Nejde mi net !
Nejde mi net !
Nazdar , mám taký problém . Keď zapnem netoví prehliadač tak mi ide v pohode každá stránka ... ale keď si zapnem napríklad CS (Counter-strike) tak mi nejdu servery (Not responding) alebo keď zapnem Wow (World of Warcraft) tak ma nepripojí na server . PLS poraďte .
Re: Nejde mi net !
takze hned nazov tvojej temy je blbost ... internet ti ide v pohode ... problem mas len s pripojenim na servery pre online hranie. Cize problem v nastaveni. Tak nepriklad si skontroluj, ci ta neblokuje firewall. Skus ho natvrdo vypnut ci to pojde.
tak tak, skontroluj si porty, ci ich mas vsetky ktore treba otvorene
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Pls ... nevyznam sa v tom dobre .. co su to porty a kde ich najdem ?newmi napísal:tak tak, skontroluj si porty, ci ich mas vsetky ktore treba otvorene
Moze byt ze mi zmizlo centrum zapezpecenia ??
no nejake info by pomohlo. Aky mas net (program+poskytovatel)? Ako sa na net pripajas (modem alebo router alebo obe)? Mas nainstalovany nejaky antivirak alebo firewall? Predtym ti to islo? Nepreinstalovaval si windowsi?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Takze .. mne isiel net uplne v pohode asi este pred tyzdnom ... lenze potom na druhy den sa mi brutalne znizila rychlost ... vymazal sa mi firewall ... nejde obnova systemu .. no mozno to bude aj vo windowse .. neviem ... takze net je od WAN Slovakia a pripajam sa cez modem ...
tak to je skor asi poskodena instalacia windowsu, skus reinstalovat system, vsetko by sa malo obnovit ak nie tak ho budes musiet asi nanovo nainstalovat.
a to sa ti sam od seba vymazal ten firewall a obnova systemu? Nemas tam virus?
a to sa ti sam od seba vymazal ten firewall a obnova systemu? Nemas tam virus?
tak to prebehni antivirakom a reinstaluj windows
No .. uz som zistil ze to netrebalo vobec reinstallovat .. len som to oscanoval .. cez Safe Mode som odstranil virusy .. a teraz reinstall Firefox a install SP2
hehe .. ta reinstalacia firefoxu ti pomoze najviac
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
No neviem čo sa smejete , aLe pomohlo to ,, lebo tam bola chyba s Firewall-om ,, tak ,,