Zdravím.
Teraz mám Freezera, ale objednal som si dobrý PWM fan (Enermax Cluster 12cm), tak ma zlákalo vymeniť chladič na CPU za nejaký dobrý pasív(2. možnosť je upevniť ho na Freezera). Na taktovanie to veľmi byť nemusí, aj keď by to malo vydržať a dimenzované by to malo byť na Q8200/Q9400.
Rád by som bol keby to bolo čo najlacnejšie(bude to iba pasív), ale určite by som v žiadnom prípade nechcel prekročiť hranicu 50€.
Tak dačo poradťe, velký prehľad v tom nemám. (väčšinou sú totiž s fanom)
Pasív na CPU soc. 775(12cm fan mám)
Re: Pasív na CPU soc. 775(12cm fan mám)
Mugen 2 bez konkurencie ) a mas ho za 40 € )
Long Live The KING
Long Live The KING
Spoiler: ukázať
Len načo mi bude ten fan...
si este v zivote nevidel push pull konfiguraciu kupis toto od gaba ) alebo ho rihnes dopredu ) taky fan sa vzdy zide
Áno videl, ale "toto" od GABA vidím 1. krát, že by sa niečo také predávalo samostatne na Slovensku, a za "toto" od GABA by som musel platiť poštovné k veci za 70Sk.
ehhe tak to je na pi to musim uznat ale to musi byt dosta ja u vas
Silno pochybujem...
Je Scyte kratší od dosky ako http://www.tichepc.sk/produkt/Thermalri ... -1883.html" onclick="window.open(this.href);return false; ? pretože inak mi príde ten Scythe príliš mohutný.
Je Scyte kratší od dosky ako http://www.tichepc.sk/produkt/Thermalri ... -1883.html" onclick="window.open(this.href);return false; ? pretože inak mi príde ten Scythe príliš mohutný.
tak to jo moze zaberaj jeden slot z ramku spolu z fanom ) ale mne sa strasne lubi inc TRUE a mugen 2 cc rovnaka vyske len mugen 2 je sirsi
ja mam Coolermaster Gemin 2 je to fakt masivny chladic samozrejme aj tak chladi mozno sa nezmesti kazdemu do skrinky/na dosku alebo z ramkami zavadza zalezi aku mas dosku stal ma do 30 eur a chladit sa s nim da kludne aj pasivne