Call of Duty 4: Modern Warfare
Re: Call of Duty 4: Modern Warfare
Prikláňam sa. Najlepšia FPS misia, akú som kedy hral.louth napísal:misia ako ta ukrajinska bola ako trochu z inej hry,kludne by mohli spravit tak celu hru,malo to neuveritelnu atmosferu...nieco uzasne
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 17. Sep, 2008, 17:51
Tak inštalácia prebehla OK, ale keď kliknem na Single Player, tak sa mi na milisekundu pustí ten COD4 obrázok, ale potom to zmizne, a hra nebeží.
Asi sa mi to naposledy, pred mesiacom, zle odinštalovalo a už to nepôjde.
Asi sa mi to naposledy, pred mesiacom, zle odinštalovalo a už to nepôjde.
bu
caute hosi,hravam multak a vypisuje mi nieco s punkbusterom viete co to je? http://img229.imageshack.us/my.php?imag ... rordg8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; dik za rady
co tu nikto nehraje multak tejto najvojnovej fps hry? uz som si odpoved nasiel, diky za rady,problem bol v cestine,keby niekto mal s tymto problemy
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 10. Dec, 2008, 11:03
ahoj mam windows vistu ultimate sp1 a instaloval som cod4 a ked som ho spustil vyskocilo toto
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 10. Dec, 2008, 11:03
nikto nic?
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
nemas warez?? skus reinstal popripade to dat na C: a najnovsie ovladace inac neviem...m4rt1n napísal:ahoj mam windows vistu ultimate sp1 a instaloval som cod4 a ked som ho spustil vyskocilo toto
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
spustim hru prve dve misie idu v poho ele pri nacitavani tretej mi sekne a vihodi directx error neviete mi poradit
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
reinstall, aj hru aj dx
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Zdravím, mám otázku ako je to s nastavením. Rôzne som počul ževraj Model Detail, detajly vody a detajly osvetlenia sa dajú nastaviť aj na High alebo Very High. Hrám so zostavou v podpise a nefunguje mi to, buď to nastavím na Nízke alebo na Normálne, mám DX10. Pochybujem, že nemám dosť výkoný PC nato aby som si to zahral naplno. Dík.
Btw, môj názor na hru je celkom kladný hneď po inštalácií som si dal obtiažnosť Veterána a prešiel som ju, najväčší problém mi robila asi misia v Černobyle na konci, keĎ som čakal na vrtuľník a misia kde som obraňoval dedinu a keď som došiel na bod stretnuia tak ma poslali na samý začiatok, že tam priletí vrtuľník a nie tam kde som čakal. Bolo to o hubu, AI celkom dobré, len mal by som pár výhrad. Čakal som že bude dlhšia a ja osobne by som prijal aj ťažšiu obtiažnosť.
Btw, môj názor na hru je celkom kladný hneď po inštalácií som si dal obtiažnosť Veterána a prešiel som ju, najväčší problém mi robila asi misia v Černobyle na konci, keĎ som čakal na vrtuľník a misia kde som obraňoval dedinu a keď som došiel na bod stretnuia tak ma poslali na samý začiatok, že tam priletí vrtuľník a nie tam kde som čakal. Bolo to o hubu, AI celkom dobré, len mal by som pár výhrad. Čakal som že bude dlhšia a ja osobne by som prijal aj ťažšiu obtiažnosť.
: Z O S T A V A :
ahojte, mam taky problemik... v multiku mi najde cca dokopy 260 serverov a pritom bratovi v ang najde 1200+ serverov, a väcsinu z mojich nema v zozname... nevie niekto preco mne najde tak malo? dakujem za info
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
KingTommy..ja to mam tiez ako ty...mozno to riesi patch,alebo to je v dx9 verzii
Pacthe mám nainštalované komplet všetky. A myslíš, že pri DX9 by to išlo vyššie ako pri DX10? Sa mi nezdá...
: Z O S T A V A :