Vianočná súťaž ASUS! Pocas vikendu sa NESUTAZI!!!
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Vianočná súťaž ASUS! Pocas vikendu sa NESUTAZI!!!
Myslite ze mi to nie je luto ? Bohuzial sa mi doma nevala navyse 9000Sk na procak a takych 6000Sk na ramky, takze moc na vyber nemam, aj ked s predajom to bude o hubu ... uvidime, kazdopadne som nesmierne rad, vzivote som nic nevyhral a toto mi pred Vianocami urobilo velku radost Uz nech ju mam doma.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
tkaze ja zas naopak... tie peniaze naskrabem aj keby co bolo... a inac gratulujem wizik ... pravdepodobne budem predavat moju dosku co mam aj s cpu a ramkami - dufam ze aspon na ramky nazgrlim... a tych 9k na procak...to napisem jeziskovi ...
som velmi rad z toho a tesim sa na prvy OC
som velmi rad z toho a tesim sa na prvy OC
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Gratulujem chlapci, Krásny predčasný Ježiško .)
djk@k@du ! oNLy All
W!Z!K GRATULUJEM !!! inak na lanku ides ?
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
gratulujem, aspoň stúpne predajnosť ddr3 pamätí
tá stúpa kvôli niečomu úplne inému
s pozdravom, crux.
congrats
btw, wizard, uz si zaplatil dan z vyhry?
zo zakona o Dani z prijmov:
btw, wizard, uz si zaplatil dan z vyhry?
zo zakona o Dani z prijmov:
11. Všetky výhry sú predmetom dane z výhry a výherca je povinný v zmysle zákona o dani z príjmu z výhry v súťaži zaplatiť daň z príjmu vo výške 19%. Organizátor súťaže je povinný pre tieto účely výhercovi zaslať potvrdenie o výške obstarávacej ceny výhry.
He who lies dead but dreaming. He who lies waiting under the waters, ever seeking entrance into the world of the living, so The Ancient Ones may rule the Earth once more.
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn."
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn."
Gratulujem. Ja by som tie peniaze na vašom mieste naškrabal, keby čo bolo. By som rozpredal všetko z pôvodného PC.
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Nie na lanku v NZ nejdem, vychadza to na pre mna nevyhovujuci termin bohuzialFester182 napísal:W!Z!K GRATULUJEM !!! inak na lanku ides ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- vladko2
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00
Ak chceš tak si príd jedno pero a nálepku ti darujem Inak poteší aj málo díkFilipkoNR napísal:Je to mozne zase som nic nevyhral ani tie reklamne predmety .
Pripajam sa tiez ku gratulacii.
k tomu peru... stale som neposlal. prichadzam domov, ked je uz posta zatvorena... :-\
poslem to v sobotu doobeda... do vianoc to mas doma...
vyhercom dosiek: pr manazer asus je mimo cz (taiwan), tiez sa bude snazit, aby ste to mali do vianoc doma...
vyhercom dosiek: pr manazer asus je mimo cz (taiwan), tiez sa bude snazit, aby ste to mali do vianoc doma...
Ak si schopný byť zajtra okolo 18:oo v okolí stanice, tak to kľudne preveziem a v sobotu sa to dá prebrať cezo mňa. Posielať niečo teraz poštou je celkom odvaha , pokiaľ to teda neposielaš 1. triedousm_oOx^ napísal:k tomu peru... stale som neposlal. prichadzam domov, ked je uz posta zatvorena... :-\