Skús takto:
- reset CMOS/ resp. Load Optimized Defaults
- CPU Host Frequency - daj na koľko požaduješ
- PCI Express daj na 101MHz
- C.I.A.2 - Disabled
- v podmenu Advanced clock control môžeš neskôr pridať na na CPU 800mV, clock skew pre oba napr. +50ps, zatiaľ ale nechaj tak
- Performance enhance - Standard (po dotaktovaní môžeš skúsiť Turbo - pridá to trocha na výkone pamätí tusším, Extreme mi už robilo chyby/vyžadovalo napätie navyše)
- MCH Freqency latch - to je dosť dôležité - palee by vedel lepšie poradiť (a zrejme správnejšie ako ja

- System memory multiplier - nastav si tak, aby ti pasovala frekvencia RAMiek, aby to zvládli
- časovania si nastav ručne, napr. 5-5-5-15
- Advanced Timing Control - môžeš nechať všetko na Auto, Channel A(B) Timing settings - Static TRead Value - presveč sa či to je na auto, malo by to samo nastavovať bezpečné hodnoty. Je to voľba tRD, dajú sa s tým robiť zázraky s výkonom pamätí, ale aj ovplyvniť stabilita (vyššie číslo=nižší výkon)
Napätia:
- zmeň CPU vCore
- CPU Pll nastav ručne - automatika dokáže nastaviť bez rozmyslu aj 1,65V, tebe bude isto stačiť aj do 1,6V.
- CPU Termination - alebo ináč napätie pre FSB - pridaj keď budeš mať pocit že máš nejaký FSB limit. Ja na 400FSB mám 1,2V
- MCH Core - môžeš kúsok pridať, napr. na 1,2V mám ja pri 400FSB
- pridaj adekvátne aj voltáž na RAM-ky
- samozrejme pri pokusoch vypni EIST a C1E, zapnúť to môžeš keď budeš dolaďovať svoje OC
- hodnoty xxx Reference si myslím do tých 400FSB nie je vôbec nutné meniť.
Moje voltáže pri 400FSB:

...keď ma niečo napadne, dopíšem