Zdravim, mam problem so svojim nb. vzdy ked spustim nejaku hru na fullscreen, kt. ma viac ako 100MB, tak sa zobrazi len cierna obrazovka a nb nereaguje, potom dam vzdy reset...
ovladace som preinstaloval a prvykrat sa hra spustila na 5s a zase to padlo. chcel som dat obnovit system, lebo pred par rokmi mi to pomohlo, no teraz som zistil, ze nemam ani jeden bod obnovi
myslite, ze by to mohla byt vina windowsu, alebo cisto len hw
Problem s hrami
Re: Problem s hrami
co tym myslis viac ako 100MB?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Ze vacsie flashoveho hry a male freeware idu v pohode. Ale komercne ako COD, NFS uz nie
Tomu ani boh nerozumie...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ak som pochopil tak tie hry co mu idu su freewareove do velkosti 100mb (nechapem preco prave 100mb odkial to mas?) a flashove hry mu idu.
Q: tie ako vravis "komercne" su original?
Q: tie ako vravis "komercne" su original?
Spoiler: ukázať
hej su original, tak tym to asi nebude
to som len strelil ze 100M, nie presne, proste tie vacsie hry. skusal som cod2 a nfs u2
to som len strelil ze 100M, nie presne, proste tie vacsie hry. skusal som cod2 a nfs u2
Uz ti niekedy tie hry na notebooku sli? A napis co je to za NB. + ak si este neskusal, nainstaluj nanovasi DirectX a ak su tak aj ovladace na grafiku.
Isli presne tie iste hry a teraz ked som opat nainstaloval cod tak robil toto a tak som skusil aj nfs.
Ovladac najnovsi, DirectX tiez. benq r56
Ovladac najnovsi, DirectX tiez. benq r56