Ktorý študentský účet si vybrať?
Re: Ktorý študentský účet si vybrať?
do tatrabanky nemusi ist so zakonnym zastupcom , staci mu potvrdenie o navsteve skoly (ci ako sa tomu nadava)
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other : LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
Other : LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
Urcite? Pretoze sa tam nechcem zas strapnit. S mamou som sa tak trosku pochytil a teraz vsetko co chcem odmieta, uz mi to leze na nervy. A ocino je na sluzobke v zahranici a vrati sa az v marci.
Su v tatrabanke aj nejake poplatky? Musim to pozret.
EDIT: aha, tam je tych 0.37 eura. Ked je to do tatrabanky bez zakonneho zastupcu, nebude to tak aj inde?
Su v tatrabanke aj nejake poplatky? Musim to pozret.
EDIT: aha, tam je tych 0.37 eura. Ked je to do tatrabanky bez zakonneho zastupcu, nebude to tak aj inde?
Naposledy upravil/-a tomas2893 v Ne 15. Feb, 2009, 22:32, upravené celkom 1 krát.
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
Vstupný poplatok žiadny. Mesačne 11Sk...a nepotrebuješ nič, len občiansky preukaz a potvrdenie o návšteve školy...
ja mam ucet v Dexii uz 5 rokov, vtedy sa to volalo Axion, mesacne poplatky nemam, plati sa nejakych 5 korun za vyber z bankomatu/platbu ebankingu
CSOB ruleZzzZZZZ
secko mam zadara a plati to az do 29 roku
a este som aj 1GB kluc dostal
IMHO a ten zakonny zastupca bude treba pokial nema 18 co on nema, ze marek
secko mam zadara a plati to az do 29 roku
a este som aj 1GB kluc dostal
IMHO a ten zakonny zastupca bude treba pokial nema 18 co on nema, ze marek
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Neviem ako v iných bankách, ale v tatre som si spravil účet sám, bez zákonného zástupcu, ako tu písal niekto , stačí OP a potvrdenie o návšteve školy
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
hm.. pacia sa mi SLSP a tatrabanka...ale kedze pod barakom mam bankomat slsp a vub tak by bolo asi vhodnejsie sa rozhodovat medzi tymito dvoma..
pozadujem:
- sms notifikaciu zadarmo (nie len 5, ale vsetky)
- IB bez poplatkov
- výpisi bez poplatkov (proste vsetko okrem toho mesacneho ppoplatku 0,30centov, ten som ochotny zaplatit )
- embosovanu kartu
- aby isiel paypal
otazky:
1. "SLSP a EURO 26." to potrebujem este aj euro 26 alebo to ta euro 26 bude rovno bankomatova karta?
2. aky urok maju studenti? ked pisu ze zvyhodneny oproti normalnemu uctu..
- viac ma nenapada o takejto hodine..
dakujem za otvorenie očí..
pozadujem:
- sms notifikaciu zadarmo (nie len 5, ale vsetky)
- IB bez poplatkov
- výpisi bez poplatkov (proste vsetko okrem toho mesacneho ppoplatku 0,30centov, ten som ochotny zaplatit )
- embosovanu kartu
- aby isiel paypal
otazky:
1. "SLSP a EURO 26." to potrebujem este aj euro 26 alebo to ta euro 26 bude rovno bankomatova karta?
2. aky urok maju studenti? ked pisu ze zvyhodneny oproti normalnemu uctu..
- viac ma nenapada o takejto hodine..
dakujem za otvorenie očí..
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
VUB - rozhodne nie
"Start konto" - narastajuci mesacny poplatok (kedysi to bolo zadara), spoplatneny vyber aj vo VUB bankomatoch , spoplatnena platba v obchodoch, vselijake skryte poplatky, proste same o*eby a podrazy...
sam od seba mi rastie limit na precerpanie, na tom by nic nebolo, ale ked ti dojde SMS ze "Vas stav uctu bol upraveny o 5000,- Skk aktualny stav je... " clovek si mysli ze mu prislo 5k na ucet, ale kdeze, to len ty keketi zvysili debet.
cez ich trapnu linku 0850... sa aj tak neda nic aktivovat/vybavit ale nezabudnu sa vas 3 x opytat na RC alebo heslo.
pridem do banky, nieco potrebujem - odpoved "neda sa"
VUB no more !
"Start konto" - narastajuci mesacny poplatok (kedysi to bolo zadara), spoplatneny vyber aj vo VUB bankomatoch , spoplatnena platba v obchodoch, vselijake skryte poplatky, proste same o*eby a podrazy...
sam od seba mi rastie limit na precerpanie, na tom by nic nebolo, ale ked ti dojde SMS ze "Vas stav uctu bol upraveny o 5000,- Skk aktualny stav je... " clovek si mysli ze mu prislo 5k na ucet, ale kdeze, to len ty keketi zvysili debet.
cez ich trapnu linku 0850... sa aj tak neda nic aktivovat/vybavit ale nezabudnu sa vas 3 x opytat na RC alebo heslo.
pridem do banky, nieco potrebujem - odpoved "neda sa"
VUB no more !
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- Wizik
- VIP
Ohľadom tej embosovanej karty, tú ti zadarmo nedá žiadna banka... a načo ju potrebuješ? V zahraničí môžeš platiť aj s obyčajnou debetnou kartou a paypal tak isto funguje s obyčajnou ... akurát v SLSP to nefunguje priamo jak vybavíš účet, ale musíš ísť ešte osobne do SLSP a požiadať o dáke povolenie na internetové transakcie ... v tatrabanke takéto veci neriešia, všetko išlo okamžite jediné čo sa mi páči na iných bankách (ČSOB, SLPS), že majú image kartu, chcel by som mať svoju s vlastným motívom, ale nebudem kvôli tomu teraz meniť banku
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
V SLSP netreba nic vypisovat ohladne platieb kreditkou cez internet netreba.
Na pobocke bud o tom nebudu vediet nic alebo ti zacnu vysvetlovat niake sprostosti...
Staci si to aktivovat normalne cez IB v casti platobne karty > zmena limitov karty > platba postou > nastavit si denny limit(sumu).
Emboska je ti naozaj zbytocna a nedostanes ju zadarmo tak ako pisal Wizo.
Pri tom EURO26 mas SMS vypis o pohybe na ucte raz denne a zadarmo. Chodi to vzdy rano. Len si to treba aktivovat na pobocke.
Na pobocke bud o tom nebudu vediet nic alebo ti zacnu vysvetlovat niake sprostosti...
Staci si to aktivovat normalne cez IB v casti platobne karty > zmena limitov karty > platba postou > nastavit si denny limit(sumu).
Emboska je ti naozaj zbytocna a nedostanes ju zadarmo tak ako pisal Wizo.
Pri tom EURO26 mas SMS vypis o pohybe na ucte raz denne a zadarmo. Chodi to vzdy rano. Len si to treba aktivovat na pobocke.
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
Ok, moja chyba, som myslel že v SLSP ide aktivovať platba cez internet iba po aktivácií na pobočke ...
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Zajtra pojdem so svojim zakonnym zastupcom do SLSP ak bude sekretarka v skole
len ma uistite:
(jedná sa o ten euro26)
- vsetky pohyby na ucte su zadarmo?
- kazdy vyber z uctu cez bankomat je zadarmo?
- ziadny mesacny poplatok nieje?
- sms notifikacia je zadarmo raz denne ak to dam aktivovat (tiez zadarmo) na pobocke?
- ked vyberam z ineho bankomatu ako slsp ...aky je poplatok?
+ ak viete nejaku uzitocnu informaciu kludne napiste.. len mi tym pomozete
len ma uistite:
(jedná sa o ten euro26)
- vsetky pohyby na ucte su zadarmo?
- kazdy vyber z uctu cez bankomat je zadarmo?
- ziadny mesacny poplatok nieje?
- sms notifikacia je zadarmo raz denne ak to dam aktivovat (tiez zadarmo) na pobocke?
- ked vyberam z ineho bankomatu ako slsp ...aky je poplatok?
+ ak viete nejaku uzitocnu informaciu kludne napiste.. len mi tym pomozete
Ja to vidim tak ze prejdem zo svojho SLSP iXtra na EURO26
Je to super Za ten maly mesacny poplatok mas IB co je skvela vec a plno inych uzitocnych veci... Vybavim to snad behom buduceho tyzdna
Je to super Za ten maly mesacny poplatok mas IB co je skvela vec a plno inych uzitocnych veci... Vybavim to snad behom buduceho tyzdna
CPU: Intel Q6600 @ 3,0GHz MB: ASUS P5K VGA: ASUS GeForce 8800GTS 640MB RAM:Patriot 2x2GB 800mhz CL4HDD1: Samsung 400GB 16MB cache HDD2:Samsung 750GB 32MB cache ZDROJ:Corsair Power Supply HX620 620W OS: Windows 7 64-bit
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Nikrolino:
Naj sa poriadne popytat pri zakladani uctu, to co platilo a plati pre nas co sme si ten ucet zakladali v minulosti nemusi tak presne platit aj teraz.
-Pohyby na ucte - ano zadarmo, u mna som za ziadny neplatil
-Vyber z bankomatu SLSP mam zadarmo
-Mesacny poplatok je, tych 0,30EUR. (Opat sa pre istotu spytaj, moze byt iny)
-Ano sms notifikaciu mam zadarmo, raz denne mi pride SMS o zmene (samo ak sa ziadna neudeje sms nepride)
-Poplatok za kartovu operaciu (vybratie mimo bankomatu SLSP) bolo 38,00 SKK cize 1.26EUR - este v minulom roku.
Naj sa poriadne popytat pri zakladani uctu, to co platilo a plati pre nas co sme si ten ucet zakladali v minulosti nemusi tak presne platit aj teraz.
-Pohyby na ucte - ano zadarmo, u mna som za ziadny neplatil
-Vyber z bankomatu SLSP mam zadarmo
-Mesacny poplatok je, tych 0,30EUR. (Opat sa pre istotu spytaj, moze byt iny)
-Ano sms notifikaciu mam zadarmo, raz denne mi pride SMS o zmene (samo ak sa ziadna neudeje sms nepride)
-Poplatok za kartovu operaciu (vybratie mimo bankomatu SLSP) bolo 38,00 SKK cize 1.26EUR - este v minulom roku.
Spoiler: ukázať
no tak som majitelom studentskeho uctu len neviem ci stastnym alebo nestastnym.. ukaze cas
- pohyby na ucte zadarmo
- zo slsp bankomatu je vyber zadarmo
- z ineho tych 38sk
- sms notifikacia stala 18sk (pre VS nič) tak som si nedal
- nemusel som mat ani papier o dochadzke (VS musi mat)
- plati sa mesacne tych 30centov
- embosovana karta 500sk..som si nedal
- minimalne 5€ tam musi byt.. + niečo aby sa mohlo strhavat tych 30centov
- uz ma nic ine nenapada
teraz budem mat zase otazky okolo paypalu a ebayu
ale to už v inom threade..
dakujem tym co pomohli
- pohyby na ucte zadarmo
- zo slsp bankomatu je vyber zadarmo
- z ineho tych 38sk
- sms notifikacia stala 18sk (pre VS nič) tak som si nedal
- nemusel som mat ani papier o dochadzke (VS musi mat)
- plati sa mesacne tych 30centov
- embosovana karta 500sk..som si nedal
- minimalne 5€ tam musi byt.. + niečo aby sa mohlo strhavat tych 30centov
- uz ma nic ine nenapada
teraz budem mat zase otazky okolo paypalu a ebayu
ale to už v inom threade..
dakujem tym co pomohli