a moja reakcia na pána A2C, ktorý týmto komentárom u mňa ako človek a jedinec skončil...návšteva u lekára by prospela.no my sme tie problémy mali stále to je pravda,či už s rozsypaným winom alebo extrémne sa prehrievajúcou doskou, tak isto aj to CCC sme zabudli odinštalovať a tak to monitorovanie nám po prvom teste grafiku vrátilo do def. stavu. s CPU sme problémy väčšinou nemali a dokázali sme botovať aj s 1,76V a 4,7GHz, u nás však problémom bolo že nám asi 7 hodín nešiel spustiť 3Dmark a navyše naše pamäte nešli nad 1300MHz a ak nedostali def. napätie 2V tak odmietali pracovať úplne. avšak akciu hodnotím kladne.
teda až na zopár výnimiek ktoré tvorili niektorý z organizátorov ktorý si myslia že kto okamžite pri prvom zasadnutí za Core i7 dokáže všetko nastaviť za 5min je neschopný OCer. v každom prípade ceny
čo boli určené pre prvú trojku sa čiastočne rozdali v tombole a veľká časť sa prepadla organizátorom do vrecka. toto som písal aj na PC.sk ale keďže by to mohlo poškodzovať ich dobré meno tak mi boli všetky posty zmazané čo zas svedčí o objektívnosti PC.sk
ak sa niekto pýta ako o tom viem tak len môžem konštatovať že pred nezhodami s vedením som patril k realizačnému tímu tejto akcie
a tak presne viem koľko sponzori nato vyčlenili hw a koľko sa nám dostalo
Ďakujeme všetkým zúčastneným za účasť ako tímom zo Slovenska tak aj z Českej republiky. Akcia sa naozaj vydarila, ale stoji za nou neskutocne mnozstvo roboty a priprav.
Zaroven by som chcel ako zakladatel pretakovanie.sk verejne ospravedlnit za kiks so sutaznou trofejou. Ta poputuje vitaznemu timu priamo domov. Kiks nastal tak, ze sami sme tomu neverili a osobne som nevedel ci sa mam smiat, alebo plakat. Takze este raz prepacte...
Druhou poznamkou je uzivatel A2C na ktoreho tymto podavame trestne oznamenie za poskodzovanie dobreho mena a nahradu sposobenej skody. Akcia bola pod drobnohladom ludi z Gigabyte, Kingstone a Intelu...(boli priamo na akcii) - ze sa A2C myli a chce len skodit svedci aj to, ze si sam na konci sutaze dohovoril s panom s Giagbytu odobratie poskodenej UD5 dosky. A2C bol bodkou v organizacii (zaciatok vybavovania LN2 v Linde Gas) a bol z redakcie prepustený prave kvoli podobnym zalezitostiam ake previedol v tychto komentaroch.
Nie je problem si v GB, Kingstone, Intel overit co prislo a co odislo.
A nakoniec je naozaj mozne ze akcia bude stratova to znamena ze sponzori nepokryju nase vydaje.
Nakoniec pre usporiadatelov zostali tricka, nejake batohy 2x, noctua chladice a ventilatory (tie sa pouziju na dalsie akcie, resp. na ine ucely), par reklamnych predmetov. Kto tam bol a videl co vsetko bolo v tombole, kolko bolo zucastnenych urcite pochopil kolko toho na rozdavanie bolo.
Pre redakciu este ostal jeden Odin zdroj, zakladna doska a grafika - pre redaktora. Myslim ze za tie mesiace usporiadania a casu je to pekna odmena na ktorej sa bude pracovat a pisat a testovat.
Panovi A2C sa nebudem vyhrazat, ale naozaj nemam rad ak niekto kazi meno projektu, ktory sa roky vyvijal a o ktory sa starame vzorne. Drzim mu tiez palce aby uz konecne rozbehol aspon main page z jeho dlho pripravovaneho projektu.
Ono je to vlastne aj o tom ze niekto ma plnu pusu reci pride zoberie veci (resp. vsetko co sa da zo sutazneho stola) a odide a niekto na tom pracoval niekolko mesiacov, pumpoval do toho z polovice aj vlastne prostriedky, dal do toho vsetko. Slovak je cudny clovek bud je OK a sice ma aj plnu pusu reci ale sa aj cini, ale su tu aj taki ktori maju plnu pusu reci a ked pride na pracu tak zalezu do zimnneho brlohu...
A2C ma teda na krku trestné oznámenie ..... naozaj nevieš do akého velikého hniezda si teraz pichol...beriem si to pod palec priamo ja a kto ma pozná vie čo bude nasledovať. Buď teda si ako zakladateľ pretaktovanie.sk prosím verejné ospravedlnenie za klamstvá čo si napísal, alebo to teda pôjde po zlom.