Zdravim,
uz dlhsiu dobu hladam informacny zdroj, ktory by mi poskytol par relevantnych informacii ohladom vyuzivania PC (statistiky, prieskumy, alebo len info o trendoch v tejto oblasti- proste siroky zaber pristupnych informacii) v obchodnej sfere a podnikoch, zial v slovenskych odbornejsich casakoch a publikaciach (infoware a podobne) a strankach som sa k mnohemu nedopracoval.
Poznate nejake spolahlive stranky s nejakou takouto tematikou ? Jazykovo to moze byt cokolvek anglicke, nemecke, ceske, talianske alebo slovenske .
Straniek o IT su tony, ale vsetky obsahuju ine info ake som hladal, uz mi dochadzaju napady, kde hladat :/
Dakujem vopred za akekolvek postrehy a nazory.
Spolahlivy zdroj informacii ohladom PC
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 06. Dec, 2008, 18:38
Re: Spolahlivy zdroj informacii ohladom PC
Nebudem velmi konkretny, ale skusil by som napr. tieto zdroje:
prieskumy agentur typu Median, GFK apod.
statistiky OECD, EU, pripadne nejakeho zdruzenia podnikatelov v SR
ak mame u nas nejaky zakon o IT, skusit sa pozriet do dovodovej spravy (bude v nejakom IS NRSR) - ci tam nie je nejaky relevantny odkaz
nedopisujes ty do nejakeho casopisu, ci emagu? To by si mohol skusit nejake PR oddelenia predajcov IT poziadat o info a pracne to z toho vycucat
Mozno je to trochu odveci a nekonkretne, ale trebars sa nieco z toho bude dat pouzit..
prieskumy agentur typu Median, GFK apod.
statistiky OECD, EU, pripadne nejakeho zdruzenia podnikatelov v SR
ak mame u nas nejaky zakon o IT, skusit sa pozriet do dovodovej spravy (bude v nejakom IS NRSR) - ci tam nie je nejaky relevantny odkaz
nedopisujes ty do nejakeho casopisu, ci emagu? To by si mohol skusit nejake PR oddelenia predajcov IT poziadat o info a pracne to z toho vycucat
Mozno je to trochu odveci a nekonkretne, ale trebars sa nieco z toho bude dat pouzit..
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
nie, nie je to nekonretne, som rad za kazdu pomoc, povodne to ma byt do skoly a tam je to celkom mile zhanat o tom 15 stran literatury, ked po slovensky tieto udaje clovek proste nema k dispozicii, a to malo, co aj je, je uplne o nicom, preto budem musiet prekladat kopu veci
kazdopadne, ak by boli este nejake napady, bol by som velmi povdacny
kazdopadne, ak by boli este nejake napady, bol by som velmi povdacny
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 06. Dec, 2008, 18:38
Natrafil som este na toto:
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal ... ema=PORTAL" onclick="window.open(this.href);return false;
V jednom z tych excelov je nesmierne mnozstvo udajov aj o SR, len som tomu moc neporozumel ani ked som pozeral do legendy
Inak je tam toho mozno aj viac pouzitelneho, natrafil som na nejake jednoduchsie grafy apod., tak sa skus prehrabat, mozno tam bude daco pouzitelne...
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal ... ema=PORTAL" onclick="window.open(this.href);return false;
V jednom z tych excelov je nesmierne mnozstvo udajov aj o SR, len som tomu moc neporozumel ani ked som pozeral do legendy
Inak je tam toho mozno aj viac pouzitelneho, natrafil som na nejake jednoduchsie grafy apod., tak sa skus prehrabat, mozno tam bude daco pouzitelne...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
dakujem moc, presne nieco take som hladal. Tiez ma blbca mohol napadnut Euro Statistics
Spoiler: ukázať