kukuc na moje pracovisko :)
Tak som ofotil dost amatersky mojho Aliena2 este nedokonceneho. Ta pena na krytie velkych mechanik sa prerobi...je kratka. Vnutro je komplet prerobene...tunely odvrtane a odstranene. Prirobeny otvor pre 120mm vetrak - tam poputoval Glacial (pojde tam asi NEXUS onedlho). HDD umiestnene cez kolajicky a prichytene suchymi zipsami (drzi to paradne a tlmi vibracie este lepsie). Vsetko vystlane spec. ciernou penou ktora sa celkom dobre striha. V predu regulator od iWhy (panel som uz osadzal ja...dost to trvalo..a este sa to zmeni...zapustia sa hlbsie). Led na HDD, PW ON zmenene na modre.
Komplet cele pracovisko az ked bude poriadok
Ono sa to este bude dalej modovat...ten airbrush na komplet cely povrch stale chcem
Komplet cele pracovisko az ked bude poriadok
Ono sa to este bude dalej modovat...ten airbrush na komplet cely povrch stale chcem
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Takze trosku som si ten sol upravil
Predtym vyzeral takto, ze klavesnica trcala a myska mala malo miesta
A konecne teraz je to tak ako to ma byt
Napad z plexisklom nevysiel kvoli cene za dost hruby aby to udrzal.
Ina sa mi tento raz nechelo upratovat , tak mi to prepacte.
Predtym vyzeral takto, ze klavesnica trcala a myska mala malo miesta
A konecne teraz je to tak ako to ma byt
Napad z plexisklom nevysiel kvoli cene za dost hruby aby to udrzal.
Ina sa mi tento raz nechelo upratovat , tak mi to prepacte.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Moj media center v izbe,, zatial v stadiu vyvoja, cize este to vypada priserne..
A toto MCE, ktory som zbuchaval pre stryka.. Zial uz je odcestovany za velkou vodou a nemam ako porobit nove a lepsie foto, mam tu len to, co mi poslal.. Zial su mierne tmaveho razu..
AK by bol zaujem, zbucham nato navod a celkove, ako nato,,,
EDIT: Tie lampicky bol moj napad,,
A toto MCE, ktory som zbuchaval pre stryka.. Zial uz je odcestovany za velkou vodou a nemam ako porobit nove a lepsie foto, mam tu len to, co mi poslal.. Zial su mierne tmaveho razu..
AK by bol zaujem, zbucham nato navod a celkove, ako nato,,,
EDIT: Tie lampicky bol moj napad,,
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Tak takto je to vymyslene u mna:
a z mojho pohladu:
Inak TAMY, z tym MCE vsetka cest, vyzera to bombovo a zrejme aj funguje super, hneD by som jedno take bral , ale kto nie, ze hej
a z mojho pohladu:
Inak TAMY, z tym MCE vsetka cest, vyzera to bombovo a zrejme aj funguje super, hneD by som jedno take bral , ale kto nie, ze hej
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)