Zdravim,
Mam doma par 6kg vyradenych hasiacich pristrojov, s CO2. Vraj to pekne chladi na -80°C. Tak som sa rozhodol vyskušať, či by sa to dalo použiť ako chladenie CPU. moc som nevedel ako sa to bude spravať tak som zohnal jadno stare pc (soc.7), že to vyskušam. Teplota na povrchu procesora bola okolo -50°C(potom mi akosi odišlo čidlo ). doska bola plne funkčna aj po chladeni. V podstate to bol ako experiment, chcel by som to skusiť aj na niakej novšej zostave, čo to uroby. na doske ktoru som použil som taktoval pomocou jumperou. takže nič moc. Procesor som nataktoval na 133Mhz, default bol myslim 75Mhz.žial som podcenil pripravu a až na mieste konania som zistil že mam klavesnicu a myš len s USB portom takže frekvenciu som fotil priamo z obrazovky, pretože nejakym nedopatrenim, odšiel aj hdd Ale to podstatne som splnil a to že počas ,,hasenia,, dosky sa doska nepoškodila, a je funkčna ešte teraz.....hadam
tu je par fotiek.
ešte mam par videi kde je ,,hasenie,, len ich ešte musim niekde upnuť.Cele som to robyl s 6jojo. A rad by som sa podakoval jednemu panovi učitelovy za to stare pc.diky
no a to je asi tak všetko ešte upnem tie videa.
CO2
- Cyanide_Power
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
Re: CO2
Bude sranda chlapci, ničte ničte . Dobrý nápad v každom prípade
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: CO2
Fakt originalny napad
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať