskusia
bikerov vecer = noc
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
20:16 mal byť večer? veď to bol čas ešte pred obedomBAGR_001 napísal:Už je večer... ... a stále nic
ale už to príde
...čoskoro
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Ujo biker a už môžem zdvíhať pohárik nad hlavu?
aj bez dovolenia
a nabudúce nestraš
aj bez dovolenia
a nabudúce nestraš
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
... tak to len v skratke moje pocity
P.S.: dik za súťaž
P.S.: dik za súťaž
- Bikermotyl
- VIP
tak gratulujem k postupu, chalani
...vidíme sa 9.1. 2009 v Nových Zámkoch
...vidíme sa 9.1. 2009 v Nových Zámkoch
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
normálne som bol splašený tak dodatočne
Gratulujem všetkým ktorý sa zúčastnili
ako sa vraví sláva víťazom česť porazeným a tu to platí 2 násob nakoľko bez porazených by sme nemohli byť víťazmi
snáď vám to nabudúce vyjde lepšie ako teraz
a s ostatnými sa vidíme Live! v Nových Zámkoch,
ku mne
chcel by som stolík pri okne, kožené masážne kreslo z teľacinky, pepsi colu, jedny čipsy z Lidlu tie vrúbkované smotanové, to na občerstvenie
na raňajky o 10:00 Bagetu Kurací Sen, na obed, Pizzu quatro formagi + šunka a kukurica, a na večeru by sa hodilo dačo ľahké, povedzme ešte jednu pizzu
rezervujem si 50l LN2 a zásuvku čo potiahne 1kw
samozrejme aj súťažný HW
a zabudol som, karavan s maskérkou a masérkou
uff moja deravá pamäť ešte cukrovinky čierny princ
lKuzman napíše zajtra čo si on predstavuje
Gratulujem všetkým ktorý sa zúčastnili
ako sa vraví sláva víťazom česť porazeným a tu to platí 2 násob nakoľko bez porazených by sme nemohli byť víťazmi
snáď vám to nabudúce vyjde lepšie ako teraz
a s ostatnými sa vidíme Live! v Nových Zámkoch,
ku mne
chcel by som stolík pri okne, kožené masážne kreslo z teľacinky, pepsi colu, jedny čipsy z Lidlu tie vrúbkované smotanové, to na občerstvenie
na raňajky o 10:00 Bagetu Kurací Sen, na obed, Pizzu quatro formagi + šunka a kukurica, a na večeru by sa hodilo dačo ľahké, povedzme ešte jednu pizzu
rezervujem si 50l LN2 a zásuvku čo potiahne 1kw
samozrejme aj súťažný HW
a zabudol som, karavan s maskérkou a masérkou
uff moja deravá pamäť ešte cukrovinky čierny princ
lKuzman napíše zajtra čo si on predstavuje
Naposledy upravil/-a A2C v St 17. Dec, 2008, 01:55, upravené celkom 1 krát.
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
...dostaneš dva zeleninové šaláty a stôl uprostred miestnosti bez stoličiek
Congrats, uvidíme sa na finále
Congrats, uvidíme sa na finále
- Bikermotyl
- VIP
aké, že dva?
...jeden zeleninový šalát, aj to bez mrkvy, bez princa čierneho či bieleho a bez masérky
stiesnený priestor a stôl v tmavom kúte bez prívodu el.energie
zrejme ani HW, či SW sa neujde, ale SM pod taktovkou ráznej dominy by mohlo byť
...dodať môžeme prípadne aj polienko na kľačanie
...jeden zeleninový šalát, aj to bez mrkvy, bez princa čierneho či bieleho a bez masérky
stiesnený priestor a stôl v tmavom kúte bez prívodu el.energie
zrejme ani HW, či SW sa neujde, ale SM pod taktovkou ráznej dominy by mohlo byť
...dodať môžeme prípadne aj polienko na kľačanie
konečne som sa dostal aj ja na net, pár dní som bol trochu mimo... výsledky super, každému gratulujem
uvidíme sa v Newcastle a hlavne tam musíme urobiť poriadnu show, už len kvoli chlapcom, ktorí pre nás zorganizovali takúto super mega brutal akciu
uvidíme sa v Newcastle a hlavne tam musíme urobiť poriadnu show, už len kvoli chlapcom, ktorí pre nás zorganizovali takúto super mega brutal akciu
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
To boli ale nervy... Kym sme vsetko zorganizovali..... A to cakanie na vysledky.... Ale stalo to zato. Tesim sa az ta tam ako "OC špička" stretneme
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Bola sranda pri benčovaní, niekoľko krát síce ráno o druhej.
Tá pravá sranda ešte len bude hoši - keď sa stretneme. Veľmi sa na všetkých teším.
Ďakujem chalanom z pc.sk za zorganizovanie súťaže a mojej manželke za profesionálny prístup psychiatra k nevyliečiteľne chorému.
Takže do videnia v NZ.
Ľubo
Tá pravá sranda ešte len bude hoši - keď sa stretneme. Veľmi sa na všetkých teším.
Ďakujem chalanom z pc.sk za zorganizovanie súťaže a mojej manželke za profesionálny prístup psychiatra k nevyliečiteľne chorému.
Takže do videnia v NZ.
Ľubo
Spoiler: ukázať
Tak gratulujem všetkým, ktorí sa zúčastnili a samozrejme aj tímom, ktoré sa prebojovali do finále. Stretneme sa tam a už sa poriadne teším...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Nov, 2008, 09:41
Tak jsem celkem prekvapen, cekakl jsem mnohem vice tymu. Zkusiil jsem to a tech 100b by se jeste dalo nasbirat... Bylo malo casu...;-) samozdrejme blahopreji postupujicim... Doufam ze redakce pc.sk usporada dalsi soutez, moc se tesim...;-)
zdravím adminov, organizátorov a všetkých čo majú niečo dočinenia s organizáciou súťaže
v prvom rade chcem ešte raz poďakovať za organizovanie takejto súťaže
a v druhom rade mám otázku/y
chcel by som sa spýtať, že kedy budeme informovaný o tom ako: čo sa bude vo finále taktovať, čo si treba priniesť, presnú organizáciu finálového kola, kde a kedy sa máme dostaviť, ako je to s ubytovaním(ak je vôbec nejaké potrebné), resp. všetky dôležité informácie okolo toho ...pretože miesto konania nie je blízko(nevieme či budeme mať odvoz autom - takže najskôr sa dotrepeme busmi/vlakmi a budeme trochu blúdiť ) a idú sviatky, takže by bodli informácie čo najskôr ak by náhodou bolo treba ešte niečo vybaviť/zaobstarať si
ďakujem za odpoveď
je to prvýkrát čo sa takého niečoho zúčastníme, takže radšej sa pýtam viackrát, ako keby sa malo stať niečo nepredvídané
v prvom rade chcem ešte raz poďakovať za organizovanie takejto súťaže
a v druhom rade mám otázku/y
chcel by som sa spýtať, že kedy budeme informovaný o tom ako: čo sa bude vo finále taktovať, čo si treba priniesť, presnú organizáciu finálového kola, kde a kedy sa máme dostaviť, ako je to s ubytovaním(ak je vôbec nejaké potrebné), resp. všetky dôležité informácie okolo toho ...pretože miesto konania nie je blízko(nevieme či budeme mať odvoz autom - takže najskôr sa dotrepeme busmi/vlakmi a budeme trochu blúdiť ) a idú sviatky, takže by bodli informácie čo najskôr ak by náhodou bolo treba ešte niečo vybaviť/zaobstarať si
ďakujem za odpoveď
je to prvýkrát čo sa takého niečoho zúčastníme, takže radšej sa pýtam viackrát, ako keby sa malo stať niečo nepredvídané
- Bikermotyl
- VIP
podrobné info finalistom bude rozosielané e-mailom
...musíme ešte dáke veci zosumarizovať, následne rozošleme
btw, ubytovanie nutné nebude, keďže súťaž je jednodňová - začína 10:00 končí cca 18:00, stačí teda byť na mieste tesne pred začiatkom
...mapy miesta konania sú na oficiálnej stránke, treba si ich dobre prezrieť, a predísť tak prípadnému blúdeniu po Nových Zámkoch
...vybavovať zrejme už nebude čo, stačí sa len dostaviť a taktiť o život
...musíme ešte dáke veci zosumarizovať, následne rozošleme
btw, ubytovanie nutné nebude, keďže súťaž je jednodňová - začína 10:00 končí cca 18:00, stačí teda byť na mieste tesne pred začiatkom
...mapy miesta konania sú na oficiálnej stránke, treba si ich dobre prezrieť, a predísť tak prípadnému blúdeniu po Nových Zámkoch
...vybavovať zrejme už nebude čo, stačí sa len dostaviť a taktiť o život