WinXP(Cisto kancelarske, pracovne, skolske veci, internet) 50GB
Sestra(jej blbosti z netu alebo dake data, inak ma vlastny PC) 5GB
Multimedia(Obrazky, Filmy, Hudba) 100GB
(ostava 310GB)
a teraz som narazil na cast HRY a v suvislosti s nimi sa chcem spytat:
Ak by som si ich ponainstalovaval na jednu cast disku pod istym Win-om a potom ho zmazal a dal tam novy.(aby som to nemusel robit zakazdym preinstalovanim Winu), fungovali by?
a aka velka cast disku bude vhodna Viste(zabava, bezne veci, gaming system)?
popripade este daka Cast disku(napriklad na zalohu alebo ja nwm na co, sice potom na zalohu bude stacit aj USBcko)
A nedegenervalo by to vykon disku, ako by to vyzeralo v suvislosti s Defragmentaciou a Cistenim a Scandiskom nebol by z toho Win blbec, kym by sa z tolkych casti vysomaril?
A este reinstalovaval by som len tu cast 'Vista' , XP nie(to sa nespini)! Islo by to potom v pohodicke nahodit bez ziadnych bootovacich problemov? Ktoru cast mam potom nazvat 'C:\' XP ci Vista (V ktorej casti ma byt Bootsector asi v XP ak sa nemylim lebo keby som to mal na Viste tak to by sa sformatoval aj on a XP by som uz nerozbehol. Ci?). Ak XP pojde prve(na XP cast) a zanim Vista(na Vista cast, ktora sa bude casom preinstalovavat, a mozno aj prechodom na Win7.)
Nechce sa mi to skusat, ale ak by ste mi s tym neporadili mi tak mi nic ine neostava.