Windows 7
Re: Windows 7
Nejak mi začal "poblikávať" hardisk aj keď nič nerobím. Zdá sa mi že aj procesov mám spustených viac a nič som v poslednej dobe neinštaloval. Momentálne ich mám spustených 40. U vás ako ?
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Aké budú verzie Windows 7?
- Windows 7 Starter
- Windows 7 Home Premium
- Windows 7 Professional
- Windows 7 Enterprise
- Windows 7 Ultimate
...z toho v podstate pre nás bežných ľudí dôležité iba dve - Home Premium a Professional.
- Windows 7 Starter
- Windows 7 Home Premium
- Windows 7 Professional
- Windows 7 Enterprise
- Windows 7 Ultimate
...z toho v podstate pre nás bežných ľudí dôležité iba dve - Home Premium a Professional.
lebo starter je osekany na kost a tie zvysne 2 obsahuju korporatne programy, ktore doma nevyuzijes
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
aha čiže starter je asi urobený pre NTB a pomalšie PC a aké sú to ˝korporatne˝programy???
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nie, Starter je pre chudobne trhy. A tie vyssie verzie obsahuju veci ako napr. prihlasovanie do domen a podobne funkcie.
-
- Používateľ
to myslíš že ako práca z Internetom a webom a sieťami??
ak to je tak to by bol pre mňa stvorený OS
ak to je tak to by bol pre mňa stvorený OS
-
- Moderátor
Ver mi, Starter edicie Windows by si nechcel.
je tiež možné, že starter edícia je obmedzená na 1 jadrové CPUčka... atď
s pozdravom, crux.
-
- Moderátor
XP Home Edicia a Starter je uplne nieco ine .
Vista Starter :
Vista Starter :
Si pripraveny na max. 3 sucasne beziace aplikacie, zakaz prijimania sietovych pripojeni, pamatovy limit 1GB, podpora iba starych CPU, max 250GB HDD ? Nemyslim si, ze by sa W7 Starter velmi lisila.Vista Starter has significant limitations, such as only allowing a user to launch three applications with a user-interface at once, not accepting incoming network-connections, and a physical-memory limit of 1 GB. It retails only as a 32-bit system.[5] It supports only AMD's Athlon XP, Duron, Sempron and Geode processors, and Intel's Celeron, Pentium III processors and certain models of Pentium 4. The usable portion of the hard disk has a limit of 250 GB. Starter Edition comes with some desktop-wallpapers not found in other versions of Vista.
a este tam bolo afaik obmedzenie rozlisenia na 1024x768
Ale inač všetko jak spomínaly faugusztin a crux2005 napríklad že podporuje len 1jadrové CPU ? a max. 3 sucasne beziace aplikacie jak spominal faugusztin ?Snake napísal:beardie, nebolo, u kamosa som to skuasal a slo aj 1280x1024
. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.
-
- Používateľ
no tak ozaj ten starter je osekaný pre mna to určite nebude šak ja len hdd mámrozdelený na 400GB a 100GB