Zdravim preco mi cez ziaden program neukazuje telpotu grafiky? je to sice nb ale malo by to ukazovat, skusal som nahodit Riva Tuner a chyba tam dost veci napriklad taktovanie, ale ide mi hlavne o ten graf s teplotamy a tak...
http://img223.imageshack.us/my.php?image=beznzvuzu2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Neukazuje teplotu :/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Neukazuje teplotu :/
Ovladace mas nainstalovane? mas vsetko poriatku s nimi? mas najnovsie? prever, pretoze neukazuje teplotu len ked nemas ovladace
Alebo mas orezanu VGA... ze vyrobca setril vsade kde sa dalo... aj senzory
Alebo mas orezanu VGA... ze vyrobca setril vsade kde sa dalo... aj senzory
Mno akurat neska som tam instaloval Catalysty 12... mno newim je to Msi NB myslis ze by setrili?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
hmmm čo má teplota grafiky s doskou
inak skús Everest, ten ukazuje teploty všetkého možného aj nemožného
inak skús Everest, ten ukazuje teploty všetkého možného aj nemožného
Spoiler: ukázať
Aha mam tam ze dioda GPU to bude asi ono, zaujimave everest mam uz dlho ale este som si to nevsimol Ale aj tak by ma zaujimalo preco tam neni ten graf v Riva tuneri hlavne o to mi islo ale sak neva... .) http://img123.imageshack.us/my.php?image=beznzvucm1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A este ze preco v speedfane mi ukazuje teploty len CPU
A este ze preco v speedfane mi ukazuje teploty len CPU
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Mas najnovsie verzie?... musi tam byt, lebo ja mam taku istu grafu (skoro)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
čo tam musí byť?
SF dosť čato teplotu grafiky neukazuje, mne ukazoval teplotu len na GF6800GT a potom až teraz na 260GTX
a moje NB nemal rád vôbec
SF dosť čato teplotu grafiky neukazuje, mne ukazoval teplotu len na GF6800GT a potom až teraz na 260GTX
a moje NB nemal rád vôbec
- Makroboss
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 06. Dec, 2008, 17:45
A ma tvoja GH teplotny senzor lebo napr moja nema.
Musis to potom zmeret teplotnym cidlom a to si musis kupit ak nemas - coz asi nemas.
Musis to potom zmeret teplotnym cidlom a to si musis kupit ak nemas - coz asi nemas.
MB: MSI 870-C45 socket AM3 CPU: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, 4x3,2 GHz 8,0MB Cahce PSU K-mex 500W RAM: Corsair XMS3 DDR3 2x2048 MB 1333MHz VGA: Asus EAH 2600 PRO 512 MB GDDR2 HDD: Hitachi 500GB Deskstar 7,200RPM Serial ATAII 16MB cache DVD ROM: LG GDR-8163B 52x/16x DVD RW: LG DVD/RW 4167 Double Layer +/- 16x TV Tuner: INNO3D Smart TV Lifeview Keyboard: KME PS/2,KY-7201 Wireless Mouse: Gigabyte GM-M6880 Laser
- dexterav
- Sponzor fóra gold
to je nakoho?
pokiaľ na mňa, všetky GK čo som mal od GF4 čidlo mali, proste ho SF ignoroval
napr. na GF6800 mi ho jedna verzia čítala a potom nová verzia už nie
stačí aby bolo trochu neštandartné a už nefunguje, napr. jediný soft čo prečítal teplotu NB na strikerovi bol everest, inak ani utility priamo od asusu vôbec nič...
pokiaľ na mňa, všetky GK čo som mal od GF4 čidlo mali, proste ho SF ignoroval
napr. na GF6800 mi ho jedna verzia čítala a potom nová verzia už nie
stačí aby bolo trochu neštandartné a už nefunguje, napr. jediný soft čo prečítal teplotu NB na strikerovi bol everest, inak ani utility priamo od asusu vôbec nič...