Gutn tág,
neviem kam to prásknuť, tu sa to hádam vstrebe...
Potrebujem požičať od piatku večera do nedele cca obeda blesk, ktorý bude rozumne komunikovať s Canon foťákom, ideálne 430Ex, alebo niečo porovnateľné hoci metz, alebo bárz čo, pokiaľ to má otočnú hlavu.
Samozrejme to nechcem len tak za dobré slovo, požičanie proti zálohe (v rámci rozumných medzí v zásade čokoľvek, kľudne cena nového) + samozrejme potom nejakých pár peňazí na pivo
Prípadne keď má niekto predstavu, kde v sa tu v okolí, tj Ba a Nr dá požičať nebodaj v nejakom obchode, tak počúvam
V rámci Ba a Nitry dobehnem kamkoľvek.
Ďakujem
Zapožičanie blesku
Re: Zapožičanie blesku
blesk sice nemam... ale jeden kamarat mi vravel ze by mali poziciavat v http://www.prolaika.sk" onclick="window.open(this.href);return false; pri starej budove SND...
ale ci to je pravda tak to ti neviem povedat, skus tam zavolat, popripade napis mail... mne odpisali v priebehu dna alebo na dalsi den...
ale ci to je pravda tak to ti neviem povedat, skus tam zavolat, popripade napis mail... mne odpisali v priebehu dna alebo na dalsi den...
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
Re: Zapožičanie blesku
Ďakujem, rozmýšlal som, či niečo také nerobí megafoto, prolaika mi nenapadla. Večer tam zbehnem a spýtam sa.
Každopádne stále blesk hľadám, keby niekto...
Každopádne stále blesk hľadám, keby niekto...