Mám dosku MSI K8T Neo2 a kúpil som nový HDD- http://eshop.x-computers.sk/zbozi/hdd-6 ... p=z:112531" onclick="window.open(this.href);return false;
Vybral som starý disk a založil nový, spravil som klasický postup s dysketou na načítanie sata ovladačov ako vždy, ale aj tak to nejde, hneď na začiatku inštalácie win mi vypíše, že nenašlo žiadny nainštalovaný disk. Má niekto nejaké riešenie tohto problému, lebo ja som v koncoch. Dik
MSI K8T Neo2 & SATA
Re: MSI K8T Neo2 & SATA
niekde doma mam tu istu dosku. matne si spominam ze ta doska pouzivala SATA ako native IDE a nemal som problem s instalovanim.
mozno instalujes win ktory nema sp2. alebo skus tam tie ovladace doplnit cez nlite
mozno instalujes win ktory nema sp2. alebo skus tam tie ovladace doplnit cez nlite
vsetko mi je jedno
Re: MSI K8T Neo2 & SATA
No instalujem WinXP so SP2. Čo je to nlite a ako mam na ten dysk vobec niečo dostať, ked mi ho vobec nechce detekovať?
Nerozumiem, pri staršom disku tú dysketu zobere načíta si ovládač na SATA a ide to, prečo mi to tak nejde aj s novým dyskom? Ako to mám rozbehať?
//disku nie dysku , gammaray
Nerozumiem, pri staršom disku tú dysketu zobere načíta si ovládač na SATA a ide to, prečo mi to tak nejde aj s novým dyskom? Ako to mám rozbehať?
//disku nie dysku , gammaray