zdarec.
dnes som si xcel doplnit do instalacie winu,ktora uz ma sp3 nove kriticke aktualizacie a spravit cez NLite instalacku,ale zakazdym sa mi to nepodarilo.najprv som integroval tie zaplaty,potom som nieco poodstranoval a spravil .iso,to som odskusal vo virtualke a nic.pri instalacii stale vyhadzovalo mozno 20 chybajucich suborov.
tak som skusil iba integrovat tie aktualizacie a nic viac neupravovat a stale ta ista chyba.
neviete co s tym moze byt,alebo mi viete poradit nejaky iny dobry program na upravu windowsu?hlavne mi ide o tu integraciu aktualizacii...
THX
NLite a uprava windowsu
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
NLite a uprava windowsu
Spoiler: ukázať
Re: NLite a uprava windowsu
Poobzeraj sa na http://www.craftcom.net/" onclick="window.open(this.href);return false; mne to uz zopar krat pomohlo,je to ozaj dobra stranka
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
tak uz som asi na to prisiel.nebolo to asi ani v nlite,ale po integrovani aktualizacii som stale subory v instalacke windowsu v adresari i386 rozbalil,aby instalacia trvala kratsie.nasiel som na to niekde navod.
skusal to uz niekto?mne sa zda,ze kym som upravoval win s sp2 tak mi to islo,ale teraz ten s sp3 uz nejde,lebo po rozbaleni tych cab-ov uz nevie najst pri instalacii tak 20 suborov minimalne...Ještě před vytvořením ISO obrazu našeho instalačního CD přejdeme do složky I386 (tam kde máme zdrojové soubory pro nLite), spustíme příkazový řádek a pracovní adresář nastavíme na složku I386.
Spustíme (zadáme) postupně následující příkazy:
expand -r *._
expand -r *.?_
expand -r *.??_
del *._
del *.?_
del *.??_
Spoiler: ukázať
http://www.craftcom.net/08_upravujeme/instalxpohw.htm
Toto myslis?
Pri SP2 ke to slo,mam to odskusane,ale pri SP3