Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
Re: Counter Strike - problemy, postrehy, navody atD. ...
ban nemam urcite, robi mi to na kazdy server ked restartnem PC tak stale rovnako aj som skusal dat restert steamu a taky nic ...
edit
// teraz to uz ide... (nechapem)
edit
// teraz to uz ide... (nechapem)
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
ten problem co si pisal mohol byt sposobeny firewallom popripade niecim podobnym...alebo je mozne ze boli vypadky na servery
btw. upsesne som si zmenil skiny a som s toho nadseny lebo na povodnych mi to robilo problem si zvyknut kedze som dlho hraval na non steame a ked som presiel na Steam bum povodne skiny
btw. upsesne som si zmenil skiny a som s toho nadseny lebo na povodnych mi to robilo problem si zvyknut kedze som dlho hraval na non steame a ked som presiel na Steam bum povodne skiny
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- redered
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Jan, 2008, 14:00
inac k tej chybe fakt si ju neviem vysvetlit ja som mal tiez take problemi a s kamosom sme boli na vnt a on tam hral a mne toto pisalo takze so serverom to problem nebol
PC 1 - MB: MSI P67A-GD55 | CPU: i5-2500K @ cooled by Noctua NH-U12P | VGA: Gigabyte GTX 960 | RAM: Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance | HDD: WD AAKS 320GB | PSU: Seasonic S12II Bronze 520 W | Case: BitFenix Raider| LCD: Dell UltraSharp 24" | Headset: Creative Fatal1ty | Keyboard: Logitech G11 | Mouse: MX518 | Mousepad: Steel Qck | CS a DOTA player | Phone: LG G3
Spoiler: ukázať
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
no kazdopadne haluz hlavne ze uz to ide
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- 4D4M
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 15:50
Cafte, prosim vas viete niekto ako nastavim rychle prehadzovanie zbrane? Zadal som hud_fastswitch, ale nic sa nezmenilo len mi vlavo hore neukazuje vyber tych zbrani. Diky.
musis zatim napisat 1 alebo 0
PS4 + OPTOMA HD 141X
Presne tak hud_fastswitch 1, s tymto prikazom to aktivujes
- 4D4M
- Používateľ
Napisal som 1 a nic. Stale ide pomaly.
ono to ale plati pre prehadzovanie zbrani cislami, nie mysou.
PS4 + OPTOMA HD 141X
- 4D4M
- Používateľ
Ale, ked stlacim 3 nad pismenami tak by to malo hned prehodit nie? Lebo mne to neprehodi...
EDIT: Uz to ide...
EDIT2: A eeste jedna vec, ked pozeram nejake CS na nete tak tam niektorym hracom prehodi zbran tak, ze len sa objavi mu ta zbran v ruke a vobec si ju nenatiahne (m4) alebo nezatoci (ako deagle). Len tak sa mu zbran objavi v ruke. Da sa ti nejako nastavit alebo je sposobene ken nahravanim videa z hry. ??? Vdaka.
EDIT: Uz to ide...
EDIT2: A eeste jedna vec, ked pozeram nejake CS na nete tak tam niektorym hracom prehodi zbran tak, ze len sa objavi mu ta zbran v ruke a vobec si ju nenatiahne (m4) alebo nezatoci (ako deagle). Len tak sa mu zbran objavi v ruke. Da sa ti nejako nastavit alebo je sposobene ken nahravanim videa z hry. ??? Vdaka.
- S4ne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
da sa to s noanimation modelmi, ale kychaj na to, ten delay tam je vzdy takze aj ked budes chcel vystrelit, nepojde to hned lebo v pozadi ti aj tak bude prebiehat ta "animacia"
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
tzv HLTV modely - nevidis animacie
- 4D4M
- Používateľ
Aha, tak to je nieco ako tlmic na M4A1...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
ano alebo switch z ak47 na glock napriklad4D4M napísal:Aha, tak to je nieco ako tlmic na M4A1...
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Hoši taký dotaz...
Ide vam po update steamu Steam CS1.6 dedicated server?????
Ja ho spustim napojim sa len ak tam dam LAN ak INTERNET nenapojim sa ani ja ani nikto iny, na LAN sa napojím len ja bohužial...Ak sa napajam na internet alebo hocikto iný vypisuje mi niečo ohladom verifikacie steamu resp. Valve že server nema certifikat...
Ide vam po update steamu Steam CS1.6 dedicated server?????
Ja ho spustim napojim sa len ak tam dam LAN ak INTERNET nenapojim sa ani ja ani nikto iny, na LAN sa napojím len ja bohužial...Ak sa napajam na internet alebo hocikto iný vypisuje mi niečo ohladom verifikacie steamu resp. Valve že server nema certifikat...