Dalej, ak je funkciou prezidenta reprezentovat krajinu, tak ako je mozne ze Gasparko ma take preferencie? Je pravdepodobne, ze volici smeru maju najvacsiu tendenciu volit aj Gasparka. Mozno sa da teoreticky pochopit ak niekto voli smer, bo mu vyhovuje jeho "program", ale to fakt treba volit do reprezantativnej funkcie coveka co ma bilbord ze Gasparovic a fotka premiera??? Ktorykolvek z aspon ako tak relevatnych kandidatov (Radicova, Martinakova, Miklosko... dalej len RMM) je tak 10 az 127x lepsia volba. Ja viem, kazdy ma pravo na svoj nazor, ale akokolvek sa na to pozeram, neviem si predstavit co lepsie ponuka sucasny "prezident" ako niektori z tych troch dalsich. Co ma fakt vytaca, je ze doteraz sme mali vsetko starych tabletkovych prezidentov. RMM aspon vyzeraju ze normalne dychaju, funguju a dokazu suvisle rozpravat.
Tos, myslim ze ani dokedy bude fungovat slnko, by na planete Zem uz ziadna ina krajina si taku hambu nespravila.Satano napísal:škoda, že nekandiduje SLOTA... povie si čo si myslí (čo na srdci to na jazyku), to je slovák ako repa... ((môj názor))
Smutne je ako tu slovensko madarsku nenavist vytvaraju politici a par ludi z extremistickejsich skupiniek. V drvivej vacsine pripadov kde su zmiesane dediny/mesta, nikdy ziadny slovensko-madarsky problem nevideli. Co je tiez smutne je, ze zacina tu vznikat aj podobny (aspon mam ten pocit) cesko-slovensky problem. Nie aby sme boli radi ze sme dva tak podobne narody ktory sa navzajom aj vpohode dohovoria, nie, mi sa zacneme pekne postupne dod.bavat, napriklad ze vraj je nejaky zakon ked od nejakeho datumu musia byt slovensky dabovane filmy/serialy v tv (to jest nemozu byt po cesky)... snad mi niekto tuto smutnu spravu vyvrati.Satano napísal: nevravím, že nemám rád maďarov, ale nech tu nevyskakujú, keď sa im nepáči slovenčina tak nech si idú žiť do Maďarska (tam jej majú dostatok)
Presne. Mimochodom, pocet potratov na slovensku ma klesajucu tendenciu...faugusztin napísal: A pripadnym zakazom potratov dosiahnes iba jedine - bud budu zeny chodit na potraty do inych krajin (vid Irsko), bud to budu robit lekari nacierno, alebo to vobec nebudu robit lekari... Ak zena dieta nechce, tak sa mozes aj na hlavu postavit, a na potrat pojde. Ze kde, to je uz ina otazka...
Lebo ostatny kandidati to silne podporuju.matej21 napísal:neviem zatial koho ale Radicova to urcite nebude kedze by mala vystupovat ako liberalka ale robi presny opak (tyka sa to otazky ohladom Marihuany)
Mat dilemu pri rozhodovani medzi Gaspom a Radicovou je skutocne fascinujuce.mbc napísal:dalej dost nechapem, ako sa niekto moze rozhodovat presne medzi tymito dvoma, nemaju spolocne absolutne nic
pochopil by som vahanie volica napriklad medzi Martinakovou a Radicovou, Melnikom a Mikloskom, teda, ze volic ma nejaky priblizny smer a nie otocka o 180 stupnov