čaute hoši, koncom týždňa sa cca na 3 dni (pia-so-ne) vyskytnem v Nitre, chcel by som od vás radu na dobré gastro-pohostinstvo keďže nebudem mať domácu stravu
čo sa týka pizzérií nemám poňatia, aj tak ich je tam asi milión, lepšie by bolo v centre, alebo mimo s nejakou lacnou/gratis donáškou
hoffer ??
čo sa týka číny, je tam Fenix, Panda a Hong Kong ??
+ priorita je hlavne chutné jedlo a príjemné prostredie
tak páni domáci štamgasti, čakám vaše rady, aby som nepomrel od hladu
edit: môžte aj nejakú vináreň/bar/príjemné posedenie v centre vo večerných hodinách
poraďte fajnovú pizzériu + čínsku reštiku v Nitre
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Re: poraďte fajnovú pizzériu + čínsku reštiku v Nitre
no tak ja skusim nieco poradit hadam aspon trochu pomoze....
pizzerie by som osobne odporucal Cela Vie (na pesej zone), Morretiho alebo Toscanu
- zo vsetkych vymenovanych mam len kladne skusenosti ako aj s chutou jedla tak aj s obsluhou
co sa tyka dovozu pizze tam by som odporucal pizzu familia, hamm, hoffer alebo NAJ...len treba ratat ze v case obedov a vecier je niekedy cakacia doba aj 1hod.
k tomu vinku nech skusi poradit niekto iny, kto sa v tomto smere orientuje...keby si mal nejake otazky tak kludne sa pytaj
pizzerie by som osobne odporucal Cela Vie (na pesej zone), Morretiho alebo Toscanu
- zo vsetkych vymenovanych mam len kladne skusenosti ako aj s chutou jedla tak aj s obsluhou
co sa tyka dovozu pizze tam by som odporucal pizzu familia, hamm, hoffer alebo NAJ...len treba ratat ze v case obedov a vecier je niekedy cakacia doba aj 1hod.
k tomu vinku nech skusi poradit niekto iny, kto sa v tomto smere orientuje...keby si mal nejake otazky tak kludne sa pytaj
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
diky, pozriem tie pizzerky
ohľadom číny a posedenia ako ??
ohľadom číny a posedenia ako ??
- zachary
- Pokročilý používateľ
nikto z NR nechodí papať do centra (čínu) ?
na rohu na namesti pred Divadlom Andreja Bagara je cinska restika tusim ze sa vola PANDA. Je to tam celkom v pohode. Obrovske porcie z ktorych sa doseres - neporovnatelne s cinou v nakupnych centrach.
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- zachary
- Pokročilý používateľ
hej viem kde je Panda, šiel som minule okolo
no všetko má svoju postupnosť, najprv sa naješ a potom to musí z teba aj vyjsť
no všetko má svoju postupnosť, najprv sa naješ a potom to musí z teba aj vyjsť
- zachary
- Pokročilý používateľ
takže nakoniec: