Nazdar,
mate niekto skusenosti s VO ABCData? Myslim tym ako predajca. Su seriozni, postup pri RMA, dodavky a spolahlivost...?
Za odpovede vopred dakujem
Skusenosti s ABCdata
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Skusenosti s ABCdata
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
Re: Skusenosti s ABCdata
my od nich berieme dost casto
pristup je super, RMA vybavuju rychlo a na poziadanie kludne urobia vymenu resp aj dobropis
RMA sa riesia cez C.C.C. ktore to posiela do PL
slovenski obchodnici sedia na Palisadoch v BA.
Sklady Sosnovec a Varsava v Polsku.
zo Sosnovca to ide 1den do BA
z Varsavy 2 dni
My mame pri objednavke nad 166€ dopravu zadarmo.
neviem co este kludne sa opytaj
pristup je super, RMA vybavuju rychlo a na poziadanie kludne urobia vymenu resp aj dobropis
RMA sa riesia cez C.C.C. ktore to posiela do PL
slovenski obchodnici sedia na Palisadoch v BA.
Sklady Sosnovec a Varsava v Polsku.
zo Sosnovca to ide 1den do BA
z Varsavy 2 dni
My mame pri objednavke nad 166€ dopravu zadarmo.
neviem co este kludne sa opytaj
Spoiler: ukázať
- MaxMan
- Redaktor
Preco RMA riesi C.C.C.? Nemalo by to riesit priamo ABCData? Aspon u ostatnych VO to tak je. Pripadne priamo servisne stredisko.
Objednany tovar posielaju priamo kupujucemu, alebo to ide najskor do BA ako medzistanica (ABCData) a potom ku mne?
Ako to je s dostupnostou tovaru? Maju dost veci dostupnych, alebo sa na vsetko musi cakat? Cez koho zasielaju tovar (DPD, UPS,..).
Prve platby budu asi na predfakturu. Davaju potom klasicky kredit?
Objednany tovar posielaju priamo kupujucemu, alebo to ide najskor do BA ako medzistanica (ABCData) a potom ku mne?
Ako to je s dostupnostou tovaru? Maju dost veci dostupnych, alebo sa na vsetko musi cakat? Cez koho zasielaju tovar (DPD, UPS,..).
Prve platby budu asi na predfakturu. Davaju potom klasicky kredit?
Preco to riesi C.C.C. to neviem ale maju ich tak zazmluvnenych. Asi sa to v tom ccc zbiera a odtial sa to posiela do Polska.
Samzrejme ak mas napr notebook Asus tak to neposielas cez CCC ale priamo do servisu Asus.
Ano objednany tovar posielaju priamo na adresu. Veci maju podla mna dost ale zalezi co presne chces.Niektore veci su len na objednavku ale to je tam uvedene. Tak isto aj predpokladane dalsie dodavky, kolko z nich je este volnych, predpokladane prichody tovaru na sklad atd. Posielaju cez DPD a ked ti spravia fakturu tak tam vidiet aj cislo balika a vies si pozriet tracking. Neviem ako je to s fakturami ale nam posielaju normalne na splatnost. My tam mame kredit 66 400€.
Samzrejme ak mas napr notebook Asus tak to neposielas cez CCC ale priamo do servisu Asus.
Ano objednany tovar posielaju priamo na adresu. Veci maju podla mna dost ale zalezi co presne chces.Niektore veci su len na objednavku ale to je tam uvedene. Tak isto aj predpokladane dalsie dodavky, kolko z nich je este volnych, predpokladane prichody tovaru na sklad atd. Posielaju cez DPD a ked ti spravia fakturu tak tam vidiet aj cislo balika a vies si pozriet tracking. Neviem ako je to s fakturami ale nam posielaju normalne na splatnost. My tam mame kredit 66 400€.
Spoiler: ukázať
- MaxMan
- Redaktor
Dik za pomoc. Zatial mi to staci. Ak by som nieco este potreboval, tak sa ozvem.