No celkom tomu nerozumiem, ty mas akoze celu hraciu plochu jeden obrazok? To je podla mna ale dost nestastne riesenie, ale pouzit sa da. Kope podmienok sa ale nijak tak ci tak pri presleni moznych tahov nevyhnes. Ja by som proste po kazdom kliknuti nanovo prekleslil plochu aj ked to nieje vobec efektivne, ale je to myslim pouzitelne.Don Ferignon napísal:Nemôžem prekreslovať, lebo...
- mám cez celé hracie pole textúru
- ak by som mal vyznačené políčko s figúrkou, tak tam zas budem musieť dať kopu podmienok čo by sa tam malo vykresliť
Tak toto si uz pri vsetkej fantazii co mam nedokazom predstavit co tym myslis a naco to ma byt. Myslis menit suradnice komponentu Image v okne? To sa samozrejme da, staci menit parametre Imagu Top a Left. Ale preco sa proste neposunes v Canvase (ten ma kazdy Image). Vecsina, ak nie vsetky funkcie na kreslenie nejake tie suradnice beru...Don Ferignon napísal:Potreboval by som niečo ako jeden image, ktorému len budem meniť súradnice. Také sa dá ?
Ja by som proste sachovnicu nakreslil pomocou Image.Canvas.Rectangle (kazde policko zvlast) a figurky by som tam podaval pomocou Image.Canvas.Draw (dufam ze je to ta fukcia ktorou sa daju vlepovat bitmapy).