MSI NX 6600GT VTD128 AGP bios
- Shinnok
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 24. Sep, 2005, 20:00
MSI NX 6600GT VTD128 AGP bios
No potrebujem tento bios ale original s karty ziadna modifikacia s ziadnej stranky. Proste total stiahnuty s karty. Kto by bol taky dobry co ma ty kartu a stiahol by mi ho? :8O:
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
Re: MSI NX 6600GT VTD128 AGP bios
... ach gramatika nasa ... vyznacil som ti chyby ;-) ... hadaj ktore dva pady si mylis ?-)Shinnok napísal:No potrebujem tento bios ale original s karty ziadna modifikacia s ziadnej stranky. Proste total stiahnuty s karty. Kto by bol taky dobry co ma ty kartu a stiahol by mi ho? :8O:
... ked si ten BIOS stiahnes z MSI stranky, tak je presne ten isty, co je aj na karte, predstav si ten zazrak ... to nie je ziadna modifikacia, moze sa jednat maximalne o novsiu verziu, ale je oficialna
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||
- Shinnok
- Nový používateľ
Re: MSI NX 6600GT VTD128 AGP bios
Prosimta ****** do mojej gramatikyKikoKK napísal:... ach gramatika nasa ... vyznacil som ti chyby ;-) ... hadaj ktore dva pady si mylis ?-)Shinnok napísal:No potrebujem tento bios ale original s karty ziadna modifikacia s ziadnej stranky. Proste total stiahnuty s karty. Kto by bol taky dobry co ma ty kartu a stiahol by mi ho? :8O:
... ked si ten BIOS stiahnes z MSI stranky, tak je presne ten isty, co je aj na karte, predstav si ten zazrak ... to nie je ziadna modifikacia, moze sa jednat maximalne o novsiu verziu, ale je oficialna
kde s MSI stiahnem bios?? na 6600gt ked tam neni nikde na download?
//som idiot a neviem sa slusne vyjadrovat //iwhy zeditoval
- Shinnok
- Nový používateľ
no to mas jedno lebo problem u mna je yny. Posrany NVflash nedokaze prepisat ID karty teda stale to bude pre windows 6600 a ne 6600gt kua ( potrebujem neaky flasher ktory to dokazejose napísal:tu mas biosy:
http://www.mvktech.net/index.php?option ... lecatid=81
a premaz ten riadok....
man
1. nauc sa pisat.Shinnok napísal:no to mas jedno lebo problem u mna je yny. Posrany NVflash nedokaze prepisat ID karty teda stale to bude pre windows 6600 a ne 6600gt kua ( potrebujem neaky flasher ktory to dokazejose napísal:tu mas biosy:
a premaz ten riadok....
2. netlac omacky do tych, co ta opravuju, lebo si znizujes rating na tomto fore
3. ked nevies zakladne veci poriadne, nepustaj sa do flashu, skazis si kartu a kto bude za to zodpovedny.
- Shinnok
- Nový používateľ
Re: man
gramatiku sa nenaucim mam na to papier (to je len moja smola)andynko napísal:1. nauc sa pisat.Shinnok napísal:no to mas jedno lebo problem u mna je yny. Posrany NVflash nedokaze prepisat ID karty teda stale to bude pre windows 6600 a ne 6600gt kua ( potrebujem neaky flasher ktory to dokazejose napísal:tu mas biosy:
a premaz ten riadok....
3. ked nevies zakladne veci poriadne, nepustaj sa do flashu, skazis si kartu a kto bude za to zodpovedny.
Rating mi je ukadnuty
O flashi viem dost ale toto mi nejde do hlavy vobec preco to nexe prepisat.
- Shinnok
- Nový používateľ
jose napísal:napis to takto: nvflash.exe -4 -5 -6 xxxx.rom
to exe nemusi byt ale moze, dodrz medzeri medzi cislami je to dolezite,tie cisla su proti ochranam...,miesto xxxx napis nazov biosu(maximalne 8 pismen!)...a mas to tam!
Jeden normalny clovek. Dik idem to skusit. Ale inac v manuali pre nvflash neni nic pisane o -4 tak preto neviem no. Ale viem ako to je s manualmi su na dva veci na p**u a na k***t
edit: no skusal som to s -4 ale itak to neprepisalo ID karty kuvy maju to nekde pewne zapisane
ja som prepaloval bios na MSI NX6200 a dal som tam bios z 6600 a prepisalo to iba BIOS, takze karta sa pri boote hlasila ako NX6600 ale vo win bola stale 6200. Takze s tym si asi nepomozes.
Mozes este skusit BiosEdit, ale s tym nemam ziadne skusenosti, takze neviem.
BTW, tie nadavky si odpust, lebo to nebude na rating, ale na BAN z fora, takze bacha nato.
Mozes este skusit BiosEdit, ale s tym nemam ziadne skusenosti, takze neviem.
BTW, tie nadavky si odpust, lebo to nebude na rating, ale na BAN z fora, takze bacha nato.
Spoiler: ukázať
Re: man
¨andynko napísal:1. nauc sa pisat.Shinnok napísal:no to mas jedno lebo problem u mna je yny. Posrany NVflash nedokaze prepisat ID karty teda stale to bude pre windows 6600 a ne 6600gt kua ( potrebujem neaky flasher ktory to dokazejose napísal:tu mas biosy:
a premaz ten riadok....
.
PRESNE TAK ..!!
| NTB - Acer ASPIRE +1652 LMi | CANON A510 | Nokia N70+512 MB
- Shinnok
- Nový používateľ
prave ide oto ze v biose mam nastevene ze je to 6600 GT 00F1 ale device sa stale hlasi ako 00F2 teda 6600. ma to kusa moc burni ale no co uz. Flashoval som to tak ze C:\nvflash - 4 -5 -6 GT.rom a stale sa mi hlasi ako 6600 a pritom v tom biose je jasne napisane ze je to 6600Gt teda 00f1. Dokonca ked som dal update biosu mi to ten updater od MSI updatoval ako 6600Gt ale stale neprepisal to ID. Hladam som vsade po nete ID changer na to ale nikde nic V najnovsom nibitore sa da stiahnut bios s karty ked dam vybrat device nahlasi mi to ze je to 00f2 6600 ale ked dam bios load to nibitor je tam jasne napisane 00F1 6600gt. To akoze pochopit neviem a hrabe mi moc stoho.jose napísal:v nibitore mozes zmenit aby bios prihlasil kartu ako chces...a zadaj vsetko aj -4 aj -5 aj -6 jedno bios zalohuje dalsie su na prepis toho co je pod ochranou,ak mas original bios msi tak aj ovladac ti kartu musi najst ako 6600gt..
PLS help