mriezky
Re: mriezky
pomohlo by urcite (aj co s ahlucnosti tyka) a rezanie si pozri v sekcii uzivatelske recenzie, je tam navod na jednej skrinke, je pouzitelny vseobecne
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
Ja som to robil akurat vcera. Vymienal som ventilatory, takze som netestoval co to zlepsilo prietok vzduchu alebo znizilo hlucnost, ale podla mna hej. Ja som to vystrihaval kliestami na kriky a vinic(nie take velke, ale take malinke), vyzera to sice hrozne(v buducnosti to chcem troska doupravovat) ale svoj ucel to splnilo, a navyse vzadu si to nikto nevsimne a v predu je na tom este kryt s filtrom.
Tiez som si zistoval ako to ludia robia a vacsina pouziva priamu brusku.
Tiez som si zistoval ako to ludia robia a vacsina pouziva priamu brusku.
Spoiler: ukázať
jj priama bruska pracujem s nou asi rok a nedam na nu dopustit ale minimlane ferm alebo uz rovno dremel je super, tiez sa chystam na RC 690 pojde vsetky mriazky von nech mi tam nic nehuci ) uvidime co to da Dalej lakovanie a podobny moding urobim s nej ucinnu tichu fesandu.
Dik, zajtra pozhanam niekde niake cvikacky a idem do toho.
Boky obrus a natihni na to to lemovaciu buzirku ak nezozenies tak prerez stary kabel a natihny jeho tym padom uz nemas problem ani zvybraciami a vyzera to ovela lepsie ako okusane )
V akom obchode sa da kupiť ta lemovaciu buzirka?
Natom som zmaturoval aj ja som to zohnal nakoniec cez bratranaca z jeho roboty ale ak najdes taky obchod kde to maju pis urcite sa to ostatnym uzivatelom zide )
alebo fak ten kabel odblankuj a mas
alebo fak ten kabel odblankuj a mas
to s tym kablom som už skušal, len sa mi to nepodarilo odrezať pekne rovno a vyzeralo to hrozne.... ale ešte to poskušam..
na odhlucnenie ventilatorov teda odvibrovanie ja pouzivam tesnenie do dveri/na okna je to vlastne gum makka + sa da s jednej strani nalepit odporucam je to asi naj co som nasiel doma/aj v obchode v kazdom sa to da zohnat so zahradkarskymi blbostami naprikald alebo s oknami...
Zdravím, plánujem vyrezať mriežky na fany. Do kruhu 2x140mm a 1x120mm. Do štvorca 1x120mm. Lenže, nemám na to prostriedky. Myslíte žeby mi to napr. v Baumaxe či Hornabachu vyrezali keby som ich poprosil? Alebo zapožičali by mi náradie? Má niekto skúsenosti?
: Z O S T A V A :