Uchladil ano, lenze treba pamatat ze spravny prievan v skrinke je alfa a omega pasivneho chladenia. Aku mas skrinu a ake mas ventilatory, mas poriadok v kabloch zo zdroja?
- skrinku mam CM centurion 532, v predu mam orig. (co davaju k skrinke) a vzdu volaky CM xxx...chcel by som ich vymenit za enermaxi ked bude novy chlad., kable su dobre upratane
- ktory by bol lebsi s tychto 2: cm z600 alebo scythe ninja2 ...ako pasiv bez ventil. ?
ta scythe ninja2 ma push-piny na prichytenie vsak? a ten CM Z600 ma riadne srouby ... tak ten coolermaster lebo lepsie drzi na doske tym padom je lepsi pritlak na CPU...
No skus dade popozerat testy
Mno neviem odkiaľ ten CM kupuješ, ale pri danej cenovej hladine sa lepšie oplatí priplatiť a dokupiť NOCTUA NHU-12P, kde už kvalitný ventilátor máš v balení. Čo sa týka pasívneho režimu tak tam kraľuje NINJA vďaka svojmu dizajnu.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
GABO napísal:Mno neviem odkiaľ ten CM kupuješ, ale pri danej cenovej hladine sa lepšie oplatí priplatiť a dokupiť NOCTUA NHU-12P, kde už kvalitný ventilátor máš v balení. Čo sa týka pasívneho režimu tak tam kraľuje NINJA vďaka svojmu dizajnu.
No aj ja som si zo zaciatku myslel ze je NINJA lepsi ako pasivne ale ma push-piny ako montaz a takmer kilogramovy pasiv nedrzia tak dobre ako montaz so skrutkami a beckplace.... Neni to pravda?
No Ener. Magma je dobry a zaroven lacny FAN. Noctua je draksi ale kvalitnejsi s bohatym prislusenstvom FAN (aj 2 redukie otacok)
Ak mas nieco na zredukovanie otacok tak Enr, Magma, ak nemas tak Noctua
Ale ak chces len na pasive tak vsad na GABOve odporucanie a zober NINJA pasiv. On to dava do tichych zostav len na pasive + zopar FAN v skrinke
...síce neviem po nemecky, ale podla výsledkov teraz už totálne neviem ktorý...všetky(3) majú podobne teploty, noctua mala trochu viac
pls. poradte čo bude lepšie
Pre teba je dolezita ta posledna tabulka kde je fakt pasivny chod na 65W to je asi tvoj nataktovany procak +- to znamena ze orochi neprichadza do úvahu vertikálne ho tam nedáš IFX14 je draha takze Z600 bola dobra voľba ale pri draha tu NINJU 2 možes kľudne vziat plus je božsky ventilator ktory k nej dostane, da sa kupit aj lacnejsie ale ja davam prednost servisu a kompetentnosti takže jednoznačne z tichepc.