Viete o jakú kartu sa jedná ? ak áno tak výborne potreboval by som zistiť kolko by sa dala max. pretaktovať aby bola stabilná je nejaky program na overenie stabiliti GPU ? taktoval som to cez RivaTuner. mám aj screeny PRED OC PO OC
Dala by sa dať aj vyžšie ale stabilne ? nechcem skúšať radčej sa opýtam nechcem odpaliť kartu
Ok dík za ten screen poukladal som si to ako si to mal aj ty ! ale ja nemam ten 3Dmark a pozri len neviem čo mám stiahnuť na teploty real temp mi vypíše chybu ! tak neviem a speedfan mi neukazuje GK..a to chladenie no ja neviem ja to mam len original čo ma MSI chladič tak pozri to ! tu máš scr !
netrap taku starucku starenku , ja som tak odpalil sice ine graficke karty ale tak zhoreli mi priamo v bedni koli taktovani ato mi nezhoreli hned po taktovani trvalo to tak par dni (jednalo sa o 2 ATi 9600Pro) u takych starsich grafickych kariet staci ked to navysis o par mhz a vzduch to nema sancu uchladit ci jadro zhori ci pamate sa poskodia ale niake to napajanie proste sa to neoplati (vlastna skusenost) o tych par FPS viac co ti da sa ti to neoplati kamo , dlho ti nevydrzi .
real temp je ak sa nemýlim, len pre core procáky a vyššie, a teplotu VGA ti neukazuje pravdepodobne preto lebo karta nemá čidlo, takže najskôr budeš testovať priložením prsta na chladič alebo priložením nejakého externého teplomera(termometra)
0Ro! napísal:real temp je ak sa nemýlim, len pre core procáky a vyššie, a teplotu VGA ti neukazuje pravdepodobne preto lebo karta nemá čidlo, takže najskôr budeš testovať priložením prsta na chladič alebo priložením nejakého externého teplomera(termometra)
Ale na tej karte to čidlo je určite ! Lebo už aj predtým (reinstall Win) mi ukazovalo aj v evereste aj otáčky sa dali upravovať cez utilitku SpeedFan a teraz nič ani neukazuje teplotu ani otáčky ! Nevieš nejaky inakší soft ?