No, takže zakladám tento topic aby som sa podelil so svojimi skúsenosťami z písomných maturít. No, slovnečina bola relatívne lahká, niektoré otázky boli síce zákerné, ale boli to asi 2 - 4. ANglina, úroveň B1, bola tiež super, najlahší bol listening, ktorý mi pripadal skoro ako "píšte, čo my diktujeme", kedže nahrávky boli bez britiš misunderstandable akcentu ale... jedno VELKÉ ALE!!!
Sme na Slovensku a samozrejme, tu sú všetci leniví, keď dostávajú prachy, tak nehnú ani brvou, dokým do nich niekto nekopne a teda sa stalo to, čo sa stalo... 2 firmy (náš milovaný Štátny psychitarický-pedagogický ústav a Národný ústav certifikovaných meraní vedomostí. A to si ešte predstavte, že eistuje aj inštitút na štatistické vyhodnocovanie testov ) pripravujú maturitné testy celý rok a aj tak to doserú. Niekedy sa mi zdá, že tam nemajú nič iné na práci ako ničnerobenie.
No a terz k tej chybe, čo tam spravili: - v poslednej úlohe sa pomýlili a v zadaní bolo zapísané zlé miesto zapisovania odpovedí. Podla zadania mali maturanti zapisovať odpovede z poslednej úlohy do odpovedového hárka "krížik", ale v skutočnosti sa to malo zapisovať do hárka "Pero". Ja viem, že je to drobná chyba, ale napriek tomu by sa to nemalo stávať štátnym inštitúciam. A samozrejme, žiaci by sa mohli pri nesprávnej odpovedi odvolávať na zé zadanie...
//A týmto pozdravujem admina, ktorý sa kvôli zúriacej chorobe nemohol dostaviť na maturity a teda, ich bude robiť v opravnom termíne. Želám mu, nech sa rýchlo uzdraví!!!
Maturity 2009
Re: Maturity 2009
Pridavam sa k pozravu a prajem dobre vysledky ! Pametam si ako som 3 roky po sebe robil skusky v auguste Pre vymeskane hodiny samozrejme No vysvetli (ch) ujovi ucitelovi, ze popri skole zacinas podnikat a nemas cas sa poriadne vyspat = imunita 0 bodov.
- IcYak
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Aug, 2008, 14:19
Keby viete ze maturita zo spanielciny je kazdy rok pripravovana casnickou z kolumbie ktora k nam dosla a kazdy rok jej najdu v texte k uloham chyby a o texte ani netreba hovorit:D
ja som robil tento rok maturity a uz rano som vedel temu z angliny na sloh to len pre info. ako je to na slovensku s niecim co ma byt "tajne"
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
tak sa pridam aj ja
SjL dalo, daco som vedel, daco, ne, pohodka celkom
AJ B2
-to co dokelu malo byt????
taky test ze dovi dopo
profka povedala ze nevie ci by ona zmaturovala
MAT celkom sa dalo, take odzubovacie priklady
SjL dalo, daco som vedel, daco, ne, pohodka celkom
AJ B2
-to co dokelu malo byt????
taky test ze dovi dopo
profka povedala ze nevie ci by ona zmaturovala
MAT celkom sa dalo, take odzubovacie priklady
...
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
tiez som mal test AJ B2 a bolo to tazsie nez som cakal, ale zase tema na sloh bola lahka. test zo SJ bol lahky a sloh sa tiez dal v pohode. z matiky som nepisal. btw neviete kedy nam daju vediet ze ako sme dopadli?
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
jop
B2 sloh bol easy
super tema
aj SjL sloh bola super tema, som pisal rozravanie, asi ako vacsina
inac som pocul daco ze 17. maja, teda tesne pred ustnymi
B2 sloh bol easy
super tema
aj SjL sloh bola super tema, som pisal rozravanie, asi ako vacsina
inac som pocul daco ze 17. maja, teda tesne pred ustnymi
...
- Shade
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 10. Jan, 2006, 02:00
nam dali vysledky asi tyzden pred akademickym.... ale je to smiesne s tou maturitou teraz.... u mna sa potvrdilo stare zname "maturita, formalita".... ani som sa na to nepozrel vsetko A-obtiaznosti a odisiel som s vyznamenanim... pokial clovek nedostane okno tak neni problem spravit....
ps: maturoval som minuly rok
edit: k tej inkompetencii nasich uradov... ked moj brat maturoval 4 roky dozadu, ked "testovali testy" tak normalne dostal uz vyplneny test ale tak ozval sa, aby neboli problemy....
ps: maturoval som minuly rok
edit: k tej inkompetencii nasich uradov... ked moj brat maturoval 4 roky dozadu, ked "testovali testy" tak normalne dostal uz vyplneny test ale tak ozval sa, aby neboli problemy....
PC : E5200 + 4gb ram + 1950pro512 agp + zalman FS-V7 5V + 320gb hitachi + wd green 1,5tb + Acer AL1751b + Seasonic SS-500ET
NB : acer tm 5730g p8400, 4gb ram, ati 3470,hdd 500bevt
NB : acer tm 5730g p8400, 4gb ram, ati 3470,hdd 500bevt