Alza+peniaze na ucet
- IcYak
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Aug, 2008, 14:19
Alza+peniaze na ucet
Ake mate skusenosti s reklamaciou v Alze.
Zaujima ma specialne pripad ked vam namiesto vyrobku vracaju kupnu cenu na ucet. Kolko im to zhruba trva.
Pretoze ich zamestnanec mi povedal v piatok ze do utorka to budem mat.
Zaujima ma specialne pripad ked vam namiesto vyrobku vracaju kupnu cenu na ucet. Kolko im to zhruba trva.
Pretoze ich zamestnanec mi povedal v piatok ze do utorka to budem mat.
Re: Alza+penaize na ucet
tento pripad ti neviem presne povedat, ale s alzou som nikdy nemal problem...
takze ak ti povedia ze to bude, tak to bude... musis ale ratat ze bankovy prevod medzi roznymi bankami trva min 2-3 pracovne dni..
takze ak ti povedia ze to bude, tak to bude... musis ale ratat ze bankovy prevod medzi roznymi bankami trva min 2-3 pracovne dni..
Spoiler: ukázať
tiež mi vracali kúpnu cenu na účet a musel som to urgovať. občas sú mierne zaspatí a treba ich niekam kopnúť, aby sa zobudili. telefonátom nič nepokazíš.
- IcYak
- Nový používateľ
napisal som mail a dotycny na obchodnom oddeleni mi odpovedal citujem: 'Částka Vám bude zaslána na email' nech rozmyslam ako chcem tak na email?
Aku banku ma Alza inak?
Aku banku ma Alza inak?
co sa tyka alzy a reklamacii tak zatial len dobre skusenosti ..teraz tam mam grafiku a a co som sa rozpraval z chlapikom tak hned co ju odskusaju mi daju vystavia peniaze a mozem ich bud pripisat na ucet alebo vyuzit opet na tovar ... nikde inde som sa s takymto pristupom nestretol .."tvrdim na zaklade minulich rek a spoluprace nie tejto co nieje vybavena" hoc aj oni maju nejake musky ale nic podstatne .. to uz je poznat podla pristupu v telefone ktory sa tiez neda porovnat .. umna spokojnost
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No pokial ja viem tak na ziadny ucet, bankovy ucet ti to neposlu.
Spravia ti dobropis, ktory ti nastavi kredit vo vyske sumy za tovar na tvojom ucte na alza.sk.
Pri dalsom nakupe sa dany kredit pouzije.
Spravia ti dobropis, ktory ti nastavi kredit vo vyske sumy za tovar na tvojom ucte na alza.sk.
Pri dalsom nakupe sa dany kredit pouzije.
Spoiler: ukázať
- IcYak
- Nový používateľ
Dobropis mi vystavili ale dotycny opisoval cislo mojho uctu do ich systemu tak to asi nerobil pre srandu kralikov. Vo fakturach aj svieti ze zostava uhradit -259.90. Kde najdem ten kredit?
mne to tiež poslali na bankový účet. asi tak pol roka dozadu to mohlo byť.
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Re: Alza+peniaze na ucet
Alza ma ucet v CSOB. Peniaze sa posielaju aj na ucet, ak si to zakaznik zela. Vecsinou to trva okolo tyzdna.
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
- IcYak
- Nový používateľ
Takze dneska som mal cestu okolo Alzy tak som sa stavil ze sa informujem ohladom poslania penazi na ucet. Zamestnanec mi povedal ze sa stala chyba a este to neposlali tak mi to vyplatil na ruku.
Napriek tomu by som chcel vediet ze ked je napisane "bezne dodavame do 3 dni" ci to znamena nieco ako ine ako 3 dni. Pretoze uz je to 6. a nie len ze graficka neprisla ale disk ktory bol pri vytvoreni objednavky na ceste dosiel na sklad a hned aj zmizol. Cize cakam stale na disk aj VGA
ma dakto podobne skusenosti?
Napriek tomu by som chcel vediet ze ked je napisane "bezne dodavame do 3 dni" ci to znamena nieco ako ine ako 3 dni. Pretoze uz je to 6. a nie len ze graficka neprisla ale disk ktory bol pri vytvoreni objednavky na ceste dosiel na sklad a hned aj zmizol. Cize cakam stale na disk aj VGA
ma dakto podobne skusenosti?
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
"bezne dodavame do 3 dni" by sa dalo prelozit aj ako "ak sa nic nepokazi bude to do 3 dni" - väcsinou sa daco pokazi. disk pokial si si objednal a medzi tym dosiel na sklad, tak by si mal mat rezervovany ( na stranke sa vsak zobrazuje len aktualny stav volnych kusov ) samozrejme opät plati, len ak vsetko zafungovalo tak ako malo
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Inac povedane, "bezne dodavame do 3 dni" znamena, ze "Nemame na sklade, ale dodavatel z CR to zvykne u seba mat".
- IcYak
- Nový používateľ
Okej takze som sa dohodol s pracovnikom. Disk mi rezervoval a o BFG GTX280 OC bol strasne velky zaujem ale ze ich objednali a dojdu buduci tyzden takze snad sa dockam od po dvoch tyzdnoch.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 06. Dec, 2008, 18:38
Ked sme nieco objednavali do firmy, tak tam mali tusim ucet Komercni banky - v SR je tusim len jedina, v Blave. Najskor to bude pre podnikatelov z CR aby mali lacnejsie prevody, alebo co..
Inak tie 3 dni su skor idealny pripad. Ja som objednaval pre seba a znameho cez jeho ucet a obe veci (malickosti rovnako velke a rovnako dostupne podla ich katalogu) neprisli naraz - medzi dorucenim jednej a druhej boli tak 2-3 dni.
Inak tie 3 dni su skor idealny pripad. Ja som objednaval pre seba a znameho cez jeho ucet a obe veci (malickosti rovnako velke a rovnako dostupne podla ich katalogu) neprisli naraz - medzi dorucenim jednej a druhej boli tak 2-3 dni.
- IcYak
- Nový používateľ
2-3 dni mne uz 10 dni nic nechodi lae pisali ze buduci tyzden im dojdu tak snad mi jednu nechaju:)