Caete vsetci mam taky maly problem a treba mi helfnut.
ked zapinam pc tak mi vzdy vyskoci na plochu upozornenie
C:\windows\system32\digeste.dll je podobny s windows. skontrolujte si to so spustacou disketou (po anglicky The Application or DLL C:\windows\system32\digeste.dll is not a valid windows image. please check this against your installation diskette.)
a stale mi to nachadza nejake tie trojske kone a fut blika novy a novy... sa to opakuje furt
ak nietko nieco o tom vie pls helpnut zatim som sa narychlo len docital ze je to nejaky druh infiltracie nieco ako spyware alebo nieco take pls help
digeste.dll pomoc
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: digeste.dll pomoc
uff pekne si to z tej angličtiny preložil
no malý problém nemáš, vírusy a spyware sú podľa mňa dosti veľký pruser
a čo ti bráni prebehnúť si komp poriadnym antivirusom + antispyware programom a všetko odstrániť ?
no malý problém nemáš, vírusy a spyware sú podľa mňa dosti veľký pruser
a čo ti bráni prebehnúť si komp poriadnym antivirusom + antispyware programom a všetko odstrániť ?
momentalne prebehujem ja len ci niekto nieco blizsie o tom nevie, ci sa s niecim takym nestretol a nema naku radu
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ano trojan backdoor (aspon podla tohto fora)
http://www.suggestafix.com/index.php?s= ... ntry222648" onclick="window.open(this.href);return false;
cele si to pozri vo vlastnom zaujme,
stiahni si malwarebytes anti malware, spybot alebo nieco proti malwaru spywaru. Ak mas moznost skusit aj niaky anitivrus (nod32 napr. alebo downl. nod32 trial), pripadne ak mas kupenu full verziu.
ps : ten preklad... hmmm
C:\windows\system32\digeste.dll je podobny s windows
C:\windows\system32\digeste.dll is not a valid windows image
http://www.suggestafix.com/index.php?s= ... ntry222648" onclick="window.open(this.href);return false;
cele si to pozri vo vlastnom zaujme,
stiahni si malwarebytes anti malware, spybot alebo nieco proti malwaru spywaru. Ak mas moznost skusit aj niaky anitivrus (nod32 napr. alebo downl. nod32 trial), pripadne ak mas kupenu full verziu.
ps : ten preklad... hmmm
C:\windows\system32\digeste.dll je podobny s windows
C:\windows\system32\digeste.dll is not a valid windows image
Spoiler: ukázať
no dobre dobre som narychlo pisal co uz chyba sa vludila
ok prezriem si to a uvidim co dalej ale piste este ak nieco take ste zazili
ok prezriem si to a uvidim co dalej ale piste este ak nieco take ste zazili
virusov je plna prd*l a kazdy kto si chrani svoj pocitac si uz nieco zazil s virusmy. Taaakze pekne krasne poinstaluj cistiace programy a antivirus (aj ked uz je dost neskoro) , vsetky cistiace programy pred cistenim riadne aktualizuj a cisti ... Ked to budes mat za sebou, tak si stiahni Hijackthis -> http://download.hijackthis.eu/HJTInstall.exe" onclick="window.open(this.href);return false; , urob scan a LOG vloz sem. Potom sa uvidi ako to rozchodis
uz to riesim na inom fore takze uvidime co sa stane a potom ked tak napisem