Fero, uživiť áno, ale aby mal na tom nejaký závratný zisk jak on píše tak to určite nie. Ohladom tohto špecifického prípadu bohužial viem o čom hovorím. Poviem ti to takto, sú služby a "služby", tichepc.sk a "agem", inak povedané, ľudia čo sa do toho fakt vyznajú a sú seriózni, a potom len zarabajúci "spratci" ktorým ide len o zisk, a znalosti / prístup je im na 2 veci (to sú tie prípady v úvodzovkách). Ja keby som sa dnes mal zameriavať len na webdesign, tak sa neuživím, bohužial, taktiež keby som nemal firemnú klientelu (ktorá má odlišné finančné limity ale stále ich má) tak tiež hladám jedlo po smetiakoch.faugusztin napísal:Keby si bol povedal ze ides rozbehnut vlastne webdesignerske studio, tak poviem ze kludne, z toho sa mozno uzivis.
Lebo je rozdiel povedzme niečo robiť za XX tisíc korún, kde dostaneš ozaj to čo chceš, valídne a v prípade dizajnu aj na profi úrovni, a je rozdiel keď ti do biznisu teraz lezú 15 roční sm*adi čo idú na zwarezenom photoshope a robia weby za tisícku aby si mali z čoho v piatok večer kúpiť chlast (nie sú všetci takí ale väčšina dnešnej mládeže ano), žiadne konzultácie, o valídnosti ani nehovorím (chalan to predvedenie v IE/FF a Opera/safari/chrome ho netankujú) hlavne že má tisícku! Dnes sa predajom hardvéru zarába ozaj ťažko, to už neni jak v minulosti že si mal na grafickej karte rozdiel medzi nákupnou cenou a predajnou cenou niečo vyše 2000sk. V tomto odvetví musíš makať a makať, vyznať sa v ňom nestačí, ale aj to je kľúčové.