Asi prvych 10min mi pocitac slape strasne pomaly. Okrem toho nemoze sa pripojit na net, neotvori napr. mozillu, polovicku ovladacich panelov /hlavne s sietove pripojenia, moznosti internetu,.../ a asi tak po cca 6-10 min mi az neprijemne hlucno 2X vrzgne disk
/samsung hitachi 7200 ot. 500GB/ a po vrzgnuti uz ide rychlejsie a pripoji sa na internet.

Este Pred tyzdnom mi to vobec nerobilo. Skusal som najst virusi ako i v normalnom aj nudzovom rezime. Pouzivam vacsinou NOD 32 a AVG 8, ba aj spyware doctor. Ani defragmentacia nepomohla, Takze skutocne neviem co to ma znamenat, ked uz aj aplikacie sekaju.
-hlavne ze najprv oxiduje system idle process a CPU je na 100-vke
-mam 64 bit verziu XP a reinstalovat disk vobec nechem, ked tu uz mam poukladane veci a ostara je vsetko zalohovat
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Som si zlozil zostavu CPU: intel C2D E5200, VGA: NX9500GT, RAM: 4GB DDR2, HDD 500G, zak doska: Biostar T-Series, Light srible napalovacka SATA a 350W zdroj Forton A TEN DISK JE ESTE NOVY ma len 2 mesiace
Doteraz mi siel PC skvelo, no odkedy mi zacal vrzgat disk tak to bolo coraz horsie. Predtym mi vrzgol raz a teraz niekedy aj 3X po asi 10min startu.
Prosim poradte mi ako mam tento problem odstranit, aby som nemusel reinstalovat PC
Dakujem.