A-DATA XPG Xupreme 8GB a problem?
A-DATA XPG Xupreme 8GB a problem?
Mam A-DATA XPG 8GB USB 2.0 kluc a rychlost kopirovania je 5000 - 7000 kbs a citania podobna. Nie je to na tento kluc malo? Ake mate bezne (priemerne) rychlosti vy?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: A-DATA XPG Xupreme 8GB a problem?
Aku velkost mali subory, ktore si kopiroval na kluc? Pretoze je rozdiel ci zapisujes na kluc subory vo velkosti zopar kB alebo niekolko (desiatok/stoviek) "mega".
Inak mam doma zopar klucov (od Kingston) a najrychlejsi ma zapis cca 18MB/s a citanie cca 30MB/s - samozrejme pri kopirovani vacsich suborov.
Inak mam doma zopar klucov (od Kingston) a najrychlejsi ma zapis cca 18MB/s a citanie cca 30MB/s - samozrejme pri kopirovani vacsich suborov.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Vsetko velke subory (cca 700-1400MB). Takze asi to je na RMA, co myslis?_Mato_ napísal:Aku velkost mali subory, ktore si kopiroval na kluc? Pretoze je rozdiel ci zapisujes na kluc subory vo velkosti zopar kB alebo niekolko (desiatok/stoviek) "mega".
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Pokial nemas niekde od vyrobcu garantovane minimalne rychlosti, tak RMA nehrozi. Budes sa musis zmierit s tym, ze vyrobca pouziva vo vyrobe rozne pamatove cipy, ktore sa lisia rychlostou. Casto je to aj kvoli cene - aby mohol znizit cenu a zachovat si nejaky zisk, tak pouzije lacnejsie komponenty (ak teda este take su ).
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
ale co by
normalne ho odpraskni a daj ho na RMA
normalne ho odpraskni a daj ho na RMA
Spoiler: ukázať
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Pre zapis je to bohuzial normalna hodnota pri tychto klucoch, ale citanie velkych suborov by malo ist nikde medzi 25-30MB.
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
scarinko, uz si videl 8-32GB USB kluc s rychlostami zapisu nad 15-20MB/s ? Mozno hladate nieco, co ani neexistuje, nieco, co bolo normalne u 2GB klucov.
samozrejme
aj prve revizie patriotov vedeli nad 20MB/s, corsair voyagerGT tiez, OCZ ATV Turbo som videl nazivo zapisovat 28MB/s pocas celeho suboru (cca 6GB mkv)
proste existuju take kluce ale bud su nekvalitne alebo sa neda spolahnut ze dostanem spravnu verziu alebo su mrte drahe
aj prve revizie patriotov vedeli nad 20MB/s, corsair voyagerGT tiez, OCZ ATV Turbo som videl nazivo zapisovat 28MB/s pocas celeho suboru (cca 6GB mkv)
proste existuju take kluce ale bud su nekvalitne alebo sa neda spolahnut ze dostanem spravnu verziu alebo su mrte drahe
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Dovolim si sem postnut vysledky Kingston Data Traveller 150 (32GB verzia). Kluc sice nepatri medzi extremne rychliky (mam aj rychlejsi - teda co sa tyka zapisu), no nie je to ani ziadny slimak .faugusztin napísal:scarinko, uz si videl 8-32GB USB kluc s rychlostami zapisu nad 15-20MB/s ? Mozno hladate nieco, co ani neexistuje, nieco, co bolo normalne u 2GB klucov.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz, ale napr. scarinko dal na RMA kluc, ktory sa od tvojho odlisoval akurat trosku nizsim sekvencnym citanim (14MB/s) a vyssim 512kB/blok zapisom (okolo 2-3MB/s).
Takze imho je rychly kluc takejto kapacity nadalej skor vynimka ako pravidlo.
Takze imho je rychly kluc takejto kapacity nadalej skor vynimka ako pravidlo.
ale fero
sak sa nepriec tolko
dal som na RMA kluc ktory mal povodne 18MB co by bolo fajn ale po formate na NTFS klesol na 9-10 s cim ja nesuhlasim a preto som ho nechal odpalit aby mohla byt RMA.
Proste myslim ze 9-10MB da bezne hocaky troska lepsie kluc ktory stoji tak polovicu toho co ten moj. Proste som skusil aku reviziu dostanem, dostal som zlu a kedze mam tu moznost tak som to spravil ako som spravil.
sak sa nepriec tolko
dal som na RMA kluc ktory mal povodne 18MB co by bolo fajn ale po formate na NTFS klesol na 9-10 s cim ja nesuhlasim a preto som ho nechal odpalit aby mohla byt RMA.
Proste myslim ze 9-10MB da bezne hocaky troska lepsie kluc ktory stoji tak polovicu toho co ten moj. Proste som skusil aku reviziu dostanem, dostal som zlu a kedze mam tu moznost tak som to spravil ako som spravil.