Vatikan bude mat vlastny kanal na YOUTUBE
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: Vatikan bude mat vlastny kanal na YOUTUBE
chlape Jutes
mylis si cirkev s vierou
ako kazda organizacia kde je do bludu clenov ma cerne ovce takisto ako hociktora ina
jak to riesi to je uz druha vec
farar ma 12hrubeho,,,,,a secke vydavky mu ani zdaleka nepreplacaju veriaci
k tv na youtube..... skladas sa na nu? vypnem nepozeram jaky problem?
do stv ty a tvoji rodicia hadzu miliardy rocne zbytocne vidis tam monoskop a toto ta netrapi?
troska sudnosti by nezaskosilo
mylis si cirkev s vierou
ako kazda organizacia kde je do bludu clenov ma cerne ovce takisto ako hociktora ina
jak to riesi to je uz druha vec
farar ma 12hrubeho,,,,,a secke vydavky mu ani zdaleka nepreplacaju veriaci
k tv na youtube..... skladas sa na nu? vypnem nepozeram jaky problem?
do stv ty a tvoji rodicia hadzu miliardy rocne zbytocne vidis tam monoskop a toto ta netrapi?
troska sudnosti by nezaskosilo
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
kanal na youtube - modernizacia cirkvi. Som veriaci, do kostola chodim, ale je na skodu,
ze len mensina omsi je pre mladych. Cize, celkom dobry sposob, ako cirkev moze oslovit aj mladych.
no a narazky na to nechapem. Mne sa napriklad vobec nepaci to, co vysielaju slovenske stanice. No ale nehucim,
nikoho za to nenapadam, jednoducho telku nepozeram. A mam o starost menej
ze len mensina omsi je pre mladych. Cize, celkom dobry sposob, ako cirkev moze oslovit aj mladych.
no a narazky na to nechapem. Mne sa napriklad vobec nepaci to, co vysielaju slovenske stanice. No ale nehucim,
nikoho za to nenapadam, jednoducho telku nepozeram. A mam o starost menej
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
kazde rozhodnutie cirkvy sa tyka priamo ci uz nepriamo kazdeho z nas, kazdy z vas to pochopi len musite chciet to chapat .... je to smutne ... a teraz ma vsetci "poctivy" zjecte
Spoiler: ukázať
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
..a ako sa to dotýka teba, keďže si neveriaci a ako vravíš, nemáš s Cirkvou nič spoločné .. aj tak si ten kanál na youtube nepustíš, takže neobmedzí tvoje dátové toky ..
btw. ach tá gramatika
btw. ach tá gramatika
nedostava cirkev daco z rozpoctu statu?zachary napísal:..a ako sa to dotýka teba
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Áno, tak isto ako aj ostatné (tuším 11).
V tom je problém mnohých ateistov - z ich daní sa platí niečo, v čo neveria...ale na druhú stranu napríklad financujú aj spomínaný monoskop na trojke...čiže je to "večná téma" typu čo bolo skôr, vajce či sliepka...
V tom je problém mnohých ateistov - z ich daní sa platí niečo, v čo neveria...ale na druhú stranu napríklad financujú aj spomínaný monoskop na trojke...čiže je to "večná téma" typu čo bolo skôr, vajce či sliepka...
- zachary
- Pokročilý používateľ
áno, ale nielen katolícka, ale mnohé iné cirkvi
a okrem nich aj milión ďalších inštitúcii, spolkov, invalidov, nemocníc, úradov a úradníkov atď atď..
prečo nenadávaš napr. študentov, ktorí hneď po VŠ odídu zo Slovenska a nikdy sa nevrátia ? takisto ich štúdium bolo platené z tvojich daní a takýchto príkladov nájdeš omnoho viac ..
a okrem nich aj milión ďalších inštitúcii, spolkov, invalidov, nemocníc, úradov a úradníkov atď atď..
prečo nenadávaš napr. študentov, ktorí hneď po VŠ odídu zo Slovenska a nikdy sa nevrátia ? takisto ich štúdium bolo platené z tvojich daní a takýchto príkladov nájdeš omnoho viac ..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Teraz zabrdnem do mozno citlivej temy, ale danami sa nesmie ohanat. Iste, cast vasich dani ide na cirkev. Lenze s nou je to ako napr. s mensinami. Slota sa roztahuje, ze Cemadoku ani korunu zo statneho rozpoctu, ze si vobec dovoluju nejake madarske tabule davat, ze existuje madarska univerzita a podobne - pritom je tu ale sakra par stotisic madarov, platiacich dane rovnako ako slovaci a ine narodnosti. To iste plati o cirkvi a jej financovani, v tom by som problem nevidel.
Problem vidim skor v takychto veciach :
http://usa.sme.sk/c/4175407/kto-volil-o ... vedat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Proste pokym budu politikarcit a nasilu presadzovat svoj svetonazor, tak ich ateisti radi mat nebudu... Do toho ratam aj extremnych katolikov vyskytujucich sa na forach, napriklad na diskusie.sme.sk.
Problem vidim skor v takychto veciach :
http://usa.sme.sk/c/4175407/kto-volil-o ... vedat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Proste pokym budu politikarcit a nasilu presadzovat svoj svetonazor, tak ich ateisti radi mat nebudu... Do toho ratam aj extremnych katolikov vyskytujucich sa na forach, napriklad na diskusie.sme.sk.
Nuž, čo na to povedať. Je to tak.
lezgy to povedal správne: "ako kazda organizacia kde je do bludu clenov ma cerne ovce takisto ako hociktora ina"
...problém je ten, že tie čierne ovce vidno najviac (ako všade inde - o dobrých veciach sa nepíše/nehovorí, škandály sú zaujímavejšie...)
lezgy to povedal správne: "ako kazda organizacia kde je do bludu clenov ma cerne ovce takisto ako hociktora ina"
...problém je ten, že tie čierne ovce vidno najviac (ako všade inde - o dobrých veciach sa nepíše/nehovorí, škandály sú zaujímavejšie...)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
DOPLNENE PO ZMAZANIfaugusztin napísal:...
myslim ze slotovi islo o to, ze tie tabule boli IBA v madarcine ...
/DOPLNENE PO ZMAZANI
ad madarska univerzita - neprotestujem, nenadavam, ale myslim si, ze v madarsku je plno univerzit a madarsko je sakra blizko na to aby sa mohlo studovat na madarskej univerzite v madarsku ... prosim nekamenovat za moj nazor
// faugusztin: sorry za edit, prvy den ako mod a este som si nezvykol na to, ze mam upravit pri kazdom prispevku
//hmm, ale za to ze si mod mi casti prispevkov nemusis mazat, aj ked s nimi nesuhlasis
Naposledy upravil/-a LittleMan v Po 26. Jan, 2009, 14:12, upravené celkom 1 krát.
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
-
- Moderátor
LittleMan napísal:ad madarska univerzita - neprotestujem, nenadavam, ale myslim si, ze v madarsku je plno univerzit a madarsko je sakra blizko na to aby sa mohlo studovat na madarskej univerzite v madarsku ... prosim nekamenovat za moj nazor
Iste. Az na to, ze by si to slovensky madar musel platit, az na to ze my platime dane do rozpoctu SR, az na to ze naco bude slovenskemu skolstvu pedagog, ktory ziska svoj titul v Madarsku podla madarskych ucebnych osnov...
Presne o tom hovorim, platime mozno 1/10 rozpoctu, tak nam nezavidte tu 1 vysoku skolu. Katolikov je vraj 80%, tak im nezavidte tych par korun co im stat dava.
Ja proste v peniazoch az taky problem nevidim, problem vidim v niekedy az militantnosti niektorych katolikov...
- zachary
- Pokročilý používateľ
resp. niektorých ateistovfaugusztin napísal:problem vidim v niekedy az militantnosti niektorych katolikov...
toto je neverending story .. a nebolo by vhodné v tejto diskusii pokračovať štýlom, ktorým sa to uberá (SR vs. maďarská menšina atď ..)
-
- Moderátor
Ved jasne, tym chcem iba poukazat ze financovanie nie je problem. Problem je nanucovanie svojich nazorov inym. Napriklad potraty - co je militantnejsie ? Katolicky nazor - ziadne potraty, alebo demokraticky - nech sa zena rozhodne ? Ak je zena prava katolicka, tak na potrat nepojde, aj keby mali kvoli tomu pomriet hladom. A ostatnym nech Vatikan do zivota nekeca. Rovnako mozme pokracovat v ostatnych temach, kde je katolicky nazor trochu pozadu voci duchu dnesnej doby (napr. antikoncepcia)....
Dalsi ich super nazor :
http://catholicnewsagency.com/new.php?n=14884" onclick="window.open(this.href);return false;
Dalsi ich super nazor :
http://catholicnewsagency.com/new.php?n=14884" onclick="window.open(this.href);return false;
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
keby sa katolici a cely vatikan nesnazil zviditelnovat na kazdom kroku tak je vsetko OK, je mi na grc ked urcuju co je dobre a co zle , oni su ty posledny co mozu ludom kecat do zivota, a vacsinou vykresluju ostatne nabozenstva ako tie zle vid islam .... ked sa pozrieme na minulost a sucasnost v com sa lisia kriziacke vypravy od dnesneho navazania do koranu a operacii na balkane a na vychode? komunisti vedeli moc dore preco sa otocili vsetkym cirkvam chrbtom a ukazali im kde patria ci uz islo o vatikan alebo pravoslavnu cirkev
Spoiler: ukázať
- zachary
- Pokročilý používateľ
pozri sa, každý človek má právo voľby medzi vierou/ateizmom
každá viera má svoje morálne, etické základy a odporúčania a je na tebe ako veriacom človeku a tvojom svedomí, ako sa k tomu postavíš ..
napr. KDH má možno v tejto otázke jasno - pri sčítaní obyvateľstva sa viac ako 70% obyvateľov SR prihlásilo ku kresťanskej viere, poďme teda toto aplikovať na celú spoločnosť a zakázať neodôvodnené interupcie ..
ja ako katolík to takisto neschvaľujem, ak sme demokratický štát, nech má žena a jej partner + ich svedomie právo voľby.. práve v takýchto tažkých životných chvíľach sa to ukáže
to že na TA3/STV/youtube/niekde inde vysielajú priame prenosy zo sv. omší, požehnaní, atď. je preto, lebo vysoké percento obyvateľov Európy/SR/Južnej Ameriky sa hlási ku kresťanstvu chápete ? to nie je o zviditeľňovaní sa, ale o reakcii médií na požiadavky občanov
jutes - a ty si ten prvý čo môže kecať ľuďom do života ? nesúď podľa čiernych oviec, ktoré sa nájdu všade
ale tu už zachádzame aj do komunizmu, križiackych výprav, konfliktu na Blízkom východe o čom táto téma naozaj nie je..
a chápte trošku aj postavenie Vatikánu a pápeža: aj keby to bol najdemokratickejší pápež v dejinách, nikdy nemôže dať a nedá neodôvodneným interupciám zelenú
každá viera má svoje morálne, etické základy a odporúčania a je na tebe ako veriacom človeku a tvojom svedomí, ako sa k tomu postavíš ..
napr. KDH má možno v tejto otázke jasno - pri sčítaní obyvateľstva sa viac ako 70% obyvateľov SR prihlásilo ku kresťanskej viere, poďme teda toto aplikovať na celú spoločnosť a zakázať neodôvodnené interupcie ..
ja ako katolík to takisto neschvaľujem, ak sme demokratický štát, nech má žena a jej partner + ich svedomie právo voľby.. práve v takýchto tažkých životných chvíľach sa to ukáže
to že na TA3/STV/youtube/niekde inde vysielajú priame prenosy zo sv. omší, požehnaní, atď. je preto, lebo vysoké percento obyvateľov Európy/SR/Južnej Ameriky sa hlási ku kresťanstvu chápete ? to nie je o zviditeľňovaní sa, ale o reakcii médií na požiadavky občanov
jutes - a ty si ten prvý čo môže kecať ľuďom do života ? nesúď podľa čiernych oviec, ktoré sa nájdu všade
ale tu už zachádzame aj do komunizmu, križiackych výprav, konfliktu na Blízkom východe o čom táto téma naozaj nie je..
a chápte trošku aj postavenie Vatikánu a pápeža: aj keby to bol najdemokratickejší pápež v dejinách, nikdy nemôže dať a nedá neodôvodneným interupciám zelenú