Vianočná montáž Noctua NH-U12P
Re: Vianočná montáž Noctua NH-U12P
No pozeral som manuál k doske. A všetky konektory na FAN-y, čo sú na doske sú 12V, teda nemusím ventilátor zapájať na molex, však?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
No nemusis do molexu... na tom FANe mas 2 (3-pin a molex) staci ked jeden zapojis dade. A lepsie je cez molex... nemam dobre skusenosti cez dosku.. ale da sa
Na tom molexe mas samicu aj samca cize jeden (samca) zapojis do zdroja a druhym koncom (samicou) pokracujes v napajani niecoho ineho alebo dalsieho FANu. To je vyhoda cez molex. Su aj take pre 3-pin - PWM
Na tom molexe mas samicu aj samca cize jeden (samca) zapojis do zdroja a druhym koncom (samicou) pokracujes v napajani niecoho ineho alebo dalsieho FANu. To je vyhoda cez molex. Su aj take pre 3-pin - PWM
Ja tam cez molex tu redukciu nemám. Len cez 3-pin.
Ok. Všetko som zapojil. Išlo to v pohode. Bol som aj v BIOS-e. Bol som potom normálne vo WINE. Potom som dal reštart a doska začala robiť pííííííp, píp, píp, píp. 1 Dlhe a 3 kratke pipnutia. NEchal som to bežat dalej a normalne to nabootovalo do WINU, ale obraz som nemal. Pocul som akurat VISTACKE uvitanie a obraz nesiel. Potom som to skusal restartovat a po 5 restartoch mi LCD poster vypise chybu CMOS ERR. Kuknem do navodu a je tam len napisane, ze CMOS ERROR. CO s tym teraz. Nic som nerobil. DOsku som normalne pozapajal. Gragika nebude, lebo normalne to detekne VGA BIOS atd. Zastane to na INIT ROM. PLS pomozte.
EDIT: Uz to ide v pohode. Vybral som baterku a všetko šľape.
EDIT: Uz to ide v pohode. Vybral som baterku a všetko šľape.
aj mne sa toto stava , niekedy ked sa mi nechce zapnut pc tak vyberem baterku a hotovo