Cevaste ludia...
Mam takyto problem : Mam ram-ky 2x2gb 800MHz+ A-data v pocitaci ... Ked zapnem pocitac , tak pri zapinani mi to ukazuje ze mam 3000mb ram. Ale ked idem do systemu resp. podrobnosti pocitacu , tak mi ukazuje normalne 4GB ... ked dam CPU-Z program , tak tam mi normalne ukazuje 4GB a aj ze je to v dual slote a kazda ramka ma normalne svojich 2GB... Neviem preco tam mi ukazuje ze mam 3GB ked mam normalne 4GB a aj v biose mi ukazuje 3GB .. Neviem preco, neviete ci to ma nejaky vplyv na vykon alebo je to nejaka blbost??... v popise mam zostavu ale k tomu este : tie ramky 2x2GB a nova graficka karta : Ati radeon Hd4870 1GB Oc version... A operacny system : Windows Vista Ultimate 64-Bit... Docital som sa ze iba 32-Bitove systemi nepustaju viac ako 3GB ale ja mam urcite 64Bit-ovy system... tak ludia please help...
Ram-ky
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 31. Aug, 2008, 11:46
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Ram-ky
bude to nejaka neplecha len na doske.., urcite ti to ukazuje 3GB ram .... mozno sa mylis a ukazuje 3GHZ CPU
ale nie tak to hadam vies ty sam... ked windows nasiel 4GB tak nevidim problem... ale kebyze to chces zmenit... tak daj update biosu (myslim ze je na doske utilita q-flash abo z-flash.... take nieco) v prip. ak tam je tak sa flashu velmi bat nemusis....
ale nie tak to hadam vies ty sam... ked windows nasiel 4GB tak nevidim problem... ale kebyze to chces zmenit... tak daj update biosu (myslim ze je na doske utilita q-flash abo z-flash.... take nieco) v prip. ak tam je tak sa flashu velmi bat nemusis....
Pozri sem prispevok od Paleeho
-
- Nový používateľ
Takze...Yesper Dakujem za ten clanok co si sem hodil... pomohlo mi to Memory Renap Feature mal som to na disabled , dal som to na enabled a normalne mi uz naskocilo 4092MB ram takze som happy a este raz dakujem... a este jedna otazka : Co to vlastne znamena? To Memory Renap Feature? ma s tym nieco spolocne vykon pocitaca , alebo nieco? ...
Spoiler: ukázať
Tu je nieco o tom
-
- Nový používateľ