Ono to u nas lacnejsie ani nemoze byt pretoze potom si americania povedia ze oni to maju lacnejsie a u nas to budu nakupovat, teda ak by to stalo xyz % z indickeho platu, kazdy by nakupoval v Indii za ucelom setrenia
Ale je skoda ze niektore potencionalne vyborne firmy a ich softy nemozu pokracovat v dalsom vyvoji vdaka piratstvu > nemaju dost penazi na to.
Prečo ludia nepoužívajú Linux, ale kradnú WIN ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Nov, 2008, 17:32
Re: Prečo ludia nepoužívajú Linux, ale kradnú WIN ?
Gigabyte GA-P35C-DS3R, E4400 @ 2GHz, 2GB RAM DDR-800, 7600 GS, Seasonic S12II-430 430W.
http://www.speedtest.net/result/520731820.png
Orange Mobilny Internet po 18:00 http://www.merac.sk/rs/20100738156.png" onclick="window.open(this.href);return false; za 33 Eur mesacne v HSPA (3G) technologii.
http://www.speedtest.net/result/520731820.png
Orange Mobilny Internet po 18:00 http://www.merac.sk/rs/20100738156.png" onclick="window.open(this.href);return false; za 33 Eur mesacne v HSPA (3G) technologii.
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Chcel by som pocut jednu jedinu vyhodu o co je lepsi legalny win od nelegalneho? V com je taky rozdiel ze musim zaplatit 100E za nieco co si mozem stiahnut z netu a tych 100E miniem na ovela dolezitejsie veci. Nevidim jediny dovod preco by som si mal kupit legalny win do domaceho pocitaca vo firmach a pod. to je ine. Ja si myslim ze vy len mate nejakych pocit uspokojenia ze mate originalny win aby ste sa mohli nadavat na tych ktory ho maju stiahnuty a za tie peniaze si trebars kupili lepsie PC tot je vse.
A linux to kym sa do toho clovek dostane treba zapnut zavity a kedze je clovek lenivy radsej si stiahne nelegalne windows.
A linux to kym sa do toho clovek dostane treba zapnut zavity a kedze je clovek lenivy radsej si stiahne nelegalne windows.
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
nuž Duroniak, je to tvoj názor a nik ti ho neberie.. ide však práve o ten support, ktorý ti v nelegálnom OS väčšinou chýba (aktualizácie a s tým spojená bezpečnosť atď.) + v niektorých prípadoch možnosť upgrade na novší Win v budúcnosti za zvýhodnenú cenu
+ ide aj o biznis, však borci z Mrkvosoftu nepracujú a nevyvíjajú softvér zdarma vo voľnom čase (ty by si to robil zadarmo ? )
+ ide aj o biznis, však borci z Mrkvosoftu nepracujú a nevyvíjajú softvér zdarma vo voľnom čase (ty by si to robil zadarmo ? )
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ukazkovy pripad uzivatela, kvoli akym vznikla tato tema (nechce sa ti platit /Windows/ ale ani ucit nieco nove /Linux/) - gratulujem .Duroniak napísal:...
Predpokladam ze sa este nezivis vlastnou pracou, resp.nie si zarobkovo cinny - pretoze inak by si take nieco nemohol "vytvorit".
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
Mal som aj legálny win , ale za tú dobu čo som menil pc , som vystriedal aj rôzne linuxové distribúcie atd , linux nieje pre každého , veľa ľudom sa zdá byť zložitý , dobre vieme že väčšinou deti majú nelegálny win , legálny win používajú firmy aj jednotlivci , zhadzovať môžete čo chcete ale ľudí týmto neovplyvníte , aktuálne používam nelegálny win 64 bit a som plne spokojný , ak by som mal cash , tak by som si kúpil originál a to mám 18 rokov ....
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
este dobre, ze sa tu tak otvorene priznavate k pouzivaniu nelegalne nadobudnuteho Windows, toto by som nerobil uz len kvoli tomu, ze sem chodi na forum mslive.bot (specialne upraveny na vyhladavanie takychto slovnych spojeni, ake sa tu vyskytli)
tak ci onak, je to hlupost, ze nemate technicky support na neleganom wine. Je, a to dokonca vo viacerych formach a to este aj bez WGA, cize v tomto nevidim ziadne plus oproti nelegalnej verzii.
Jedine, co ma drzi na windowse su hry na PC platforme. To, ze ET:QW ide na lixe mi moze byt ukradnute, ak tam nejde kopa inych, napriklad UT3.
tak ci onak, je to hlupost, ze nemate technicky support na neleganom wine. Je, a to dokonca vo viacerych formach a to este aj bez WGA, cize v tomto nevidim ziadne plus oproti nelegalnej verzii.
Jedine, co ma drzi na windowse su hry na PC platforme. To, ze ET:QW ide na lixe mi moze byt ukradnute, ak tam nejde kopa inych, napriklad UT3.
Spoiler: ukázať
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Unika mi asi zmysel tejto temy, no ja fakt ziadny nevidim.
Moj osobny nazor je taky ze sa tu dost pretriasa warez, teda aspon to s nim velmi uzko susedi.
Ja davam LOCK, ak to niekto vidi inac nech sa paci.
Moj osobny nazor je taky ze sa tu dost pretriasa warez, teda aspon to s nim velmi uzko susedi.
Ja davam LOCK, ak to niekto vidi inac nech sa paci.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit