Problem z netom/torent
Problem z netom/torent
Dobry vecer ... lepsie povedane noc..
No mam nasledovny problem a skor ako ho budem riesit vlastnorucne pytam sa tu a verim ze si usetrim cas riesenim,
kedze rapidshare nejako pritahuje kohutiky tak som sa rozhodol zacat z torentmi , kdezto ale hned mam problem a to ten ze ak nieco uz stahujem tak nejaku tu chvilu mi ide vsetko ok a po nejakej tej chvili uz neotvorim v ziadmom internetovom prehliadaci nic ..jednoducho len nacitava sa lokalita, ani winamp radio nic "pokila ho pustim predtym tak hraje" mate niekto riesenie ? pomaha len restart
doplnujuce info .. bezim cez router a druhe pc ide ok cize zabita linka alebo podobne je vylucene.
dufam ze som neporusil ziadne pravidlo, ak ano tak to zneste s povrchu zeme ...pekne sviatky vsetkym
No mam nasledovny problem a skor ako ho budem riesit vlastnorucne pytam sa tu a verim ze si usetrim cas riesenim,
kedze rapidshare nejako pritahuje kohutiky tak som sa rozhodol zacat z torentmi , kdezto ale hned mam problem a to ten ze ak nieco uz stahujem tak nejaku tu chvilu mi ide vsetko ok a po nejakej tej chvili uz neotvorim v ziadmom internetovom prehliadaci nic ..jednoducho len nacitava sa lokalita, ani winamp radio nic "pokila ho pustim predtym tak hraje" mate niekto riesenie ? pomaha len restart
doplnujuce info .. bezim cez router a druhe pc ide ok cize zabita linka alebo podobne je vylucene.
dufam ze som neporusil ziadne pravidlo, ak ano tak to zneste s povrchu zeme ...pekne sviatky vsetkym
Re: Problem z netom/torent
podla mna je tu rec o nepristupnej teme,W A R E Z
//Snake: vidíš niekde warez? lebo ja nie, len normálnu pomoc s torrentami
//Snake: vidíš niekde warez? lebo ja nie, len normálnu pomoc s torrentami
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
Jedna otázočka predtým než sa to tu začne riešiť.
Používaš Eset Smrad Security?
Používaš Eset Smrad Security?
.
podla mna tu ma zleho klienta a zle je nastaveny
DHT ? ? ?PORT ? ? ?
DHT ? ? ?PORT ? ? ?
no mne toto robi Bitspirit proste ked ho zapnem net je kaput, ale cez uTorrent nemam problem a ani som tam nic nenastavoval akurat vypnut DHT.
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
no ak mozem,poviem,ja len BitTorrent puzivam,ale nie kazdy tracker ho prijima,ako klienta,ale ma jednu vlastnost/vie sa maskovat/velmi vela trackerov dnes len uTorrent podporuje,tak maju nastaveny Tracker,viem aj som nastavoval uz Tracker a este volakedy pred 5rokmy ???
PE ES KO : inak chcel som to rozbehat aj u nas v SVK,ale nenasiel som "odvazny" server nato na SVK
PE ES KO : inak chcel som to rozbehat aj u nas v SVK,ale nenasiel som "odvazny" server nato na SVK
No mozno pri FREE trackeroch,ale pri regnutych musis niekedy,inak si v P . . .
nemusíš ani pri private, ked ide tracker na dobrom softe tak tam prida flag na vypnutie, ak nie, tak ti staci odskrtnut Enable DHT, a navyse, DHT by som vypol ked uz seedujes, pri downloade DOST pomoze (hlavne pri vypadku)
.
ale ak neSEEDujes,aj vtedy sa pripaja vyhladava na zaklade HASHu,takze DHT vidim na OFF,alebo aj v tom sa mylim ?
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
z technickeho hladiska ja, internetovy laik, tipujem ze dojde k zabitiu uploadovacieho pasma a uz ti neprechadzaju potom ani ACK pakety z tcp/ip protokolu.
jednoduchy test : nabootuj pocitac, torrenty nebezia. V prikazovom riadku "ping http://www.six.sk" onclick="window.open(this.href);return false; -t" a kukaj na cas odozvy, malo by to byt par milisekund podla toho ake mas pripojenie. Spustis torrent, zacnes tahat, v momente ked ti zacne robit problemy internet by mal tento ping bud uplne vypadavat alebo aspon byt radovo stovky milisekund.
povedz mi ci som trafil.
jednoduchy test : nabootuj pocitac, torrenty nebezia. V prikazovom riadku "ping http://www.six.sk" onclick="window.open(this.href);return false; -t" a kukaj na cas odozvy, malo by to byt par milisekund podla toho ake mas pripojenie. Spustis torrent, zacnes tahat, v momente ked ti zacne robit problemy internet by mal tento ping bud uplne vypadavat alebo aspon byt radovo stovky milisekund.
povedz mi ci som trafil.
ale prosimta nie netrafil si vravim pingide stale normalne aj druhe PC dokonca aj winamp hraje ked ho pustim predtym ..... kua tu naraz vypol som aj to DHT
edit o par minut- zaujimave teraz mi to dako ide ale pripadne dlhsie nacitava alebo chvilu nenacita alebo ide normalne
edit o par minut- zaujimave teraz mi to dako ide ale pripadne dlhsie nacitava alebo chvilu nenacita alebo ide normalne
Nepise take daco? Tracker unregistered ....cize nemas pristup na ten tracky,robia to aj FREE trackery uz novsie
PE ES KO : Mas ten torrent zeleny ?ACTIVNeni nahodou cerveny,alebo modry ?
PE ES KO : Mas ten torrent zeleny ?ACTIVNeni nahodou cerveny,alebo modry ?