Spomalenie Pc, Hier
Spomalenie Pc, Hier
Zdravm potreboval by som pomoct mam pc
AMD 2600+ Sepmron 1.72GHZ
DDR 512MB RAM
GeForce FX5200 128MB
ASUS K8V-MX
a mal som HDD IDE 80 GB MAXTOR vsetko slo no mam teraz novy SATA 2 250 GB a neviem teda ci je to nim alebo niecim inym ale vsetky hry uplne dako po grafickej stranke blbnu predtim davnejsie to nerobievali a teraz z nicoho nic napriklad v LOTR BFME som hraval v pohode na 1024x768 a strednych a slo to teraz hram na 1024x768 a male detaily a aj tak tam behaju dake ciary a vsetko tak poblikava, mizne neviem proste co to je prosim poradte budem vdacny za kazdu radu.
AMD 2600+ Sepmron 1.72GHZ
DDR 512MB RAM
GeForce FX5200 128MB
ASUS K8V-MX
a mal som HDD IDE 80 GB MAXTOR vsetko slo no mam teraz novy SATA 2 250 GB a neviem teda ci je to nim alebo niecim inym ale vsetky hry uplne dako po grafickej stranke blbnu predtim davnejsie to nerobievali a teraz z nicoho nic napriklad v LOTR BFME som hraval v pohode na 1024x768 a strednych a slo to teraz hram na 1024x768 a male detaily a aj tak tam behaju dake ciary a vsetko tak poblikava, mizne neviem proste co to je prosim poradte budem vdacny za kazdu radu.
KILLER
Re: Spomalenie Pc, Hier
no vidim ze vy mi nepomozete dneska co si clovek sam nespravi tak mat nebude ze
KILLER
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Pocuj, ty si nejaky zbrkly nemyslis ? Ked ti nikto neodpoveda, tak to moze byt z dovodu, ze si svoj problem nepopisal dost nazorne, alebo sa nikto s podobnym chovanim nestretol a teda nikto nema co napisat.
Dobre, takze ciary a blikanie skor naznacuje bud zle ovladace, alebo priamo chybnu graficku. Predpokladam, ze si kvoli vymene HDD robil aj novu instalaciu Windows, problem teda hladaj skor v ovladacoch. Skusal si to s rovnakou verziou aku si mal na starej instalacii na 80GB HDD ?
Dobre, takze ciary a blikanie skor naznacuje bud zle ovladace, alebo priamo chybnu graficku. Predpokladam, ze si kvoli vymene HDD robil aj novu instalaciu Windows, problem teda hladaj skor v ovladacoch. Skusal si to s rovnakou verziou aku si mal na starej instalacii na 80GB HDD ?
sorry ale vies uz to robi skoro dva tyzdne a ja neviem stale co stim
daval son znova OS mam XP SP 3 a ovladace som skusal aj tie co boli pri doske a aj najnovsie od Nvidie a stale nic
co sa stane ked viac krat dam na seba ovladace ?? predtim som tam mal stare ale vyhadzovalo casto modru obrazovku kde bola chyba v subore n4vdrv.dll ci ako to bolo tak som tam dal nove a to prestalo robit ale robi mi toto
daval son znova OS mam XP SP 3 a ovladace som skusal aj tie co boli pri doske a aj najnovsie od Nvidie a stale nic
co sa stane ked viac krat dam na seba ovladace ?? predtim som tam mal stare ale vyhadzovalo casto modru obrazovku kde bola chyba v subore n4vdrv.dll ci ako to bolo tak som tam dal nove a to prestalo robit ale robi mi toto
KILLER
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tak skus pohladat nieco medzi novymi a starymi. Tvoja graficka karta tiez nie je najmladsia, casto su najnovsie ovladace uz nevhodne pre staru graficku, netestuje sa na nej nic a podobne.
skusal som vsetky drivery odinstalovat a dal som iba ten co som mal original pri tom na ktorom mi to v pohode vzdy islo a aj tak to robi nadalej a este mi aj vyhadzuje dakedy tabulku ked hram hru tak ma vyhodi a naskoci tam daco ako Microsoft Visual C++ library error
KILLER
skus tento ovladacik - kamos ma podobnu kartu a tento mu ide v poho...
download
download
ok otestujem potom napisem co to spravilo inac skusal som directx preinstalovat a trocha to pomohlo ale stale to robi chyby a vsimol som si ze z casu na cas ako zapinam pc na grafike chladis strasne zacne hucat a po nejakom case prestane alebo niekedy vydava grafika divne zvuky co to moze byt ?
KILLER
definuj divne zvuky... a zisti ci to ide ozaj z grafiky moze to byt aj piskanie indukcnych dielcov ako indukcne trafo v zdroji, skus zastavit na chvilu ventilator a uvidis ci je to z neho ; hak je to ventilator, bud ho nejak vycistis - ale to pomoze len minimalne alebo ho vymenis - pravdepodobne budu odpecene loziska vo vetraku, mozno by este pomohlo ho premazat WD40-tkou mne to trosku pomoholo ale na normalnom vetraku - nie na grafike... skus a potom povedz...killer227 napísal:..tu bola zbytocna citacia..
neviem co to je za zvuky ako keby ta grafika niako skriabala neviem ti to povedat alebo sa zasekaval na nej ventilator
KILLER
no to budu tie loziska - som sa radil s otcom a on povedal ze taky ventilator sa da uz len vymenit pretoze lozisko sa opravit neda , ze on po chvilke stichne preto lebo sa zahreje a to trenie sa znizi, takze skus vymenit ventilator - uploadni foto ze by sme sa na to kukli ze aky mas - ci bude treba len ventilator alebo cely chladic vymenit... ale kym nepiska tak je dobre to bud rad... btw ovladac ide?killer227 napísal:..tu bola zbytocna citacia..
- RiCK
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 21. Mar, 2009, 21:15
Skús od niekoho požičať inú grafickú kartu, čo sa to bude diať aj s ňou alebo vyskúšaj svoju GK v inom PC
|PIIX49453|785GME51|GTX560TI1G|4G1333M|SAGAII500|WDBLUE320|TTV3BE|24" Acer|MSSWX4|
|VSX405RDS|PD104|Cowon J3 8GB. + 32GB. MIcroSD|Audio Technica CKM-55|Maxell Retro DJ|ZTE Grand X Intel|
|VSX405RDS|PD104|Cowon J3 8GB. + 32GB. MIcroSD|Audio Technica CKM-55|Maxell Retro DJ|ZTE Grand X Intel|
tiez som na tom premyslal ze by som inu grafiku skusil od dakoho poziciat len neviem ci vobec kdosi taku staru ma
KILLER
ovladac ide ale stale to obcas dake chyby robi neviem cim to moze byt podla mna daco s grafiku jeK0S3K napísal:no to budu tie loziska - som sa radil s otcom a on povedal ze taky ventilator sa da uz len vymenit pretoze lozisko sa opravit neda , ze on po chvilke stichne preto lebo sa zahreje a to trenie sa znizi, takze skus vymenit ventilator - uploadni foto ze by sme sa na to kukli ze aky mas - ci bude treba len ventilator alebo cely chladic vymenit... ale kym nepiska tak je dobre to bud rad... btw ovladac ide?killer227 napísal:neviem co to je za zvuky ako keby ta grafika niako skriabala neviem ti to povedat alebo sa zasekaval na nej ventilator
ako to myslis mam ti cvaknut celu grafiku a uploadnut ?
KILLER
jj - bud ju odfot alebo najdi presne taku na netekiller227 napísal:..tu bola zbytocna citacia..