Noctua dilema (S versus P)
- One-Half
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Aug, 2004, 14:00
Re: Noctua dilema (S versus P)
Ved v pohode pisal som vlastne skusenosti ohladne ventilatoov ktore chalan napisal.Viem ze vyslo v dnesnej dobe vela novych a kvalitnych ventilatorov.Asi najlepsie bude ked nam kupujuci povie kolko ventilatorov potrebuje a do akej ceny.Tak by sme urcite vedeli pomoct najlepsie.
CPU: E8500 @ 4000MHz 1,28 Vcore COOLER: Noctua NH-U12P 900ot.MOBO:Gigabyte EP45-UD3R RAM:Corsair Twin2X XMS2 DHX 2x2GB 4-4-4-12 800Mhz@5-5-5-15 1000Mhz HDD:WD 640GB AAKS 16MB SATA 2 DVD-RW:LG GSA 4167B VGA: Gigabyte ATI HD 4850 512MB AC S1+CoolerMaster 800ot. SOUND: Creative SB Live 5.1 MONITOR:LCD Samsusng 2043NW PSU:Corsair HX520 MOUSE & PAD: Razer Copperhead Blue & Steelpad S&S KEYBOARD: Microsoft Reclusa REPRO: Genius SW 5.1 HT Case: CoolerMaster Sileo 500 +2x Noctua NF-S12-800
Gelid Wing podla mna novy spicka urcite si najde oblubu GABO urobil fantasticky ze vzal tuto znacku do ponuky urcite pojdu nadracku nanoxia loziska Wingtip ako na lietadle a ucinkovo ako Noctua P plus zadara regulator co chce človek viac za 15.80 € .
Spoiler: ukázať
Tak este pouvazujem nad tym Gelidom, hodil by sa mi taky modry, len tie magmy mozem mat bez postovneho a po 10,5eur+za 1,7eur Zalman redukciu 4pin na 3pin 2x5V a 2x12V.
Za kolko to pan Ocenas posiela? Vsetko sa musi dobierkou, ci sa da aj postou?
Za kolko to pan Ocenas posiela? Vsetko sa musi dobierkou, ci sa da aj postou?
Napis gabovi urcite sa neako dohodnete ) On je fakt jeden z mala serioznych
Spoiler: ukázať
Este som sa zacal zaujimat o Enermax Cluster, tak teraz vobec neviem, ale favoritom je stale Magma.
Pan Ocenas sem nechodi? Ako by som sa s nim mohol skontaktovat? Akurat, ze ho nechcem otravovat, kedze to mam moznost zobrat odinakial bez postovneho.
Pan Ocenas sem nechodi? Ako by som sa s nim mohol skontaktovat? Akurat, ze ho nechcem otravovat, kedze to mam moznost zobrat odinakial bez postovneho.
Ja viem co je Cluster, len sa neviem rozhodnut.
Ok díky napíšem mu.
Ok díky napíšem mu.
TAk ma zaujala tato tema. kedze mam doma 2xNOCTUA S 800 v skrinke Antec. Ked som ich kupoval tak Gabo mi odporucil tieto do skinky, ze P skor na procak. Takze teraz neviem, ale ja som spokojny, a mam ich redukovane na 600 ot/min a prietok v skrinke je velmi dobry.
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN
Mna teraz uz viac interesuju Enermaxy.
Prosim Vas, ako casto sem pan Ocenas zvykne chodit? Napisal som mu SS.
Prosim Vas, ako casto sem pan Ocenas zvykne chodit? Napisal som mu SS.