No tak v prvom rade by som skusil :
1) vytvorit novy profil vo Firefoxe (vid bod 2. http://www.mozilla.sk/firefox/firefox-5 ... ako/part2/" onclick="window.open(this.href);return false; )
2) ak ti to tam nebude robit, tak zrus povodny profil vo Firefoxe a pouzivaj novy. Bohuzial prides o hesla, zalozky atd, preto pred zrusenim pouzi rozsirenie PasswordExporter (hesla) na vyexportovanie hesiel a vyexportuj si aj zalozky.
3) ak sa to bude prejavovat aj v novom profile, tak reinstal winu.
no ok skusim ten novy profil ale podla mna to aj tak nepomôze lebo pred tromi dnami som vymazal cely firefox aj z heslami aj so vsetkym a znovu nainstaloval a furt to tam je ale skusim
takze uz mam novy profil ale aj problem stale ten isty he
dnes som si stiahol aktualizaciu k win xp. sp2 na odstranenie skodliveho softveru a je po probleme
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp