Vodné fajky
Re: Vodné fajky
na uvod momentalne som v anglicku a zacal som fajcit asi mesiac dozadu
tabak kupujem v ,,paki shope,, najoblubenejsi je teraz doubleapple ,,sample,, stoji 10libier a vydrzi viac ako 10 nalozeni do fajky (asi taky kelimok od masla do 3/4 volne nalozeny) neviem aka je to hmotnost sorry a potom normalne sa predava po 15 a viac nabuduce ked kupim tak dam niekde zvazit
niekedy pridavame do tabaku aj prisady na podporu smiechu
uhliky samozapalovacie zatial nebol zidny problem vydrzi 30 - 45 min. podla toho kolko ludi sa zucastnuje
1. uhlik nedavame na stred ale na kraj a poprehoreni dame 2.uhlik na druhu stranu dymu ide stale dost
fajka je metrova s tromi hadicami
do vody pridavame niekedy mlieko, obcas aj kocky ladu alkohol sme este neskusali
je to fajn vec k filmu
momentalne uvazujeme ze si vyrobime D.I.Y fajku z instalaterskych potrieb
pozeram ze ceny doma su dost ,,zaujimave,,
tabak kupujem v ,,paki shope,, najoblubenejsi je teraz doubleapple ,,sample,, stoji 10libier a vydrzi viac ako 10 nalozeni do fajky (asi taky kelimok od masla do 3/4 volne nalozeny) neviem aka je to hmotnost sorry a potom normalne sa predava po 15 a viac nabuduce ked kupim tak dam niekde zvazit
niekedy pridavame do tabaku aj prisady na podporu smiechu
uhliky samozapalovacie zatial nebol zidny problem vydrzi 30 - 45 min. podla toho kolko ludi sa zucastnuje
1. uhlik nedavame na stred ale na kraj a poprehoreni dame 2.uhlik na druhu stranu dymu ide stale dost
fajka je metrova s tromi hadicami
do vody pridavame niekedy mlieko, obcas aj kocky ladu alkohol sme este neskusali
je to fajn vec k filmu
momentalne uvazujeme ze si vyrobime D.I.Y fajku z instalaterskych potrieb
pozeram ze ceny doma su dost ,,zaujimave,,
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
u nas su ceny maximalne tych instalatersky potrieb zaujimave
dik za super prispevok. mlieko aj ja uz musim skusit, predtym v malej fajke mi vybublalo az do hadice
lad je tiez dobra vec, skus aj citron co sa tyka uhlika tak ja prvu polhodinu s nim kruzim po okraji a potom na ostatny cas ho dam na stred.
D.I.Y. fajka neni zly napad..videl som ako chalani urobili fajku z melonu manga a ananasu a preprichli to kovovou trubkou . neskutocna haluz
dik za super prispevok. mlieko aj ja uz musim skusit, predtym v malej fajke mi vybublalo az do hadice
lad je tiez dobra vec, skus aj citron co sa tyka uhlika tak ja prvu polhodinu s nim kruzim po okraji a potom na ostatny cas ho dam na stred.
D.I.Y. fajka neni zly napad..videl som ako chalani urobili fajku z melonu manga a ananasu a preprichli to kovovou trubkou . neskutocna haluz
- johnny64
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 22:08
Hmmmm, vedel by mi niekto zohnať v rozumných cenách nejaký kvalitný turecký tabak s príchuťou čokolády a/alebo banánu? (-: Pokojne aj 250g paklíky. (-; Mali sme v lete na jednej chate a bola to šupa. (-: (Len škoda, že neviem značku...)
Jo, a ešte, neviete, kde sa dá v rozumnej cene zohnať melasa bez nejakej príchute, resp. čo presne mám zháňať? Mám tu totiž jeden 250g paklík pistáciovej Nakhly priamo z Egypta, len je to kusa suché a veľmi rýchlo sa prepaľuje. A nerád by som si to kazil nejakou inou príchuťou, predsa len, pistácia je dosť neobvyklá príchuť. (-;
Jo, a musím sa pochváliť, mám tu toto:
http://www.prince-molasses.com/PomegranateFlavor.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
a je to fakt pop...arádička. Vlhké je to síce jak šľak, čiže je veľmi jednoduché sa z toho strašným spôsobom zadrbať, ale tá chuť... (-:
Keby niekto vedel zohnať nejaké ďalšie tabaky tejto značky, rád sa dohodnem. (-;
Inak mám tu dvojcentimetrové kokosové uhlíky a sú celkom v pohode, mám vo zvyku dávať dva naraz. A od jedného kamaráta som sa dozvedel, že v jednom cirkevnom františkánskom obchode pri Hlavnom námestí v BA majú po 50 korún balenia desiatich 4cm uhlíkov na kadidlo a sú fakt parádne, ide z nich úžasný hustý dym. (-;
Jo, a ešte, neviete, kde sa dá v rozumnej cene zohnať melasa bez nejakej príchute, resp. čo presne mám zháňať? Mám tu totiž jeden 250g paklík pistáciovej Nakhly priamo z Egypta, len je to kusa suché a veľmi rýchlo sa prepaľuje. A nerád by som si to kazil nejakou inou príchuťou, predsa len, pistácia je dosť neobvyklá príchuť. (-;
Jo, a musím sa pochváliť, mám tu toto:
http://www.prince-molasses.com/PomegranateFlavor.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
a je to fakt pop...arádička. Vlhké je to síce jak šľak, čiže je veľmi jednoduché sa z toho strašným spôsobom zadrbať, ale tá chuť... (-:
Keby niekto vedel zohnať nejaké ďalšie tabaky tejto značky, rád sa dohodnem. (-;
Inak mám tu dvojcentimetrové kokosové uhlíky a sú celkom v pohode, mám vo zvyku dávať dva naraz. A od jedného kamaráta som sa dozvedel, že v jednom cirkevnom františkánskom obchode pri Hlavnom námestí v BA majú po 50 korún balenia desiatich 4cm uhlíkov na kadidlo a sú fakt parádne, ide z nich úžasný hustý dym. (-;
- agrashi
- Používateľ
za zhanaca tabakov som tu oficialno/neoficialne ja
len skoda ze nevies znacku. tych kvalitnych tabakov je dost a aj v roznych cenach. akurat citam ze si napisal "turecky tabak" . znamena to ze ta znacka je vyrabana v turecku? podla toho by sa dala najst znacka alebo aspon okruh znaciek. napr. co viem z pamati tak Nakhla je egyptska, Sultan a Ojmar ci Oumar /tak dajako/ su jordanske. takze urcite sa najde ak vies ze to bol turecky.
a kokosve uhliky 2cm som mal aj ja teraz. to sa neda porovnat so samoskami.i ked cakal som jak trulo vyse 5 minut nech sa mi obidva rozpalia a nahrieval som nad sporakom ale stalo to za to. mal som aj ja 2 a je to ideal. konecne som citil 100% chut tabaku bez roznych gebuzin.
o tych frantiskalskych uhlikoch som pocul ze su dobre. vedel by si zopar baleni kupit a ja by som zobral od teba urcite. chcem ich skusit.
co sa tyka tej melasy. tak rozmyslam ze zoberiempar sprejov lebo sa to oplati doma mat. inac ak si z BA tak chalan co ma http://www.vodne-fajky.eu" onclick="window.open(this.href);return false; je z petrzalky. on ma Mola mix sprej za 100sk. postou ti posle len ak objednas minimalne 200sk objednavku a posta ta vyjde 100sk co sa neoplati. preto sa s nim skusit skontaktovat ze ci osobne nepreda? podla mna by to nemal byt problem.
PS: stala sa mi nehoda . akosi sa mi nechcelo cakat kym sa mi taka troska tabaku rozpali (dal som si len na dno extra vlhkeho) tak som to co ostalo z tych zeravych kokosakov polozil do tabaku, zakril alobalom a potiahol...ako chlapci dym uzasny ale ten smrad tatko ma chcel zdomu vyhodit, tak teraz tu sedim pri otvorenom okne kde na mna fuka cerstvy mrazivy vzduch
len skoda ze nevies znacku. tych kvalitnych tabakov je dost a aj v roznych cenach. akurat citam ze si napisal "turecky tabak" . znamena to ze ta znacka je vyrabana v turecku? podla toho by sa dala najst znacka alebo aspon okruh znaciek. napr. co viem z pamati tak Nakhla je egyptska, Sultan a Ojmar ci Oumar /tak dajako/ su jordanske. takze urcite sa najde ak vies ze to bol turecky.
a kokosve uhliky 2cm som mal aj ja teraz. to sa neda porovnat so samoskami.i ked cakal som jak trulo vyse 5 minut nech sa mi obidva rozpalia a nahrieval som nad sporakom ale stalo to za to. mal som aj ja 2 a je to ideal. konecne som citil 100% chut tabaku bez roznych gebuzin.
o tych frantiskalskych uhlikoch som pocul ze su dobre. vedel by si zopar baleni kupit a ja by som zobral od teba urcite. chcem ich skusit.
co sa tyka tej melasy. tak rozmyslam ze zoberiempar sprejov lebo sa to oplati doma mat. inac ak si z BA tak chalan co ma http://www.vodne-fajky.eu" onclick="window.open(this.href);return false; je z petrzalky. on ma Mola mix sprej za 100sk. postou ti posle len ak objednas minimalne 200sk objednavku a posta ta vyjde 100sk co sa neoplati. preto sa s nim skusit skontaktovat ze ci osobne nepreda? podla mna by to nemal byt problem.
PS: stala sa mi nehoda . akosi sa mi nechcelo cakat kym sa mi taka troska tabaku rozpali (dal som si len na dno extra vlhkeho) tak som to co ostalo z tych zeravych kokosakov polozil do tabaku, zakril alobalom a potiahol...ako chlapci dym uzasny ale ten smrad tatko ma chcel zdomu vyhodit, tak teraz tu sedim pri otvorenom okne kde na mna fuka cerstvy mrazivy vzduch
agrashi teraz potrebujem pomoc ja...
Chystam sa kupit si po skuskovom nejaku VF, tak ci by si mi nieco nevedel poradit. Chcem nieco aspon s dvoma hadicami a nasiel som tuto:
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=118" onclick="window.open(this.href);return false;
Brat, nebrat, pripadne nieco lepsie za tuto cenu?
Chystam sa kupit si po skuskovom nejaku VF, tak ci by si mi nieco nevedel poradit. Chcem nieco aspon s dvoma hadicami a nasiel som tuto:
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=118" onclick="window.open(this.href);return false;
Brat, nebrat, pripadne nieco lepsie za tuto cenu?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- johnny64
- Nový používateľ
No... Poslal som mail kamarátke, ktorá ten turecký na tú chatu doniesla, tak snáď mi odpovie. (-:agrashi napísal:za zhanaca tabakov som tu oficialno/neoficialne ja
Pokojne, môžem kúpiť a poslať, pošli PM a nejako sa snáď dohodneme. (-;agrashi napísal:o tych frantiskalskych uhlikoch som pocul ze su dobre. vedel by si zopar baleni kupit a ja by som zobral od teba urcite. chcem ich skusit.
Nuž... Pozerám, že tá melasa, čo je tam v ponuke, je medová... To môžem rovno kúpiť http://smokeshop.sk/shop/product/tabak- ... a---100-ml" onclick="window.open(this.href);return false; za 120 korún -- sú tiež v Petržalke a majú tam aj kamenný obchod. (Len pozerám, že teraz to majú práve vypredané... *sigh*)agrashi napísal:co sa tyka tej melasy. tak rozmyslam ze zoberiempar sprejov lebo sa to oplati doma mat. inac ak si z BA tak chalan co ma http://www.vodne-fajky.eu" onclick="window.open(this.href);return false; je z petrzalky. on ma Mola mix sprej za 100sk. postou ti posle len ak objednas minimalne 200sk objednavku a posta ta vyjde 100sk co sa neoplati. preto sa s nim skusit skontaktovat ze ci osobne nepreda? podla mna by to nemal byt problem.
Au. Položiť uhlík priamo na tabak... Uh. (-; Stačí mi predstava poriadne prepáleného tabaku pri zle naloženej korunke / zlom ťahaní... (-: (-:agrashi napísal:PS: stala sa mi nehoda . akosi sa mi nechcelo cakat kym sa mi taka troska tabaku rozpali (dal som si len na dno extra vlhkeho) tak som to co ostalo z tych zeravych kokosakov polozil do tabaku, zakril alobalom a potiahol...ako chlapci dym uzasny ale ten smrad tatko ma chcel zdomu vyhodit, tak teraz tu sedim pri otvorenom okne kde na mna fuka cerstvy mrazivy vzduch
- agrashi
- Používateľ
materik - hadaj kto tu fajku ma. JA .
Klady tejto fajky :
+ velka nadoba na vodu
+ slusna vyska 63cm -> lepsia filtracia ako pri 40tkach (zatial ma nepalilo v krku ako pri starej 40tke)
+ prijemny jednoduchy dizajn, fajkarov neurazi ani nenadchne ludi ktori vidia VF po prvy raz tak sa im bude pacit
+ samoupchavaci mechanizmus (pomocou kovovych gulieciek, ked sa zaspinia/zanesu bordelom daju sa vymenit za par korun)
+ dve hadice s dostacujucou dlzkou
+ velka korunka, miesta na hodinove fajcenie bezproblemov /6.5 vonkajsi priemer, 5cm vnutorny/
+ velka miska pod korunkou
+ dobre umyvatelne telo,lahko sa preplachne.
Zapory
- na omak /ci neprebruseny alebo neopracovany, uz neviem/ povrch nadoby je drsny. nie ale vsade! cca 20% z nadoby ma drsnejsi povrch. ale ako problem v tom nevidim. treba mat na zreteli cenu
- vrchne telo VF sa neda rozrobit. miska a kovovove telo su jeden kus
- vnutro korunky je biele. da sa povedat ze uz po prvom nalozeni tabaku sa zaspini a neda sa umyt.
- klieste nevzbuduzju kvalitny dojem
- na vystupoch pre hadice je vidiet nepeknu skrutku ktora je k telu privarena.
Aby som to zhrnul. Fajka za tu cenu sa oplati ak hladas dva slauchy a ma samoupchavaci mechanizmus. nizka cena sa odzrkadlila hlavne na dizajnovych chybach co ale podla mna nie je problem. ak by clovek chcel daco dokonale tak si kupi fajku okolo 2k z dovozou pripadne z ciech a to znacku Topmark.
A za tu cenu ci daco lepsie. asi nie. mozno len kvoli dizajnu ale to aladin robi len jednoslauchove. kvalitativne v tej cene uz nic lepsie nenavymyslas a mozno by som skusil si kupit cervenu. teraz by som sa jej nebal lebo cierna mi pride ako moc..obycajna
johnny64 - zistil som ze ten sv. frantisek je aj v TN, 8. mam skusku /pojdem do TN/ tak sa pokusim ten obchod najst, kebyze ho nenajdem /lebo som slepy imb*cil / tak sa ti ozvem
a ta melasa ze je medova je v pohode. medova melasa nie je prichut. melasa a med je zakladna zlozka tabaku. len par znaciek ma vo svojich produktoch AJ medovy tabak. /videl som ho mozno pri 2/
a s tym palenim tabaku. fakt neodporucam, nehorazny smrad. az teraz mam komplet vyvetrane bez zapachu.
Klady tejto fajky :
+ velka nadoba na vodu
+ slusna vyska 63cm -> lepsia filtracia ako pri 40tkach (zatial ma nepalilo v krku ako pri starej 40tke)
+ prijemny jednoduchy dizajn, fajkarov neurazi ani nenadchne ludi ktori vidia VF po prvy raz tak sa im bude pacit
+ samoupchavaci mechanizmus (pomocou kovovych gulieciek, ked sa zaspinia/zanesu bordelom daju sa vymenit za par korun)
+ dve hadice s dostacujucou dlzkou
+ velka korunka, miesta na hodinove fajcenie bezproblemov /6.5 vonkajsi priemer, 5cm vnutorny/
+ velka miska pod korunkou
+ dobre umyvatelne telo,lahko sa preplachne.
Zapory
- na omak /ci neprebruseny alebo neopracovany, uz neviem/ povrch nadoby je drsny. nie ale vsade! cca 20% z nadoby ma drsnejsi povrch. ale ako problem v tom nevidim. treba mat na zreteli cenu
- vrchne telo VF sa neda rozrobit. miska a kovovove telo su jeden kus
- vnutro korunky je biele. da sa povedat ze uz po prvom nalozeni tabaku sa zaspini a neda sa umyt.
- klieste nevzbuduzju kvalitny dojem
- na vystupoch pre hadice je vidiet nepeknu skrutku ktora je k telu privarena.
Aby som to zhrnul. Fajka za tu cenu sa oplati ak hladas dva slauchy a ma samoupchavaci mechanizmus. nizka cena sa odzrkadlila hlavne na dizajnovych chybach co ale podla mna nie je problem. ak by clovek chcel daco dokonale tak si kupi fajku okolo 2k z dovozou pripadne z ciech a to znacku Topmark.
A za tu cenu ci daco lepsie. asi nie. mozno len kvoli dizajnu ale to aladin robi len jednoslauchove. kvalitativne v tej cene uz nic lepsie nenavymyslas a mozno by som skusil si kupit cervenu. teraz by som sa jej nebal lebo cierna mi pride ako moc..obycajna
johnny64 - zistil som ze ten sv. frantisek je aj v TN, 8. mam skusku /pojdem do TN/ tak sa pokusim ten obchod najst, kebyze ho nenajdem /lebo som slepy imb*cil / tak sa ti ozvem
a ta melasa ze je medova je v pohode. medova melasa nie je prichut. melasa a med je zakladna zlozka tabaku. len par znaciek ma vo svojich produktoch AJ medovy tabak. /videl som ho mozno pri 2/
a s tym palenim tabaku. fakt neodporucam, nehorazny smrad. az teraz mam komplet vyvetrane bez zapachu.
- johnny64
- Nový používateľ
Ookej, takže už som zistil, čo za tabak sme to mali, značka Serbetli... (-; Takže, agrashi, keby si vedel zohnať... (-: (Tá kamarátka to mala priamo z Turecka, ale tak skoro sa tam vraj neukáže...)
Yop, a myslel som si, že to s tou melasou bude nejak tak, len som si nebol istý. Len škoda, že to tam práve majú vypredané...
Yop, a myslel som si, že to s tou melasou bude nejak tak, len som si nebol istý. Len škoda, že to tam práve majú vypredané...
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Hoši, čítať toto je radosť, ale potrebujem pordiť, kamenný shop na vodné fajky a príslušenstvo nejaké, rád by som sa popozeral...aspoň po fajke, tabak by bol teda od agrashiho ak sa podarí, a uhlíky, neviem dkesa dá kúpiť väčšie množstvo, 30-50uhlíkov....? Zásoba na tuhú zimu...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- johnny64
- Nový používateľ
Tak... No Smokeshop má aj kamenný obchod, len je to v BA v Petržalke. A uhlíky tam tiež majú, dokonca tam majú balenia po 100 uhlíkov, lenže tie sú asi o tretinu či koľko drahšie, než tie u Františka. No a minule som u Františka kupoval 20 uhlíkov a nebol s tým ani najmenší problém. (-; Takže nevidím dôvod, prečo by nemali predať tých 50.Speezeer napísal:Hoši, čítať toto je radosť, ale potrebujem pordiť, kamenný shop na vodné fajky a príslušenstvo nejaké, rád by som sa popozeral...aspoň po fajke, tabak by bol teda od agrashiho ak sa podarí, a uhlíky, neviem dkesa dá kúpiť väčšie množstvo, 30-50uhlíkov....? Zásoba na tuhú zimu...
Ale osobne by som tak či tak kúpil v smokeshope za 120 korún kilo kokosových uhlíkov. To vydrží tak celkom dlhšie za danú cenu. (-; Len treba trpezlivosť pri zapaľovaní, ale IMHO stojí za to. Trošku nepraktické v prírode alebo inde, kde nie je otvorený oheň ani sporák, ale so zapaľovačmi, ktoré v Smokeshope aj na vodne-fajky.eu nazývajú "Shisha burner", sa to dá zvládnuť za tých 5 minút. (Mám to vyskúšané v praxi.)
- agrashi
- Používateľ
johny.. serbetli som nenasiel, predava to velmi malo obchodov a neposielaju k nam na slovensko
speezer.. napis aj tomu tipkovi vodnefajky.eu , lebo podla mna musi mat toho na sklade dost kedze napr moju fajku som objednal vo stvrtok vecer a v sobotu bola odoslana. popytaj sa napis za to nic nedas
brw kukal som aj aladinky na nete. neoplati sa to doviest. fakt len tu kupit.
speezer.. napis aj tomu tipkovi vodnefajky.eu , lebo podla mna musi mat toho na sklade dost kedze napr moju fajku som objednal vo stvrtok vecer a v sobotu bola odoslana. popytaj sa napis za to nic nedas
brw kukal som aj aladinky na nete. neoplati sa to doviest. fakt len tu kupit.
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Plx neviete o nejakom navode ako prirpavit vodnu fajku?? Mam alobal, uhliky a aj tabak......
- agrashi
- Používateľ
pripravit? akoze postup "ako z tych veci urobit dym" ? alebo postup ako vyrobyt vodnu fajku? /trubka, nadoba zvaris atd / ??
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Agrashi tak na tento silvester tak rýchlo nezabudneme, fajka dymila o 100 šesť. To bolo neskutočné.....fakt bruttááááál....
Moto: Yamaha FZ8 Fazer